perjantai 31. maaliskuuta 2017

Mansikkasuukko!

Lähtökohtaisesti en saisi mennä käymään Lushilla ollenkaan. En, vaikka vannoisin oman hautani kautta olla ostamatta mitään. Ja niinhän siinä pääsi käymään, että junaa odotellessani "piipahdin" kurkkaamaan mitä American cream -hoitoaine maksoikaan (niin siis, tiedon olisin saanut netistä ja täten välttänyt houkutukset. En ole logiikan ystävä, kuten ehkä tiedätte.) Myyjällä oli ihanan pinkit huulet, ja kysäisin, mikä huulipuna on kyseessä. Hän taisi aavistaa asiakkaan äkkiä heränneen ostohalun, sillä kaksi minuuttia myöhemmin kävelin ulos liikkeestä Strawberry Bombshellin kanssa. Oho ja hupsista ja sillä lailla.



Perustelen ostokseni: minulla ei ole juurikaan pinkkejä huulituotteita. Pinkki freesaa ja sopii kevääseen. Strawberry Bombshell on kevyt ja kosteuttava, ja antaa just sopivasti sävyä. Se pysyy huulilla hyvin ja kuluu nätisti. Se on cruelty free, vegaaninen ja koostuu kilteistä ainesosista. Miten muka olisin voinut jättää sen hyllyyn? Kerro, oi oraakkeli!



Poiminta Lushin sivuilta: "Kalaharin meloniöljy ja ekstraneitsytkookosöly pehmentävät ja agavesiirappi ja kandelillalvaha luovat erinomaisen pohjan pigmentille. Ripaus piparminttua stimuloimaan huulia ja mainitsimmehan jo ne ihanat tuoreet mansikat?" Rakastan mansikoita! Punassa on ihan kiva tuoksu (ei ehkä niin fresh kuin olisin toivonut, mutta koska se on mieto, ei haittaa..) ja pehmeä koostumus.

Pistetään vielä inci niistä tykkääville:

reilun kaupan sheavoi, Kalaharin meloniöljy, kandelillavaha, luomucastoröljy, luomuillipevoi, extra neitsyt kookosöljy, auringonkukkavaha, cupuacuvoi, glyseriini, Capryl/Carpric Triglyceride, makuaine, synteettinen fluorogophiitti, luomuagavesiirappi, tuoreet mansikat, sisilialainen mandariini, piparminttuöljy, ylang ylang öljy, Cetearyl Alcohol, Polyvinylpyrrolidone (PVP)Benzyl Benzoate, Citral, Limonene, titaanidioksidi, Colour 77491Colour 45410:2

esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.





Olen yllättynyt makuaineesta, sillä itse en maista tuotteessa mitään makua. Voi toki olla, että punan pinta on vielä vähän kova. Odottelen. 

Punan hinta on noin kympin. Hae se jo! 

6 kommenttia:

  1. Tosi kivan kuuloinen tuote ja näyttäisi sopivan sinulle hyvin! Pitääkin käydä joskus tuota hypistelemässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva on! Kannattaa ehdottomasti koklata. Lushilla on muitakin ihania huulituotteita!:)

      Poista
  2. No emmää vielä hae ku mulla on toi jo ja se on IHANA!! ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!