sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Ankeusvaroitus: mitä kylppäristä löytyy?

En tiedä teistä, mutta minä rakastan tirkistelyä. Enkä nyt tarkoita mitään etäistä ja satunnaista kurkkimista, vaan ihan todellista kyyläämistä toisten ikkunoista sisään heidän koteihinsa. Tai ihmisten veskinkaappien availua. Olen joskus kiikaroinut talojen ikkunoista sisään (lapsena, ja ehkä kerran aikuisenakin, kunnes kämppikseni sai minut kiinni.) Katson tosi usein kavereiden peilikaappeihin, tosin tapa on vähentynyt huomattavasti, mutta tarve on jäänyt. Olen aina pitänyt tunnelmallisena katsoa valaistuihin ikkunoihin kun ulkona on pimeää. Elin pitkään harhassa, että kaikkihan niin tekevät. Eivät kuulemma, todellakaan. Älkää soittako poliisia. Mutta uskon, että jonkinlainen tirkistelyntarve on yleisinhimillinen ominaisuus. Miksi muuten kukaan lukisi blogeja tai sisustuslehtiä? Ja tekemäni tutkimuksen perusteella blogien suosituimpia juttuja ovat ns. Kuukauden loppuneet -postaukset. Ne ovat käytännössä kurkkaus toisen ihmisen roskikseen. Ja mikä olisikaan jännempää? 

Koska en ole jaksanut koskaan tehdä juttua loppuneista purnukoista, koska en saa ikinä mitään loppumaan, ajattelin päästää teidät käymään ankeassa kylppärissäni. Juttu on 100 % realistinen, en ole siivonnut enkä järkkäillyt mitään. Peili on likainen ja seinissä roiskeita. Tervetuloa 70-luvulle ja pursuileviin kaappeihin! Kerrottakoon, että tavaramäärä kylppärissä on vain jäävuoren huippu. 


Aluksi pientä yleiskuvaa kaapin ja hyllyn sisällöstä. Kylppärimme on tosiaankin straight from the seventies turkooseine kaakeleineen ja metallisine kalusteineen. Kalusteet ovat ihan nätit, mutta kaipaisivat uutta maalikerrosta. Aion maalata ne jossain mutkassa, vielä en ole saanut aikaan. Ihan kaikkia tuotteita en käytä päivittäin tai edes viikoittain, mutta onhan niiden silti oltava helposti saatavilla... Huomatkaa rakas pumpulipupuni. Se on niin ihana.Puhdistusvermeet ja niiden kaverit. Juuri nyt pesen nassun luotetulla Burt's beesin appelsiiniöljyllä (best evö, menossa neljäs tuubi!) ja Biorén Deep pore charcoal cleanserilla. Siitä ei ole vielä sanottavaa, ehkä myöhemmin. Kasvoveden virkaa toimittaa Biothermin Biosource, joka on ihan ok. Iso pönikkä kestänee tovin. Kun haluan kirkastaa ihoa, käytän Freedomin Glycolic radiant toneria, joka ilmeisesti on dupe Pixin Glowtonicille. En ole Pixiä koklannut, joten en tiedä mihin verrata, mutta ihan ok tuo on. Ok. Kuvassa hengailevat seerumit (Supermood ja Bio Effect, Supermoodista juttua myöhemmin.) sekä silmänympärysvoide, Originsin Ginzing. Lumenen kasvonaamio ja Cutrinin hiusöljy vanhoja tuttuja. Avonin primerisuihke ja Signe Seebidin kasvonaamiojauhekin siellä.Niitä näitä. Pari jätettävää hoitoainetta, Bonacure Moisture Kick (mones meneillään) ja Klippoteketin hopeahoitsikka. Wellan Enrich kosteuttava muotovaahto, ihana. Freemanin naamaputsari, Yves Rocherin silmänpoistaja sekä Sosarin turvenaamio. Takana näkyy paria sorttia mustapäälappuja.


