tiistai 20. syyskuuta 2016

Vähän äkäseen ulos ovesta!

Joinakin aamuina ei ole liikaa aikaa meikkaamiseen, varsinkaan nyt opiskelujen alettua. Meininki on enemmänkin "ruokaavessaanhampaatäämitämäpuenpäälleäkkiänaamaanjotainainiintukkakinÄH", eli kauheella höökillä pitää suorittaa rutiinit läpi. Yleensä herään ajoissa, mutta silloinkin käytän mieluummin aikani kahvin siemailuun ja fiilistelyyn, ja tajuan 20 minuuttia ennen lähtöä, että ai niin juu, vissiin pitäisi laittaa itsensä kuosiin. Joinakin päivinä skippaan meikkaamisen kokonaan, mutta 95% ajasta haluan kammata naaman edes johonkin kuntoon. On mukavampi olla kun on vähän siistiytynyt. (Enkä tässä nyt dumaile heitä jotka päättävät olla meikkaamatta. Ihan sama mitä teet tai et tee, more power to you!)1. Meikkipohja

Yllä oleva kuva paljastaa karun totuuden, naamalle todellakin pitää tehdä jotain. Hyvinä päivinä en tarvitse kuin vähän peitevoidetta sinne tänne ja päälle puuteria ja poskipunaa. Normipäivinä iho vaatii vähän enemmän.  En perusta paksuista maskeista, joten levitän iholle ohuelti jotain kevyttä meikkivoidetta, peitän silmänaluset, puuteroin ja tupsuttelen poskipunaa. Olen huomannut, että poskipuna tekee nassulle todella paljon. Nuorempana en tajunnut poskipunaa yhtään, mutta niin vaan se naama valjuuntuu.

2. Kulmakarvat

You know me, guys. Tätä vaihetta en ohita IKINÄ. Nopeina aamuina harjaan kulmiin värillistä geeliä.

3. Silmämeikki

Silmät sen sijaan skippaan. Pohjustan luomet ja levitän niille mattaista beigeä luomiväriä. Jos aikaa jää, vetelen ripsiin pari kerrosta maskaraa.


4. Huulet

Huulipunaa on oltava! Yleensä punaisen eri sävyt freesaavat ilmettä eniten, mutta sävy voi olla melkein mitä vain. Jos haluan päästä erityisen vähällä päivän mittaan, valitsen jotain nudea. Kesällä ja alkysyksystä olen mieltynyt Bohon huulipunaan sävyssä 103 Groseille. (Tarkempaa juttua tulossa myöhemmin.) Huulipunan levitän vasta, kun olen päättänyt mitä puen ylleni. Huulipuna on sikses jees, koska kun sitä on huulilla, näyttää nopeakin sinne päin -meikki mietityltä. Huulipunaleidit ovat siis oikeasti vaan laiskoja! Huulipunan voi levittää myös sporassa, jos äkkilähtö yllättää.
Tähän kaikkeen menee alle 10 minuuttia, uskokaa minua! Eikun ulos ovesta. Tukkahan saa roikkua miten sattuu, yleensä se onkin sotkunutturalla. Odotan, että tukka kasvaa jotta saan taas pikkumyyn, tuon arkiaamujeni pelastajan.

Naamalla näkyvät tuotteet kuvassa:Miltäs teikämannen arkimeikki näyttää?

7 kommenttia:

 1. Huulipuna tekee kyllä niin järjettömästi! Mun arkimeikki on itseasiassa just tällainen kuin tää sun.

  VastaaPoista
 2. Munkin salainen ase on huulipuna ja poskipuna :D Niillä saa ihmeitä aikaan ^_^ Ja ihana, raikas arkimeikki!

  VastaaPoista
 3. Tää on kyllä ihana arkimeikki, huulipuna tuo kivasti eloa kasvoihin! :) Mulla vaihtelee arkimeikki todella paljon, koska mun arkipäivätkin vaihtelevat. Välillä oon vain kotona, välillä koulussa ja välillä töissä. Kotona ja koulua varten meikkaan fiiliksen mukaan tai jätän meikkaamatta, mutta töihin meikkaan aina edes vähän. Aamuvuoroon jos menen niin tosi luonnollisella naamalla mennään yleensä, mutta iltavuoroon saatan tälläytyä tunnin, niin oudolta kuin se kuulostaakin :D Tukka mulla on aikaisina aamuina aina kiinni: joko ponnarilla tai sotkunutturalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös tuokin! Huulipuna on maailman ihmeellisin meikkituote, hands down!

   Eikä tälläytyminen kuulosta oudolta ollenkaan, olet ystävien joukossa asian kanssa..:D Jos on aikaa, tälläydyn arkenakin enemmän kuin mielelläni!

   Poista
 4. Haastetta löytyisi mun hoodeilta :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!