sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Voi maailma, minkä menit tekemään

Ai että mikä lauantai-illan ahdistuksen sekainen raivo onkaan laskeutunut sisimpääni. Näin ollen puran sen eetteriin, koska koskaan ei voi valittaa liikaa.


Nimittäin etsin lyriikoita Dylanin "A hard rain's a-gonna fall" -kappaleeseen, ja kun jostain ne löysin, oli lyriikkasivusto nerokkaasti listannut sivupalkkiin kappaleita otsikolla "Similar songs". No tässä kohtaa sitä odottaa kappaleita vaikka Joan Baezilta tai vaikka Donovanilta, mutta ei ei ei. Lista on seuraavanlainen:


Extacy by 50 Cent
Meet Me Halfway by Black Eyed Peas
Bubble Pop by Rihanna
Hustlin' by Game 
- Blazing by Nicki Minaj
- Bloody Mary by Lady Gaga
 
Ja niin edelleen. Mitä tässä maailmassa tapahtuu. Ihan aikuisten oikeasti tämä on niin surkea läppä ettei mikään hetkeen. Sanon sen korostetuin kirjaimin: Bob Dylanista ei voi puhua samassa lauseessa 50 Centin kanssa. Bob Dylanissa ei ole mitään samanlaista Rihannan kanssa.  Dylanin lyriikat ovat kaunista, koskettavaa ja painavaa asiaa, kun taas vaikkapa 50 Cent (iki-inhokkini!) jutustelee seuraavanlaisia:

"Shorty I got a thang for that thang she got, I know just what to say and do to get her hotonce I get her going, I don't want her to stop, it don't even matter which one of us end upon top What position we in we get the kissingit in slack em off on the ride see I slipand I slide look her right in the eyes climax relax,I ay back recap, ye thats all that. 
Mitä tuo edes tarkoittaa, häh? Ei ei ei ei. EI.
Tulipa taas todistettua: maailma on paha, ja ihminen matkalla lopullista tuhoa ja älyn amputaatiota. 
Loputonta häpeää. (Ja facepalm sinulle, maailma! Hyi häpeä!!)

Tämä ei sitten ole mielipidekysymys. Tämä on totuus. Hyvää yötä Vietnam. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!