perjantai 1. joulukuuta 2017

Marraskuun loppuneet

Marraskuun loppuneiden aika! Pakko sanoa, että tämä vetää hiljaiseksi jälleen. Marraskuun saldo oli aikast hyvä, olen tyytyväinen että sain pitkään nurkissa pyörineitä purkkeja tyhjättyä.  


Hiukset (2kpl):

Evo -Salty Dog* suolasuihke oli ihan ok. Se ei herättänyt erityisiä tunteita. Tuskin ostaisin uudestaan. 

Sunsilk kuivashampoo oli hätäostos. Turhaakin turhempi, ja kesti satunnaisessa käytössä vain vajaan kuukauden. En osta uudestaan. 


Kasvot (3 kpl):

Supermood Youth Glo - seerumi* oli kultaa. Tätä tuotetta ostan lisää heti kun rahatilanne sallii. 

Lumene Clear it Up! -kuoriva naamaputsari oli ihan ok. Käytin suihkussa myös rintakehän putsaamiseen. Raikas tuoksu, mutta hiukan pistävä. Tätä ei enää myydä. 

Biotherm Biosource-kasvovesi oli jättiurakka. Avasin puolen litran lekan tammikuussa, ja se ei tuntunut tyhjenevän millään. Ihan pätevää tavaraa, muttei hintansa arvoista. Sisälsi alkoholia, mutta varsinkin nyt kun hormonit ovat sekaisin, se passasi oikein hyvin. En ostaisi uudestaan, varsinkaan kun on L'Orealin omistama.


Kädet (4 kpl):

Iluma by Image Skincare Intense lightening handcream* on tullut joskus miitin kylkiäisenä. Löysin purkinpohjat käsilaukusta ja käytin loppuun. Ihan hyvä tuoksu, muuten en osaa sanoa mitään. Tuo vaalentavuus hiukan hämmentää. En ostaisi.

Burt's Bees Thoroughly therapeutic* -käsivoide oli joskus mielestäni maailman ihanin. Jokin on muuttunut, sillä nyt tämä oli ihan kamalaa. Voiteen koostumus oli vetistä, mutta iholle hierottaessa muuttui tahmaiseksi jankiksi. Kädet jäivät ällöttävän mähmäisiksi. Loppua kohden haju muuttui kammottavaksi, joten roskiin vaan vaikka tuotetta on vielä jäljellä. Olisin halunnut tykätä. En osta uudelleen. 

Loccitane Shea-käsivoide on kultaa. En ihmettele, että tämä on kulttituote. Teho ja tuoksu just mun makuun! Ostan varmasti uudelleen. 

Locobase Repair -voide oli ikivanha. Ostin sen joskus verille menneille kynsinauhoille. Muistaakseni se toimi ihan hyvin. Paksua apteekkirasvaa, eipä tule enää käytettyä tällaisia kun hoidan hommat mieluummin luonnonöljyillä. Ehkä ostaisin, ehkä en. 


Kuorinnat ja naamiot (4 kpl):

Signe Seebid Mansikka Vanilja -kasvonaamio* oli oikein miellyttävä tuttavuus. Jauheesta sekoitettiin naamio lisäämällä siihen vähän nestettä. Pidin kovasti tällaisesta kokkailusta. Iho jäi napakaksi ja kivan sävyiseksi. Ostaisin itse. 

Ziaja Sensitive -entsyymikuorinta oli lopulta aika turha, sillä on olemassa paljon tehokkaampia ja muutenkin miellyttävämpiä kuorintoja. En ostaisi uudestaan. 

Queen Helene Mint Julep - kuorinta oli superhyvä. Tuoksu oli aivan törkeän ihana, jostain syystä nostalginen. Lisäksi se oli tehokasta tavaraa. Kovin usein en tällä kuorinnalla uskaltanut kuoria juurikin sen karheuden takia. Mutta lopputulos oli kuorinnan jälkeen aina sileä ja siivo. Ostaisin uudestaan. 

Bernard Cassiere Hemp Bamboo mask* oli ihan kiva kosteuttava naamio. Se kihelmöi hiukan, mikä minun mielessäni lisää tehokkuuden tuntua. En ole näiden kosteuttavien naamioiden kohderyhmää, joten en osaa sanoa sen kummempaa. En ehkä ostaisi itse.


