keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Puhdas iho punaisella savella

Halusin pitkästä aikaa ostaa kasvosaippuan, sillä kuten sanoin aiemmin, jätteen vähentäminen on ollut viime aikoina haaveissa. Pieni (saippua)pala kerrallaan, mutta kuitenkin! (Nerokas lohkaisu, tiedän.) I Love Me -messuilla oli tilaisuus päästä hipelöimään Signe Seebidin tuotteita, ja heillä olikin sopivasti kasvoille tarkoitettu saippua messutarjouksessa.


Punaisen saven saippua on luonnollisista ainesosista käsin tehty saippua. Punainen savi puhdistaa ja kuorii ihoa, ja sopii hyvin herkälle tai akneiholle. Saippuassa on myös greipin eteeristä öljyä, jota käytetään mm. PMS-oireiden helpottamiseen. Ainesosat ovat yksinkertaiset: Oliiviöljy, kookosrasva, palmurasva, rapsiöljy, risiiniöljy, vaaleanpunaisen greipin eteerinen öljy, Australian punainen savi. Saippua on valmistettu niin, ettei massaa kuumenneta yli 70 asteeseen, eli hoitavat ainesosat säilyvät parhaiten.


Saippua on yllättänyt minut positiivisesti. Vaikka olen käyttänyt paljon kasvosaippuoita, pelkään aina, että saippua vain kuivattaa liikaa tai jättää iholle nahkean kalvon. Punaisen saven saippua ei tehnyt kumpaakaan. Sen sijaan se puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Se putsaa kevyen meikin hyvin, mutta vahvan pakkelin kanssa kaksoispuhdistus on tietysti parempi idea. Iho jää pehmeäksi, terveen väriseksi ja hyvällä tavalla himmeäksi. Iho ei ole kuiva tai kiristelevä, vaikka kasvoja ei ehtisi rasvata välittömästi. En ole huomannut erityistä mustapäiden vähenemistä, mutta iho on pysynyt hyvänä. Saippua liukuu iholla mukavasti, ja tuntuu todella riittoisalta. Käytän sitä suihkussa myös rintakehän ja yläselän pesemiseen. Tuoksu on mieto ja miellyttävä, luonnollinen.


Suosittelen tätä vegaanista saippuaa joka iikalle, varsinkin kaikille sekaihoisille tovereilleni. Hintakin on mukava: kahdeksan euroa. Pala on varmasti riittoisa, joten sillä putsaa itseään pitkään. Peukku jälleen, Signe!

4 kommenttia:

 1. Oi kuulostaapa kivalta saippualta. Rakastan Signe Seebid:n tuotteita! Jokainen kokeilemani on ollut aivan ihana ja toimiva tuote. Tätäkin täytynee päästä testailemaan. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Signen tuotteet on kyllä huippuja! Tälle myös peukku. :)

   Poista
 2. Jopas on kivan kuuloinen tuote! Täytyy pitää mielessä, ei ole pöllömpi hintakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidä! Ylipäätään näitä Signen juttuja kantsii kokeilla. Esim. sitä laventelivoidetta! ;)

   Poista

Kiva kun kävit!