maanantai 20. huhtikuuta 2015

Odottakaa sulkematta puhelinta

Elämä on tällä hetkellä tuut tuut tuut -tilassa. Blogi päivittynee pian, mutta voi olla, että ei. Piti perua kaikki toukokuulta, ja nyt olo on vähän syyllinen. Samalla tiedän, että pakkohan minun on. Paljon olisi asiaa ja muutama kirjoitus odottaa luonnoksissa. 

Mutta nyt, päässä pyörii ja asiat vähän vyöryvät ylitse. Välillä hyvälläkin tavalla; muutan pian ensimmäiseen yksiööni Viikkiin (hauskinta on, että kämppikseni on melkein naapurissa; napanuora katkeaa pehmeästi...) Kannatti siis raivota Hoasin työntekijälle. Opin taas arvokkaan läksyn siitä, kuinka välillä on pakko pitää puoliaan, vaikka vähän aggressiivisestikin. 


Yritän epätoivoisesti saada kouluhommat kasaan ja samalla pakata, hoitaa viisumin, rokotukset ja vakuutukset, sisustaa ja tehdä vähän musaakin. Lisäksi yritän olla enemmän tässä kuin irti ja olemattomuuksissa. Elämä on kuin junamatka, vauhti on kova ja maisemat vaan vilahtelevat ohi, eikä mihinkään ehdi tarttua. Kipuilua, hengästymistä, haikeutta. Siinä blogi voi jäädä jalkoihin. 

(Onneksi joskus on aamuja, joina voi istua auringonpaisteessa ja juoda kahvia pikkuveljien kanssa.)


Elkää minua kuitenkaan hyljätkö, kesällä ei minulla ole muuta kuin aikaa kuvata naamaani ja intoilla elämän mahdollisesta keveydestä. 

Enemmän elämäni päivittyy Instan puolella, tsekkaa @fannilaurella

Ja kantsii kommentoida tänne, se piristää! 

Päivän biisi on J.Karjalaisen "Mä käännyn hiljaa pois," ihanan haikea biisi joka sopii tähän irrallisuuteen. 
8 kommenttia:

 1. Onnea tulevaan uuteen kotiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Täytyy myöntää, että jännittää, mutta kai yksinasumiseen tottuu! :)

   Poista
 2. Ei hylätä, aurinkoista kevättä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! <3

   (Ja jotenkin aavistelen, että en pysty pysymään täältä poissa, on niin kauhiton määrä asiaa..:D)

   Poista
 3. Puolien pitäminen on kyllä sellainen juttu, missä mullakin ois oppimista. :D Kyllähän se joustavuus ja myöntyvyys on ihan jaloa, mutta joskus pitäis vaan olla se hankala ihminen ja uskaltaa vaatia!

  Tsemppiä kevään kiireisiin ja onnea uuteen kotiin! Multa on mennyt ohi, niin milloin siis olet lähdössä matkalle ja mihin? :D Intiaan? Jos kaiken tohinan keskellä ehdit ja jaksat, niin mun blogissa ois sulle haaste! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon, että aika monella on. Varsinkin kiltin tytön -syndroomaa sairastavilla. En oikein ymmärrä, miksi usein nainen, joka vaati jotain on ämmä. (Hahaa, tästäkin saisi aikaan feministisen rantin.. :D)

   Kiitos kiitos! Ja joo, olen lähdössä Intiaan heinäkuuksi. Oon aika innoissani........

   Uujee, haaste! Nappaan kyllä kiinni!

   Poista

Kiva kun kävit!