maanantai 12. maaliskuuta 2018

Sikkim girls

Ikävöin Intiaa. Hullua liikennettä, värejä, loputonta äänten ja hajujen virtaa. Minä ihan todella rakastuin Intiaan siellä käydessäni vuonna 2012, ja olen ajatellut uutta matkaa miltei päivittäin siitä lähtien. Kesällä 2015 olin jo ostanut liput, mutta isovanhempieni poismeno muutti matkasuunnitelmat. Mutta tiedän, että minä ja Intia kohtaamme jälleen, sillä niin lähtemättömän jäljen tuo maa minuun jätti.Siksipä Lushin Sikkim Girls -tuoksu osuu ja uppoaa. Se on täynnä Intiaa. Voimakas, erityinen, anteeksipyytelemätön, hikinen, vähän ehkä likainenkin. Löysin tuoksun jo aikaa sitten, ja ihastuin. Kun kokeilin sitä uudestaan, tulin toisiin aatoksiin, jotenkaan se ei tuntunut enää omalta. Mutta kun pieni kiinteä tuoksurasia paljastui Heidin lähettämästä paketista, olin innoissani. Ja tuoksu toimi. Se tuoksui tismalleen siltä, kuin se tuoksui ekalla kerralla. Huumaavalta. Siinä on jokin vähän ällöttävä vivahde, josta pidän kovasti. Minusta on kovin tylsää tuoksua saunanraikkaalta, jos en ole käynyt saunassa. Haluan, että hajuvedessäni on jotain animaalista ja alkukantaista. Sanon aina, että haluan tuoksua vereltä ja eritteiltä. Se on toki liioittelua, koska yäk, mutta saanette ajatuksesta kiinni.Lushin sivuilla Sikkim Girlsistä kerrotaan seuraavaa:

"Sikkim Girls on hienovaraisen viettelevä. Lämmin, eksoottinen ja kiehtova tuoksu, jossa häivähtää darjeeling-tee ja itämaiset kukkaissävyt. Jasmiini sekoittuu pehmeästi parfyymin mausteisuuteen ja tekee tuoksusta salaperäisen ja sensuellin. (--) Hienovaraisen viettelevä, eksoottinen kukkaistuoksu heijastelee säveliä ja tarinoita, jotka muusikko Sheema Mukherjee toi mukanaan Intian Darjeelingista. Siellä häntä varoitettiin Sikkimin tytöistä, jotka viettelevät kaksilahkeisia pelkällä silmäyksellä ja lanteiden keikauksella."Tuoksu koostuu neljästä tuoksunuotista: frangipani, tuberosa, jasmiini ja vanilja. Eli silkkaa valkoista kukkaa, ja minähän en yleensä pidä valkoisista kukista sitten yhtään. Itseasiassa, Intiassa hiuksiini sidottiin jasmiininkukkia, ja olin vähällä oksentaa, niin pahaa voimakas tuoksu teki. Joten mene tiedä mitä taikuutta ovat Lushilla tehneet, sillä Sikkim Girls ei ole alkuunkaan sellainen, öh, pistävä itärajan turkisrouvamainen. Siinä tulee esiin valkoisten kukkien animaalisuus ja mausteisuus. Se todella on viettelevä, mutta yllättävällä tavalla. Älykkään seksikäs, ehkä. Se kestää iholla erinomaisesti, ja kiinteä tuoksu sulautuu ihoon. Se ei hyökkää päälle, vaan kiinnittyy minuun. Sen voi haistaa, jos pääsee lähelle. Itse en keikuttele lanteitani, enkä taida olla kovin salaperäinenkään, mutta ainakin voin tuoksua siltä.

Ps. Jos et vielä seuraa blogiani, kannattaa se tehdä nyt. Sivupalkissa voit klikata itsesi seuraajaksi. Blogini löytyy myös Bloglovin'ista, sinnekin voit klikata itsesi sivupalkista. Muista myös Instagram-tilini: @fannilaurella.  

2 kommenttia:

 1. Mä niin haluaisin pitää tuosta, mutta kun jasmiini ei oo yhtään oma juttu, nyyh! En ole Intiassa koskaan käynyt, mutta rakas ystävä vietti siellä vuoden ja hänellä on intialainen puoliso. Sitä kautta jotenkin olen itsekin vähän alkanut innostumaan etenkin Intian visuaalisesta maailmasta. Mm. Indiskassa tulee käytyä usein ihmettelemässä kaikkia bohojuttuja. Niitä myös monesti tarttuu mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jasmiini ei ole munkaan juttu, mutta jostain syystä tässä se toimii. Nämä on näitä mystisiä juttuja. Ja onneksi Lushilla on paljon muita ihania tuoksuja! :)

   Intia oli kyllä oikeaa visuaalista ilotulitusta. Olen tänne blogiin kirjoittanut aikanaan reissustani, lähinnä kuvapostauksia: https://mennentullen.blogspot.fi/search/label/Intia Indiska on yksi lempikauppojani, ostan sieltä paljon vaatteita. Ennen ostin korujakin, mutta viime aikoina koruvalikoima on ollut pieni ja nuiva.

   Poista

Kiva kun kävit!