perjantai 18. tammikuuta 2019

Kaksi luonnonkosmetiikan maskaraa testissä – Boho ja Absolution

Maskara ja luonnonkosmetiikka harvemmin tuntuvat kohtaavan halutulla tavalla. Kokemukseni ovat tosin sangen rajallisia, sillä olen pelännyt varistuneita kikkareita silmien alla, pandasilmiä tai ihan vaan näkymätöntä lopputulosta. Kuten olen aiemmin kertonutkin, ovat ripsarit se osa meikistä, johon en panosta tai johon en kiinnitä huomiota. Ripseni ovat melko lyhyet, suorat ja vaaleat. Enkä edes kaipaa niihin mitään sen kummempaa, mitä nyt pientä sävyä, tuuheutta ja pituutta. Sillai maltillisesti! Pari juttua joita en kuitenkaan kaipaa ovat huono kesto ja sottainen lopputulos.


Sain Jolielta testiin Absolutionin Le Mascaran ja 4Dreamilta Bohon Volume & Green -maskaran. Teen harvemmin (jos koskaan?) vertailupostauksia, joten päätin arvostella nämä ripsarit yhdessä. Kaksi kärpästä jne. Molemmat ripsivärit ovat vesiliukoisia, luonnonkosmetiikkaa, ranskalaisia ja mustia, joten vertailu on edes etäisesti perusteltua. Don't @ me.


Boho Volume & Green on tosi kehuttu vegaaninen ripsiväri, joka lupaa antaa ripsille luonnollista pituutta ja tuuheutta. Hoitava koostumus on kuulemma ihanteellinen herkille silmille. Harja on kartiomainen ja ihan mukavan mallinen. Ei minun silmilleni optimaalinen, jostain syystä suttua tulee. Väriä irtoaa maltillisesti, ja lopputulos on aika tavalla luvatun mukainen. Nätit ja naturellit ripset. Mutta mutta mutta. Minun silmissäni Volume & Green leviää kuin Israelin kansa jos silmäni alkavat vähänkään tulvia (kuin Pohjanmaa). Ja silmäni vuotavat aika usein. Ja kun tämä ripsari lähtee leviämään, se kirveltää aivan penteleesti. En ole erityisen herkkäsilmäinen, mutta silmäni alkavat kirvellä helposti. Ei kiva. Joten jos joku voi vakuuttaa minulle, että tänään et tule itkemään tai muuten vaan olemaan kuivin silmin, voin käyttää tätä. Muuten pakko sanoa, että hard pass. Höh. Mutta jos silmäsi eivät ole vuotavaiset voin suositella tätä oikein mielelläni! Boho on muuten ihana, joten tämä nyt vaan oli tämmöinen kokemus.


Arvatenkin olin Boho-kokemuksen jälkeen entistä penseämpi. Mutta ooh la laa. Onneksi uskalsin kokeilla Absolutionin Le Mascaraa, sillä tämä ripsarihan on oikein pätevä. Luonnollisen lopputuloksen antava, kestävä ja sopivan kokoinen harjakin vielä. Inhoan jättimäisiä harjoja ja tämä on sopivaa keskikastia. Ripsiväri kestää ripsissä mukavasti koko päivän. Hieman se varisee, mutta ei mitenkään ihan liikaa. Ja okei; luonnonkosmen ripsarille annan hieman enemmän siimaa, myönnän sen. Väri ei onneksi haihdu ripsistä päivän aikana, eikä myöskään lähde leviämään vaikka silmäkulmasta tipahtaisi pieni kyynel. Kunnon vollotusta Le Mascara ei tokikaan kestä, testattu on. Mutta EI KIRVELE.  Mitään eeppisiä räpsyripsiä ei Le Mascarallakaan saa aikaan, mutta eeppiset räpsyripset no thanks. Jos etsit luonnollista ja sopivan neutraalia lopputulosta, tässä on maskara sinulle! Absolutionin Le Mascara on ehdottomasti luonnonkosmetiikan ripsivärien kärkikastia. Kuten monet muutkin Absolutionin tuotteet.

Alla olevassa kuvassa näkyvät maskarat in action. Vasemmalla on Boho Volume & Green ja oikealla Absolutionin Le Mascara. Kuten huomata saattaa, ero ei ole suuren suuri, Absolutionista tulee sentin verran enemmän hönkää.
Pahoittelen todella karua kuvaa, mutta menköön. 
 Luonnonkosmetiikan ripsivärit - hottis vai nottis? (Lupaan, ei, vannon pyhästi, etten enää käytä tuota sanaparia.)

