sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Luukku 24: Jotain punaista

Ah, joulu! Tervetuloa! Rauha, lepo, rakkaiden seura ja kaunis tunnelma. Olen jouluihminen henkeen ja vereen, joten tätä aikaa on taas odotettu koko vuosi. Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin yhteisestä luukusta löytyy jotain punaista. Käy kurkkaamassa, mitä muut plikat ovat keksineet.


Itse pitäydyin konventionaalisessa "punaiset huulet ja punainen mekko" -ajatuksessa. Ujutin mukaan myös pari (epäonnistunutta) kissakuvaa. Miau! Näiden kuvien myötä haluan toivottaa ihan jokaiselle siellä ruudun toisella puolella mitä ihaninta, suloisinta ja siunatuinta joulua.
Kaikki luukut löydät täältä:

1.12 KIDULT
5.12 HennaV
8.12 Dioriina
10.12 Mizz Annie
11.12 Blinger shimmer ja Divine
14.12 Smoky Eye Candy sekä MissAria
15.12 hannamaria
20.12 Maria Glow ja Elina K
24.12 Yhteinen luukku!


Kissa ei ollut kuvaustuulella. En kiduttanut häntä tämän enempää, älkää huoliko. Joulurauha kuuluu myös hänelle. 


Olkaa rauhassa, syökää hyvin ja nauttikaa. Ja jos joulu ahdistaa, muista, että kohta se on taas ohi. 

Joulun kunniaksi haluan jakaa kanssanne muutama vuosi sitten tekemäni joululaulun, Siinä sä oot. Teksti resonoi minussa vieläkin kovasti. Siinä tiivistyy se, mikä minulle joulussa on tärkeintä.


Ps. Arvonta on päättynyt ja voittaja arvottu. Tällä kertaa nakki napsahti nimimerkille Laurakatarooma, ja seuraavalle kommentille: "Lempi joululauluni on just nyt Tarja Turusen O Tannenbaum. (Luukutan sitä levyä, jossa se on eli From Ghost and Spirits jatkuvasti.) Jaaaa miksikö? On hyvä ja piristävä versio kuluneesta joululaulusta. Tolla levyllä on muitakin hyviä ja tekis mieli sanoa kaikki levyn kappaleet. Tuo levy on vaan niin hyvä ja iskee mun sieluun." Kiitos kaikista vastauksista. Hauskaa kuulla, mitä muut kuuntelevat. 

4 kommenttia:

 1. Fanni toi sun mekko näyttää upealta, mitä siitä pienen vilauksen kuvissa näkyy. <3

  Rauhallista joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se on hiukan raskausmekkomainen, mutta jouluna vatsassa on ruokavauva, joten sopii kivasti. ;) :D

   Ihanaa joulua! <3

   Poista

Kiva kun kävit!