perjantai 29. kesäkuuta 2012

"Tänään juhlistan naiseutta!"

Eräs ystäväni lohkaisi viisaasti: on hienoa olla nainen, tänään juhlitaan sitä!

Naisellisuuden ja kesän kunniaksi vähän jotain liehuvaa, kiharaa, punaista ja värikästä (lue: joukossa valkoista! Ooh!)

Päivän pukimet, palasina, s'il vous plait:

Miksi pissiksiä aina pilkataan kun ottavat kuvia peilin kautta? Toimiva metodi.. not.

Joku naamaraja selkeesti. Pyydän huomioimaan tyhjän seinän (Beatles lähti lentämään, oikeasti) ja esteettisesti mytätyt kollarit siellä sängyn alla.Joinakin aamuina tukka vaan onnistuu. Tänään, kerrankin, se oli hyvällä tuulella. Kaksihaarainen tosin. Vähän tupeerasin ja tupsutin hiuspuuteria, suolasuihketta ja lakkaa. Tuuli ei myöskään tee pahaa.
Tämän hetken lempparilaukku! Pihistin Soilalta, kun "on kuulemma liian painava". Ehkä tässä kohdataan kokoerojen vaikutus,  kun minusta liian kevyt laukku tuntuu oudolta. Tunki haluaa tunkin nyssäkän. Salkut on aina jees, varsinkin kun ovat aitoa nahkaa.


All time suosikkikengät, jotka on ottaneet jo niin paljon osumaa, että alkavat hajoilla. Parin viikon takainen sorassa kahlaaminen ei auttanut asiaa, ei. Huomaa esteettinen kahden maton raja. Tämä on esteettinen päivä!


Kulmakarvat eivät näy, mutta paikoillaan ovat. Kaikki muu on turhaa. Paitsi huulipuna, tietty. Tänään Max Factoria, sävy 812 Flame tree (liekkipuu? Ok.)

Toki parhaimmatkin asiat voivat muuttua märiksi ja suttuisiksi, kun käsienpesualtaan viemäri tukkeutuu. Pakkohan se oli avata, ja kyllä, mönjää tippui varpaille.  

Siitä huolimatta, tämä on kaunis päivä, ainakin Helsingissä. Näin hevosia ja söin croissanttia Ekbergillä. 

Pusuja neljälle lukijalleni (hohoo!) ja muillekin. Jätän poskeenne huulipunajäljen.

2 kommenttia:

Kiva kun kävit!