Kroppa ja tassut (3 kpl):

Yves Rocher Tradition De Hammam - suihkuöljy oli taivaallista. Iho jäi ihanan tuntuiseksi, ja se tuoksu! Ihan kuin Spaissari-dödö ysärillä. Nam. Ostan uudestaan. 

Lemon & Soda -käsisaippua. Näitä saippuoita on voinut bongailla monista blogeista. Söpö saippua oli ihan jees. Sitruunainen tuoksu oli aika mieto ja mitäänsanomaton. Saippua oli tosi lirua, ja se sotki altaan. Ärsyttävää. En osta uudestaan, ainakaan tässä tuoksussa.

Organic Shop Mango & Sugar -vartalokuorinta oli ihana! Tuoksu ja teho molemmat priimaa. Ostan uudestaan.


Meikit (3 kpl):

Yves Rocher Mansikka-huulirasva oli ihan kiva, hieman sävyttävä huulivoide. Se oli hautautunut vaatehuoneeseen kenkien alle, joten en enää ota käyttöön. Taitaa olla vuosia vanhakin jo. Tuoksu kivan lapsekas. Ostaisin ehkä uudestaan.

Lush Tunteiden hehku -irtopuuteri* on ihan HG-kamaa! Rakastin tämän puuterin jättämää jälkeä. Kuulas ja vähän glowy, mutta kuitenkin matta. Ostan lisää itse.

L'Oreal Brow Artist -kulmageeli*. Koska yritän boikotoida Lorkkua, en avaa tätä enempää. (You gotta fight the powers that be!) En ostaisi itse.


Tuoksut (2 kpl):

Yves Rocher Neroli -edp oli ihana tuoksu. Pullo kuitenkin tippui, korkki irtosi ja sisältö valui maahan. Harmittaa. Pehmeä, uniikki, kotoisa ja mihin vaan sopiva tuoksu. Ostanen uudestaan. 

This Works! Deep Sleep Pillow spray oli erikoinen tuote. Laventelintuoksuista nestettä suihkutettiin tyynylle paremman unen toivossa. Tuoksu oli dunkkuinen, eikä unikaan tullut. En ostaisi itse. 


Marraskuun saldo oli kokonaista 23 tuotetta. Se on kaksi enemmän kuin viime kuussa. Lisäksi suuri osa oli ihan laillisen kokoisia. Hyvä minä!

Tervetuloa joulukuu! Ihanaa että olet täällä. Tänään luvassa Lauluyhtye Myytin loppuunmyyty konsertti. Jännittää hirveästi! Saatte ehkä kuultavaa myöhemmin. Hih. 

8 kommenttia:

  1. Nää on aina kivoja postauksia! Loccitanelta en ole tuota klassikkoa testannut, mutta käytössä on jo toinen tuubi sitä niiden laventelikäsivoidetta jota on ihanaa käyttää iltaisin ennen nukkumaanmenoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Laventeli on mulla kokeilematta. Mutta pitänee testata, koska laventeli. ❤️

      Poista
  2. Ai, että mä tykkään lukea roskapostauksia. Sulla on niin kiva tyyli ilmaista asioita, että se lisää entisestään lukuintoa:)
    Mulla on Ziajan entsyymikuorinta odottamassa vuoroaan. No, jos se ole kovin tehokas, niin sittenhän se voi pelittää tällaisella vanhalla kuivanaamalla oikeinkin mallikkaasti;)
    Biothermistä vähän samansuuntaiset aatokset, you know;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Hih! Kiva kuulla ja kiitos! :)
      Biothermista ollaankin puhuttu. Juu, ei tartte enää käyttää rahaa noihin.

      Poista
  3. Lemon Soda ja muut saman merkin saippuat ovat tosiaan liruja, mutta mua se ei ole haitannut, koska olen niin ihastunut näihin tuoksuihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne muut tuoksut ovat kuulemma hyviä! Ehkä jos tulee vastaan kokeilen jotain muuta. :)

      Poista
  4. Ehdin jo innostua, että onko nuita saippuoita Lemon Sodankin tuoksuisena, mutta jos tuoksu oli mieto, niin ei sitten :D Polka best!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aika mitäänsanomaton se oli, ainakin mun makuun! Mutta mä tykkäänkin voimakkaasti tuoksuvista asioista.. :D

      Poista

Kiva kun kävit!