torstai 1. maaliskuuta 2018

Helmikuun loppuneet 2018

Sillä viisiin! Helmikuu on lusittu alta pois. Kuukauden ehdoton suosikki oli säiden kohentuminen. Lumi, pakkanen ja aurigonpaiste herättävät minut henkiin. Ihanaa, kun ulkona pystyy hengittämään. Lisää vaan viimaa, ei haittaa mua!


Helmikuussa loppui aika vähän täysikokoisia tuotteita. En mielestäni hoitanut ihoani sen laiskemmin, mutta jostain syystä juuri mikään ei tyhjentynyt. Käyttelin tosin näytepussukoita pois, sillä päätin, että niistä on päästävä eroon. Olenkin löytänyt ihan kivoja tuotteita tätä kautta, eli sikses hyödyllinen savotta. Muutenkin tavaramäärä ahdistaa, ja ensitöikseni raakkasin kynsilakkoja pois. Ne esiintyvätkin tässä postauksessa.


Kocostar - Camelia Happy Mask: Mukavan kostea kangasnaamio, jossa oli ihana tuoksu. Siitä tuli mieleeni jokin nuoruuteni tuoksu, mutten saa kuollaksenikaan päähäni, että mikä. Kiva naamio joka tapauksessa, lisäksi pussin pohjalle jäi reilusti hoitonestettä myöhemmin käytettäväksi. Ostan uudestaan.

Missha - Pure Sourse cell sheet mask Bamboo: Miedosti tuoksuva, miellyttävän tuntuinen naamio. Tämäkin oli kiva tuttavuus, ja näitä onkin lisää vielä odottamassa. Naamion sain Heidiltä Kauneusbloggaajien swapissa. Ostaisin itse.

Yves Rocher - Framboise Menthe Poivrée -kylpykuutio: Ihana nostalgiatrippi! Kylpykuutio tuoksui nimittäin tismalleen samalta, kuin jo edesmennyt Yvesin Vadelma-sarja, joka oli yksi teini-iän lemppareista. Näin kylpytuotteena pidän tuoksusta vieläkin. Ostan uudestaan.


Freeman - Avocado & Oatmeal Foaming facial cleanser: Ikiprojekti, jonka siirsin kasvojenpesutehtävästään sheivausgeeliksi. Lopulta läträsin tätä kroppaankin. Toimi karvojen ajelemisessa paremmin kuin alkuperäisessä tarkoituksessaan. Karseeta ektoplasmaa, ja tuoksukin alkoi tympiä. Ei huuhtoutunut pois sitten millään, eikä edes putsannut kovin hyvin. Onneksi ei ollut hinnan kirossa. En osta uudestaan.

Lumene - Kirkas Radiance Boosting Complexion Water: Perushyvä kasvovesi, joka oli käytössäni vanhempieni tykönä Raumalla. Tuntui ja tuoksui kivalta, jätti ihon raikkaaksi. En huomannut erityistä kirkastavuutta, mutta passelia tavaraa. Ostaisin uudestaan.

Bernard Cassiere - Hemp Bamboo Hydrating Care*: Voide alkoi olla ikivanha, ja aika väkisin käytin sen loppuun. Miitissä saatu voide oli kai ihan ok, mutta tuoksu oli alusta asti kamala. Lisäksi voide saattoi välillä jättää ihon vähän kirveleväksi. Ja minä en sentään ole herkkäihoinen! En ostaisi itse.


Korres - Wild Rose Lip Butter*: Sävyttävä huulivoide on takavuosien suosikki, mutta nyt sen oli aika päästä herransa lepoon. Pidän kovasti tuotteen sävystä ja koostumuksesta, mutta purkkimuoto on epäkäytännöllinen: värillistä voidetta on epämiellyttävä ronklata sormin. Näitä on vissiin vieläkin saatavilla puikkomuodossa, sellaista voisin kokeilla! Eli en ostaisi itse purkissa, puikossa kyllä.

