perjantai 7. lokakuuta 2016

Ei-niin-suositut mielipiteeni

Elisa sen aloitti, ja Jonna haastoi. Tänään listaan mielipiteitä, jotka saattavat olla trendien vastaisia. Minulla on yleensä sellainen live and let die -asenne olemiseen, enkä halua dumata ketään. Makuja on monia, sanoi musti kun muniaan nuoli. Itse varmasti teen jotain, mikä ärsyttää jotakuta. Otetaan nämä huumorilla, eiks jee? Riittikö tämä disclaimer?

Pötkyläkulmakarvat. Pidän suunnattomasti runsaista kulmista, ja aluksi olinkin innoissani, että kulmakarvat palasivat muotiin. Kerrankin olin edelläkävijä. Mutta rajansa kaikella! Tyypit, joilla ei luonnostaan ole megakulmia vetelevät reippaasti rajojen yli, ja lopputulos on surkuhupaisa. Ei kulmakarvojen kuulu näyttää kulmikkailta ja feikeiltä. Parhaimpia näkyjä ovat sellaiset Disneymäiset pahiskulmakarvat. Kai siihen sokeutuu, ymmärrän senkin. Joku roti silti!


Siittiökulmakarvat. Tiedättehän, sellaiset alkupäästä paksut ja loppupäästä seitinohuet. Mieluummin kunnolla ohuet kuin spermat.


Liiallinen contouring ja strobing. Tästä olen avautunut ennenkin, joten ei siitä sen enempää. Luonnotonta, karua, too much.


Mustavalkoharmaa silmämeikki. Suomalainen nainen (varsinkin sellainen vähän vanhempi!) rakastaa karuja sävyjä. Mustavalkoharmaa ja mattainen silmämeikki ei minun mielestäni pue ketään vaaleaihoista. Kontrasti on liian karu. Mieluummin pehmeitä häivytyksiä ja sävyjä. Ja siis joo, musta luomiväri voi olla magea, mutta ei silloin kun se on vaan lätkäisty luomille ilman häivytyksiä ja yhdistetty valkoiseen luomiväriin. Ylipäätään en tajua valkoista silmämeikkiä.


Liian nudet huulet. Kun ei niin ei. Onneksi peitepuikkohuulet eivät enää ole olleet muotia hetkeen. Silti niitä voi bongailla katukuvasta tuon tuosta. Myöskään nyt niin trendikkäät nudehuulet eivät ihan iske. Olen yrittänyt, mutta lopputulos on aina kamala. Ne tekevät naamasta jotenkin valjun. Mieluummin vähän tummempi nude kuin vaalea.


Mustat hiukset. Jälleen kerran rajut kontrastit kauhistuttavat. Musta tukka ei sovi vaalealle suomalaiselle yleensä koskaan. Varsinkin kun vaalea tukka alkaa kasvaa ja juurikasvu pilkottaa. Näyttää kaljuuntuvalta ja jotenkin halvalta. En ole koskaan ymmärtänyt suomalaisten naisten hinkua värjätä tukkaa mustaksi. Varsinkin tuntuu, että kulttuuripiireissä suositaan vahvat lasit ja vahvan värinen tukka -stailia. Kauheimpia yhdistelmiä ovat musta tukka ja shokkiväriset raidat.


Liiat tatuoinnit. Ja oikeastaan, rumat tatuoinnit. Tatskat voivat olla tosi cool, mutta kokovartalomuste ei minuun iske.


Victoria´s Secret. En ole missään vaiheessa tajunnut hypeä. Ihan kivan tuoksuisia tuotteita, mutta eivät hintansa arvoisia. Ja niin makeita! Harvoin kavahdan tuoksuosastolla mitään, mutta Victoria's Secretin myymälä Forumissa sai minut voimaan pahoin välittömästi. Omistan yhden merkin suihkugeelin, ja tuoksuuhan se hyvältä. Mutta hype? Ei ummarra. Teinien makeat tuoksupilvet yleensäkin saavat pääni särkemään. Ja minä sentään rakastan tuoksupilviä.


Tämän takia minut lahdataan aamunkoitteessa: en vaan enää jaksaisi noita shokkivärjättyjä hiuksia. ANTEEKSI. Ne ovat mageat noin vartin, sen jälkeen ne haalistuvat ja muuttuvat enemmänkin oksennuksen värisiksi. Aluksi diggailin supervärikkäitä kuontaloita ja haaveilin itsekin sellaisesta, mutta nyt tuntuu, että trendi voisi alkaa mennä ohi. Luonnolliset sävyt vaan ovat imartelevimpia. Ehkä asiaan vaikuttaa oma hiusmuutosmatkani kohti omaa väriä.


Huh, ajattelin ensin, ettei minulla ole mitään sanottavaa aiheesta, mutta aika paljonhan sain negisteltyä. Seuraavaksi jotain positiivista, lupaan sen!