Tuotteet saatu

9 kommenttia:

  1. Absolution näyttää ripsillä runsaimmalta, mutta meidän aikuinen tytär vannoo tämän Bohon ripsarin nimeen, mutta yksilöllisiä juttuja nämä. Siksi mielenkiinnolla luin tuosta vuotavat silmät ja kirvely, sillä täällä vuotaa aina silmät, vaikak ihan väsymyksestä tai jos aurinko porottaa jne. eli todella herkät silmät. Vaikka Boho sopii tyttärelle, ei ole ehkä minun juttu kuitenkaan. Mutta Boholla on yksi lemppari luomareista, sellainen aivan ihana violetti.

    Kivaa viikkistä Fanni. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäpä tämä, yksilöllisiä juttuja. Toisen suosikki voi olla toisen inhokki. Vaikka en minä Bohon maskaraa inhoa, mutta minun silmieni kanssa se ei ole ihan bestis.

      Boholla on ihania tuotteita! Heidän aurinkopuuteri on yksi niitä tuotteita, jotka ottaisin mukaan autiolle saarelle. Ja luomivärit ovat oikein ihania. Minullakin on jokin violetti nappi heiltä, pitääpä kaivaa esille. :)

      Aurinkoista viikonloppua!<3

      Poista
  2. Tosi kiinnostava aihe! Mielessä on käynyt jonkin luonnonkosmetiikan ripsarin kokeilu aiempien varastojen huvettua, mutta kun sen pitäisi mielellään olla vedenkestävääkin niin hankalaksi menee. Sottaaville ripsareille mulla on nollatoleranssi. Haluan että väri pysyy siististi koko päivän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vedenkestävä luonnonkosmetiikan ripsari olisi kyllä kova löytää! Mä lakkasin käyttämästä wp-ripsareita pari vuotta sitten, kun poistamisprosessi ei lopulta ollut se ystävällisin. Silmäni ja silmänympärykseni ovat muuttuneet iän myötä yllättävän herkiksi, apua. :D:D

      Sottaava ripsari on kyllä nounou!!

      Poista
    2. Avrililla on vedenkestävä ripsiväri, joka ei kuitenkaan ole vegaaninen. Mut vinkkinä ;)

      Poista
  3. Mä olen Bohon ripsaria ja tykkäsin siitä kovasti, koska se aettui nysäripsilleni oikein nätisti, eikä varissut alaluomille. Bohon ripsari on toistaiseksi ainoa luonnonkosmetiikan ripsiväri, jota olen kokeillut. Ja taidan kokeilla vastakin. Omissa silmissäni Bohon ripsari ei aiheuttanut mitään ihmeempää kirvelyä, vaikka silmät olisivat vuotaneetkin. Yksilöllisiä juttuja. Absolutionista ei ole kokemusta.
    Musta sulla on aivan hulppean pitkät ripset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieluiten muuten kuulen ripsarikokemuksia nimenomaan "nysäripsiltä", koska niihin pystyy samaistumaan parhaiten. Hyvä homma ettei kirvellä, se on inhottavimpia tunteita mitä keksin. Siksi tuntuu välillä jopa pelottavalta meikata, koska se kirvely on niin karseeta. :D

      KUVA VÄÄRISTÄÄ! Mun ripset ovat kyllä aivan kuin aaveen ajatus. :D

      Poista
  4. Mä en tykännyt tuosta Bohon vihreästä yhtään, se ei tehnyt mitään mun ripsille. Se harmaa oli muistaakseni hyvä, mutta sen vegaanisuudesta en tiedä. Ehkä pitää selvittää ja mahdollisesti testaa se sit pitkästä aikaa taas. Mullekin annettiin tuo Absolutionin ripsari vegaanisena, mut mehiläisvahaahan siinä oli. Mut sai sisko sit siitä ripsarin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tuolla Boholla tosiaan mitään näyttävää lopputulosta ripsiinsä saa. Mulle sentään tarttui jotain väriä, joka olisi ihan ok, jos ei leviäisi ja kirvelisi niin pirusti. :D

      Ja öö mitä vitsiä! Aikamoista että ovat väittäneet noin, incin eka ainesosa kuitenkin on mehiläisvaha. Ei tartte edes etsiä. :D :D Piti ihan tarkistaa omakin teksti, etten vaan ole höpissyt maskaran olevan vegaaninen. En ihmettelisi, aivopieruja tuntuu pääsevän suht taajaan.

      Poista

Kiva kun kävit!