keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Makeup Revolution -haalinta

Matkustan tyypilliseen tapaani jälkijunassa (en kuitenkaan Turkuun) kun intoilen Makeup Revolutionista. Ihania värejä, halvat hinnat ja toimittavat Suomeen. Tämä selvä, ja eikun tavaraa ostoskoriin.


Keskityin ekassa tilauksessani melkein täysin huulimeikkeihin. Olin jo monessakin blogissa bongaillut Velvet Matte Lip Lacquereita, ja tietenkin halusin kokeilla itsekin, ovatko ne mistään kotoisin. Lisäksi koriin eksyi pari perushuulipunaa Atomic Collectionista. Ja koska olen kyllästynyt tähän ikuiseen yhden poskipunan politiikkaan, klikkasin mukaan myös yhden Liquid blushin. Tilaukselle tuli hintaa postikuluineen about parikymppiä, eli isoilla rahoilla ei pelailla. Sopii siis nuukailijallekin.

No mutta, millaisia sävyjä sain tahmaisiin näppeihini?


Atomic lipstick Make me tonight ja Serpent, sekä Vivid Blush Lacquer sävyssä Heat.


Täytyy sanoa, että Make me tonight oli pettymys. Väri on hylsyssä ihanan värinen, mutta huulille sävyä ei tahdo irrota juuri lainkaan. Se tuntuu jotenkin öljyiseltä ja väri karkaa juonteisiin, eikä minulla edes ole erityisen paljon juonteita!


Serpent sen sijaan on mainio tummanvihreä huulipuna. En toki keksi mitään tilannetta, mihin se sopisi, mutta koetan kyllä. Ja vihreä huulipunahan sulkee tietyn ympyrän, sillä ensimmäinen oma huulipunani oli vihreä. Sain sen serkultani vähän käytettynä vuonna 1997, se oli hohtelevan vihreä ja vahamaisen paksua jankkia. Muistan tuoksun vieläkin. Moitin myös näiden huulipunien hylsyjä: ne hajoavat helposti ja ovat kädessä aika heiveröisiä. Toisaalta, punien hintakin on vähän yli pari euroa, että tuota.


Vivid Blush Lacquer on aivan ihana nestemäinen poskipuna. Valitsemani sävy Heat on kaunis korallinen persikka. Väri on todella riittoisaa ja pigmenttistä, joten överien vaara on valtaisa. Kuitenkin oikein käytettynä väri on todella luonnollinen ja sopivalla tavalla dewy, ja tosi pitkäkestoinen. Väri on niin pigmenttistä, että siitä jää käteen aina läiskä, joka ei lähde millään. Naamasta se onneksi irtoaa. Se on myös huulilla tosi hauskan näköistä.


Syy, miksi alunperin halusin kokeilla Makeup Revolutionia olivat Velvet Matte Lip Lacquerit. Ne ovat siis nestemäisiä huulipunia, jotka kuivuvat huulille mattaisiksi. Tilasin sävyt Black Heart ja Depravity. Nyt harmittelen, etten tilannut Black Heartin tilalla sävyä Vamp. No jaa, onneksi voin tilata LISÄÄ TAVARAA.


Black Heart näytti swatcheissa ihanan todella tummalta violetilta, mutta kas, todellisuudessa se kuivui huulille  melkein mustaksi. Ihan hienohan se on, mutta kun odotin sitä tummaa violettia. (Nimikin antoi toki osviittaa, mutta urpo kun olen...)  Ja koska punan huulituntuma on todella kuiva ja samalla tahmea, en ole ihan varma, ihastunko tähän varauksetta. Sitä on myös melkein mahdoton saada huulille siististi, kuten kuvasta näkyy. Toki tähän vaikutti flunssasta kuivat huulet ja aiemmin levitetyt ja poistetut kolme punaa. Kun Black heartin päälle levittää tuota Make me tonightia, se muuttuu siedettävämmäksi.


Depravity taas vetää sanattomaksi. Se on vaan mielettömän upea ja omaperäinen kylmä liila. Se näyttää huulilla aivan törkeän hääviltä. Se jakaa myös mielipiteitä: tytöt tykkää, pojat ei. Muistuttaa kuulemma liikaa kuolleen suuta. Synkkä lapsi ei välitä. Tässä sama ongelma, siisti levittäminen vaatii taitoa, mutta tämä on silti liukkaampi kuin Black Heart.

Minulle jäi MuRista ehkä hieman ristiriitainen kuva. Luulen, että tuotteissa on paljon eroja, sillä sain todella pigmenttistä mutta myös vaikeaa ja jopa huonoa. Seuraavaksi haluan kokeilla pohjustustuotteita ja suteja (ja lisää noita huulilakkoja.......), olen kuullut niistä positiivisia kommentteja.

Onko MuR tuttu? Tuotevinkkejä? 

6 kommenttia:

 1. Olen jo pitkään miettiny että pitäis tehdä isompi tilaus Makeup Revolutionille. Muutamat luomiväripaletit himottais kovastikkin, mutta täytyy nyt odottaa ainakin loppukuuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Hinnat on todella pienet! Ja just eilen katselin Kosmetik4lessinkin myyvät Muria. En tosin katsonut hintoja tai postikuluja. :)

   Poista
 2. Toi Serpent on sairaan makee! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Keräilen vielä rohkeutta, mutta joku päivä vielä lähden ulkoiluttamaan sitä! ;)

   Poista
 3. Depravity on ihana! Muutenkin kaikki lilat, violetit jne. uppoaa minuun :D

  Ylempään kommenttiin, Kosmetik4lessillä on kiinteät 6,90 € postarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Sävy on tavallaan aika vaativa, mutta samalla sitä on helppo mätsäillä vaikka mihin.

   Kosmetik4Lessiltä pitäisi ehkä muutenkin tilata jotain. Tai pitäisi ja pitäisi... :D

   Poista

Kiva kun kävit!