Onko sinulla epäsuosittuja mielipiteitä?

12 kommenttia:

 1. Heh, melkein kaikista samaa mieltä ainoastaan tatskat, mustista ja värikkäistä hiuksista olen eri linjoilla. Mustasta tukasta olen kyllä samaa mieltä siinä, että se sopii todella harvalle suomalaiselle, mutta tunnen pari kenelle en voisi ajatella mitään muuta, molempien oma väri on sellainen vaaleanruskea, mutta ihot on sellaiset lumikki-ihot ja silmät jäänsiniset, mustat hiukset on molemmilla huikeat, oma väri vain pliisu. :D

  Victoria`s Secret ylihinnoiteltua booringia mulle. :D Noita vaaleita huulia näkee muuten paljon, varsinkin nuoremmat ajattelevat, että värikäs huulipuna on jotenkin karmea ja sitten on sitä nudea, nudea, nudea... monesta tekee ihan kuolleen näköisen.

  Mutta nyt lopetan verenpaineeni nostatuksen. :D Näitä oli kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, totta on että Lumikki-nassuille musta tukka sopii! Ja se onkin upean näköistä!!

   Kiva kuulla että on kiva lukea. Vähän jännäsin onko tämä liian negatiivista. :D :D

   Poista
 2. Olen samoilla linjoilla monesta kohtaa, mm. Victoria's Secretin tuotteista. Olen törmännyt niihin joskus laivoilla, enkä ymmärrä mikä niissä vetoaa. Kalliita turhakkeita.

  Kokovartalotatuoinnit on aivan käsittämättömiä. En ymmärrä miksi nuoret ihmiset laitattavat tatuointeja kroppaansa suurin piirtein joka puolelle. Mahtaa olla kiva sitten viiskymppisenä katsoa niitä kuvatuksia, että mitkäs kuviot ja iskulauseet olivat silloin kakskymppisenä niin tärkeitä, että ne oli pakko kirjata pysyvästi nahkaansa. Jotkut ottavat tatuointeja myös kasvoihinsa, auta armias!
  Kääkkä on puhunut;)

  VastaaPoista
 3. Mulla meni värjäys kerran pieleen ja tuloksena oli mustat hiukset. Ei todellakaan sopinut mun sävymaailmaan, vaan näytin joltain wannebe-gootilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Tuttu tilanne. Kerran meni vahingossa liian tumma väri päähän, ei sopinut mulle yhtään ja näytin ihan kuolleelta. Tosin siihen aikaan se ei haitannut.. :D

   Poista
 4. Samaa mieltä kaikista! :D Vaikka omistankin yhden VS bodymistin (en kyllä enää tykännyt siitä sen jälkeen kun olin ostanut sen) ja mulla oli mustat hiukset hetken, ennen kuin kaikilla oli mustat hiukset :D Toivoisin, että pikkuhiljaa alkaisi tulla semmonen luonnollisuus trendi, joka korostaisi kaikkien omia luonnollisia piirteitä ja sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon niin samaa! Luonnollisuus näyttää nyt niin freshiltä!!

   Poista
 5. Hyviä pointteja! Nyökyttelin oikeastaan kaikkien kohdalla, paitsi shokkivärien :D

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä muista, paitsi mustista ja värikkäistä hiuksista. Lumikit ovat niin kauniita :). Joillain alunperin maantienharmailla miehillä musta tukka näyttää tosin aika tökeröltä. Eräällä entisellä metallihenkisellä työkaverilla oli pitkään mustaksi värjätyt hiukset kunnes värjäsi iiihan vaaleiksi, ja kas, sepäs näytti paaaljon paremmalta (ja uniikimmalta). Mutta siis toki pidän nää mielipiteet ominani. Valitettavasti harvoin edes kehun kehtään :D.

  Vahvat hiusvärit vaatisivat minusta myös joko vahvat kasvonpiirteet tai vahvan meikin, jollain vaaleat kasvokarvat omaavalla & meikkaamattomalla näyttävät vähän pöhköiltä. Itse olen harkinnut joskus tilaavaani värikkään peruukin, koska en kumminkaan a) jaksa aina meikata, b) ylläpitää shokkiväriä.

  Tatskat.. joo joillekin sopii todella hyvin, mutta joskus näyttävät aivan kaameilta ja junteilta. Varsinkin sellaiset, mistä ei vähän kauempaa saa mitään selvää, vaan näyttävät epämääräiseltä mössöltä. Mä olen haaveillut jo kauan hiiritatuioinnista nilkkaan, mutta en vaan uskalla. En jotenkin luota kehenkään, että tekisi juuri täydellisen tatuoinnin mulle :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, Lumikit ovat kauniita! Mutta ovat harvassa mielestäni. :)

   En halunnut käyttää sanaa juntti, mutta kieltämättä..:D:D:D

   Poista

Kiva kun kävit!