Lumene - Lähde 24H Tehokosteusvoide: Oikein kiva perusrasva, joka oli riittävän kosteuttava sekaiholleni. Superkuiva iho tästä tuskin paljon apuja saa, mutta minulle oli passeli. Imeytyi nopsasti, ei rullannut meikin alla, tuoksui hyvältä. Toinen "raumatuote." Pakkaus nätti, mutta hillitön muoviklömppi. Onneksi Lumene on vissiin panostamassa uudenlaiseen pakkausteknologiaan! Ostaisin ehkä uudestaan, jos en keksi muuta.

Supermood - Egoboost The Perfect day cream: Hmm. No jaa. Ainakin voide oli riittoisaa! Se tuntui miellyttävän viilentävältä, mutta ei oikein kosteuttanut riittävästi, vaikka käytin alla seerumia. Iho jäi tosi usein kiristelevän tuntuiseksi. Tuoksukin oli vähän niin ja näin. Sain voiteen kaupanpäällisenä, ja huomasin eräpäivän lähestyvän, joten päätin käyttää pois. Toimisi ehkä paremmin kesällä, mene tiedä. Pullo ja pakkausdesign muutenkin miellyttävät! En ostaisi itse.



Janssen Cosmetics - BB-cream: Joskus, jostain olen tämän saanut. Nyt käytin pois. Ihan kiva BB-voide, joskin hitusen väärän sävyinen. En ostaisi itse.

Nivea - Q10 Plus C -yövoide: Niinkuin aina, oli tämäkin Nivea oikein toimiva ja miellyttävä. Pidin tuoksusta, koostumuksesta ja tehosta. Iho näytti nätiltä jo yhden käyttökerran jälkeen. Mitä lie magiaa, tai sitten vaan merkki siitä, että minun pitää lisätä c-vitamiinia ihonhoitorutiiniini. Ostaisin täysikokoisen.

Lumene LAB - Syväkorjaava seerumi: En tosiaan ole tämän seerumin kohderyhmää (ikäsuositus 55+, not today Devil!), mutta käytinpä silti pois kuleksimasta. En edes tietä myydäänkö tätä Lumenen apteekkisarjaa enää.

Esse - Deep moisturiser: Ei sopinut mulle. Nihkeästi levittyvä ja pahanhajuinen rasva. En ostaisi.

Novexpert - Sérum Booster: Käytin kyllä ihan seerumina, vaikka olikin boosteri. Ei jäänyt kuitenkaan mieleen, vaikka näytepusseja oli kaksi.

Novexpert - Booster á la Vitamine C: Tämä sen sijaan oli kiva, jälleen c-vitskua. Viesti alkaa olla selkeä! Ostaisin ehkä.

Patyka - Antioxidant Smoothing Cream Universal Texture: Oikein kiva päivävoide! Tuoksu oli miellyttävä, ja kosteutti sopivasti. Lisäksi näytepakkaus oli nerokas, ja tuotetta oli siinä runsaasti. Hinta on hieman kirpeä, mutta saattaisin ostaa itse.



Yves Saint Laurent - Shocking Mascara*: Laivastonsininen maskara on niin vanha, etten edes kehtaa sanoa ääneen. En ole sitä tosin käyttänyt enää vuosiin, mutta jostain syystä olen kuitenkin sen säästänyt. Varmaan kun on selekosmetiikkaa ja kaunis pakkaus, mene tiedä. Sain joskus Trendiltä sinisiä maskaroita testiin jotain juttua varten, jota ei tosin koskaan julkaistu. Tämä on siitä joukosta. En ostaisi itse, hyvänen aika, sinistä ripsaria. Ei enää mulle.

Chanel - Inimitable Mascara Waterproof*: Toinen sininen maskara, tällä kertaa sähkönsininen. Samat speksit kuin yllä.

Seppälä - Huulipuna, 08 Drama Queen: Tästä luovun tavallaan pitkin hampain, sillä Seppälän konkka teki vähän häijyä. Meillä on perheessä aika vahvat yhteydet Seppälään, ja olen itsekin myymälöissä puuhastellut kaikenlaista ihan kersasta saakka. Siksi harmittaa. Tämä huulipuna oli joskus ahkerassa käytössä, nimenomaan silloin kun blogin suunta alkoi kääntyä kosmetiikkapainotteiseksi. Tykkäsin sävystä ja koostumuksesta silloin. Mutta sitten tuli paljon parempia saman sävymaailman punia, joten tämä jäi laatikon pohjalle pyörimään. Hyvää matkaa siis. Punan tuoksusta tulee mieleen se kesä, kun voin todella huonosti. Ehkä siis ihan hyväkin heittää menemään. Oho, saapa huulipunasta paljon asiaa irti.

