perjantai 8. toukokuuta 2015

Ikäneito

Täytin sunnuntaina 25. Samana viikonloppuna muutin uuteen asuntoon. Päässä pyörii vieläkin.

Että olen jo tämän ikäinen. Mitä tässä on tapahtunut? 

Napsin pari kuvaa ikääntyvästä ja ennen kaikkea hämmentyneestä naamavärkistä. Nyt jos koskaan täytyy muistaa käyttää silmänympärysvoidetta. 

Niin ja tietokone meni huoltoon, joten tämä postaus tulee kännykästä. Saas nähdä miltä näyttää....

Onneksi lahjominen saa mielen kirkkaammaksi. Pikkuveikka hankki (tai rahoitti!) pari Muumi-astiaa. Sain himoitsemani Muumitalomukin. (Tähän voisin liittää pikku rantin: mukit valmistetaan Thaimaassa. Ja silti kehdataan puhua kotimaisuudesta ja Suomidesignista. Ja kaiken lisäksi rahastaa tuotteista suht paljon. Hei Arabia, come on. Onneksi on Iittala-outlet...)


Ryppyinen suu sanoo muisk! 

8 kommenttia:

 1. Täytynee äkkiä poistaa blogisi lukulistalta, jos 25-vuotias on jo ikäneito.. O_o huh-huii!!

  Noh - vitsivitsi, samalla temmollahan ne vuodet vierii meillä jokaisella. Numerot muuttuu samalla, ja kukin on startannut omalla lähtöajallaan. Onnea neljännesvuosisadasta!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no älä sentään! Ymmärrän kyllä että tämä kuulostaa ihan hassulta, ja sitä se onkin. Eniten shokeeraa se, että mihin se lapsuus ja teini-ikä meni. Että pitäiskö ryhtyä aikuiseksi! :D
   Kiitos onnitteluista!

   Poista
 2. Oi oi, onneks olkoon! Ikä tuo viisautta, siitä kannattaa iloita. Ainakin näissä kuvissa sun iho on silee ku vauvanpeppu! Olipa muuten aika järkytys toi, että noi mukit valmistetaan Thaimaassa. :---OOO Koen tulleeni jotenkin huijatuksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! Odotan sitä viisautta, ehkä herään joku aamu viisaampana.
   Iho ei todella ole vielä ryppyinen, vaan elää pitkittynyttä teini-ikää. :D

   Ja tuo mukigate, olen itse aivan pöyristynyt. Tai eihän se mikään salaisuus ole missä mukit on valmistettu, mutta olen aina vaan sokeasti ajatellut, että made in Finland. :/

   Poista

Kiva kun kävit!