lauantai 9. kesäkuuta 2012

Mellow Yellow

Olen viime viikkoina innostunut kynsien lakkaamisesta oikein kunnolla, ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. Teinivuodet mentiin mustalla tai tummanliilalla lakalla, kun taas viime vuosina olen käyttänyt aika paljon pelkkiä nudelakkoja tai sitä ikuista mustaa.

Mutta nyt kärpänen puraisi minuakin! Etsin innostuneena kivoja lakkoja, ja haaveilen kattavasta värikokoelmasta.En henkilökohtaisesti lämpeä koristeluille tai liian pitkille kynsille, olen kuitenkin sen verran grunge, että pureskelu viilaus ja pelkkä tasainen väri saavat riittää. Fiilistelin ensimmäistä kynsilakkaani, joka oli Seppälästä ostettu keltainen minipullo, taisin olla kuusivuotias kun sen sain. Näin ollen kynsissä on nyt samaa keltaisen sävyä. Fiilistelin myös jokaisen kynnen lakkaamista eri väreillä (ysäri, jee!):


Näyttää tosi hauskalta ja freesiltä, huolimatta nakkisormista ja kynsinauhoista (pureskelija ilmoittautuu...) Tällaisten kynsien kanssa suosin itse muuten aika tummaa asukokonaisuutta, katu-uskottavampaa, nääs.

Niin ja rasvaaminen, se on tärkeää. (Tollanen cool "tieto"kone taustalla, hipsteripisteet himaan!)Eikun Pave Maijasta stereoihin ja baanalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!