Lumene - True Passion Lip Colour, 2 Varjojen tanssi*: Punan sävy oli kaunis, mutten lopulta tykkää käyttää tummia sävyjä näin kermaisina ja kiiltävinä. Ja kyllähän puna hieman karkaili juonteisiin, ei auttanut mikään. Koostumuskin muuttui äkkiä oudon tahmaiseksi ja puna meni ihan lääräiseksi. Nätti sävy, mutta minulle väärä koostumus. En ostaisi itse.



Lisäksi kosmetiikkatuotteiden valhallaan päätyy kynsilakkoja. Niistä en turise sen enempää, kuin että Lumenen ja mystisen merkin glitterlakat olivat ihania kumpainenkin, ja että Wet'n'Wildin lakka on varmasti ja helposti yli 10 vuotta vanha. Ostin sen Rauman Sokokselta, kun pitkällinen teini-iän mustan kynsilakan käyttö oli kellastanut kynnet pahemman kerran. Minulla on vielä saman merkin musta kynsilakka, about samaa ikäluokkaa, mutta se on vielä oikein hyvässä hapessa. T: Ällöttävä.

Helmikuu oli lopulta menestyksekäs: pääsin eroon tavarasta, saldo 25. Hyvä! Onko joukossa tuttuja tuotteita?

10 kommenttia:

  1. Lumenen Kirkas kasvovesi odottaa tuossa kaapissa ja samaisen laitoin Hannalle siinä ylläriboxissa. Kiva kuulla että on kelpoa tavaraa! ps. Ihana matto ja vanha arkku?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kelpokamaa, niinkuin Lumenen ihonhoitotuotteet melkein aina! :) Ja kiitos, matto on isovanhemmilta peritty ja arkku taas isän työpaikalta "varastettu". :D Ikää en tiedä, mutta vissiin 1800-lukulainen. Kivaa että bongasit!

      Poista
  2. Vähän samaa mieltä Lumenen True Passion punasta. Mulla on tuo sama puna ja sitä on suorastaan pelottavaa käyttää, kun se on niin liukas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on siitä vielä punainen versio, joka toimii paljon paremmin. Se ei tunnu liian liukkaalta, eikä karkaile. Tummien punien kanssa on vaan vaikeampi osua oikeaan koostumuksen suhteen. Tai näin olen pannut merkille!

      Poista
  3. Freemanin Avocado & Oatmeal putsari on ihan hirveätä limaa. Erehdyin ostamaan sellaisen joskus anno domini, huh, eihän se vörki kasvoilla ollenkaan, koska sitä ei saa irti naamasta vaikka miten hinkkaisi, hankaisi ja vedellä läträisi... Suihkusaippuana yritin käyttää, muttei toiminut siinäkään hommassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että olet joskus omassa blogissasi tuotteen haukkunut. :D :D

      Poista
  4. Mä rakastan tota Essen voidetta yövoiteena, mutta koostumus ja haju ovat juuri mitä sanoit. :D Mutta aah, miten hyvää se tekee pintakuivalla iholle. Päiväaikaan en käyttäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta taas tuntui, ettei se kosteuttanut yhtään! Ja mulla on sekaiho! Jännä, miten ihot ovatkaan erilaisia!

      Poista
  5. Haa, tuo Esse oli kyllä ihan outo. Haju oli tosi voimakas ja tuotteen sävy hämmensi, vaikka se katosikin imeytyessä. En kyllä ostaisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, se oli kai aika oranssia? Itsekin säikähdin, että ei kai tässä ole joku ruskettava aine mukana. Onneksi ei ollut, se nyt olisi puuttunutkin, että olisin muuttunut umppalumpaksi. :D

      Poista

Kiva kun kävit!