Joe Blascon Youth Activator pitääkin ottaa käyttöön useammin. Resultimen kuorinta ja naamio vetelevät viimeisiään. Phytomerin ruusuöljyseerumi on ihana. Ziajan kuorintanaamio vanha tuttu. Pilttipurkissa on kookosöljyä. Hammaslankaa, Lushin päänaamio, Lumenen Arctic aqua -geelivoide tissien rasvaamiseen, Nivean peltipurkki silmille ja Elizabeth Ardenin Visible Difference -kosteusvoide naamalle.


Ei hyi moi, suuvesi on levinnyt pitkin pieliä, huomasin vasta kun latasin kuvan tähän. Cameleon kuivashampoo on perushyvä, Evon muotoilusuihkeet (tyvikohottaja ja suolasuihke) ihania, Tigin muotoiluvoide helmi ja Biozellin Texturizing spray uusi tuttavuus. 


Tilaa on myös kaapin päällä. Lisää suuvettä, jalkakylpysuola, nenäkannu, Syossin ikivanha muotovaahto, taas suuvettä tulehtuneelle viisurille, Cutrinin hopeanaamio, Cutrinin hiuslakka sekä Schwarzkopfin Colour refresh -vaahto.


Vielä suihkuhylly. Meillä on kylpyamme, parasta. Kauhea läjä tavaraa. Suuri osa suihkusaippuoista on puolikkaita tai pieniä liruja, koska eihän nyt yhtä vaan voi käyttää kerrallaan, eihän? 

Tästä tulikin ajateltua pidempi postaus. Kiinnostaako vai eikö? Olenko ainoa kyylä?

Loppukaneetiksi, kyyläämisestä puheenollen, ystäväni pihalla kuvattu video. Olin menossa häntä tapaamaan, joten ajattelin kertoa olevani perillä. Stalker alert!

10 kommenttia:

 1. Tämä oli hauska postaus, koska usein mietin miltä minun kylppäri näyttää ulkopuolisen silmin. Pulloja siellä, pulloja täällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Olisi jännä nähdä sunkin kylppäri! :)

   (Tästä vois tehdä kylppärihaasteen hei!)

   Poista
 2. Oikein mielenkiintoinen ja hauska postaus;) On ihan innostavaa vaihteeksi nähdä ihmisten kosmetiikkaa sellaisessa ympäristössä ja järjestyksessä missä ne normaalisti ovat, ei sillain vimpan päälle tuunattuna;)
  Tällaisen voisin vaikka itsekin toteuttaa (heti, kun olen jynssännyt paikat vimosen päälle...) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Vähän nihkeilin tämän kanssa, kun tosiaan on niin karu miljöö. Mutta sitä elämä on, karua!:D:D

   Toteuta ihmeessä! Ilman jynssäystä!;)

   Poista
 3. Mäkin kurkin aina kaikkien kylppärin kaapit läpi! Pitäähän sitä tietää mitä kaikkea kosmetiikkaa ihmiset käyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas huojentavaa etten ole ainoa! Ja sitä just, mä ainakin opin ihmisestä uutta kun nään tämän kosmetiikat!:)

   Poista
 4. Mie kahtelen aina ihmisten asuntoihin (talvella hyvä, jos verhot on auki ja valot päällä), samalla mietin minkälainen se on sisältä :D Tykkäisin käydä muitten asunnoissa ihan muuuten vaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan käydä uusissa asunnoissa, sitä kautta pystyy hahmottamaan sen asukkaita ihan uudella tavalla! Koti on tosi persoonallinen paikka aina.

   Poista
 5. Hih, samaa kun sanoin Maijalle, mulla on trauma, eikä itsellä voisi olla koskaan noin paljon tuotteita esillä. Tykkään puhtaista pinnoista, joista on helppo pyykiä pölyjä ja likaa pois, purkit olisivat tiellä. :D Mutta tää on siis vaan mun henk.koht trauma. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Itseäkin alkaa satunnaisesti ahdistaa. Mutta mihin ihmeeseen se tavara sitten menisi? :D:D

   Poista

Kiva kun kävit!