lauantai 19. toukokuuta 2012

Jag fick feeling


Onnenkantamoisia juuri nyt:


Illalliset ystävien kanssa on parhautta. Tai yleensäkin illat ystävien kanssa, jos saan laittaa ruokaa tai pannaria. (Muumimamma on the making..) Muuten kulmassa näkyvä Novelle Aprikoosi&Jasmiini on niin ihanaa, ettei mikään limu ikinä.


Yllätyslahjat! Sain yhdeltä ystävältä mystisen paketin, josta paljastui sokerikirsikoita, siis niitä esanssisia, ihania ja pinkkejä. Olen varmaan maailman ainoa ihminen joka tykkää niistä oikeasti. Rannekorun Soila toi Meksikosta höpsis, kuulemma Guatemalasta, Chichicastenangosta. Inkkarikoru, nam!


Terveelliset aamupalat. Siis tuo on puuroa, jossa on avokadoa, marjoja, pähkinöitä, kanelia ja hunajaa.  Näyttää ällöltä, tiedän.


Kuvassa kolme kivaa juttua: maailman mukavimmat ja päheimmät kesäpöksyt, kivoin kynsilakka just nyt (Isadoran Wonder Nail, sävy "Pure Coral". Jos muuten joku löytää tätä, saa lähettää!) ja uusi kahvimukini. Sain Soilalta synttärilahjaksi ison mukin, josta on mitä mukavinta siemailla kahvia aamuisin. Ja Väinämöinenkin kurkistaa sieltä.


Skumppa oikeana hetkenä. 


Aurinko, vaalenevat hiukset ja elämäni ekat pisamat! Korallinvärinen huulipuna ja kynsilakka. Huulten ja kynsien mätsääminen on varmaan tosi tackya ja ysäriä, eli jee!  (Naamakuvat, itsensä ajoittainen hyväksyminen, ihon kuoriminen, silmätipat)


Rakkaat kirjani! Tässä rivissä tiivistyy paljon asioita minusta. Vasemmalla uusimmat perheenlisäykset, sain vanhemmiltani Alphonse Mucha -kuvakirjan, ja pikkuveikalta ihanan Muumien kiehtovan maailman. Muumit jee!


Leppeät illat, laskeva aurinko, lempeä tuuli, joka heiluttaa verhoja hiljalleen. 


Elämä on, mm-kisahuumasta huolimatta, aika viehkoa.


2 kommenttia:

Kiva kun kävit!