maanantai 28. toukokuuta 2012

Kesä kesä kesä kesä kesä kesä kesä!

Tänä kesänä aion lakata kynteni eri väreillä, pyöräillä ympäri Helsinkiä, valvoa yön yli, kuunnella Pekka Strengiä, tehdä biisejä, laulaa, syödä mansikoita, juoda shamppanjaa, kuljea paljain varpain, paahtaa hiukseni, käyttää hattua, bongata lintuja, nuuhkia kukkia, lukea runoja, olla niin boheemi kuin kesällä kuuluukin olla, nauraa, soittaa kitaraa puistossa, istua viltillä, lukea kirjoja, soittaa pitkähuilua öisin (sori naapurit!), olla vaan, jutella parhaiden ihmisten kanssa, puhallella kuplia, pelata lautapelejä, juosta, fiilistellä Kumpulaa, maalata, käyttää vain mukavia vaatteita, telttailla, juhlia, matkustaa sporalla, valokuvata, hymyillä spurguille.

Tuomet kukkivat jo! Haistoin ilmaa perjantai-iltana, ja melkein purskahdin itkuun. Maailman ihanimpia tuoksuja yhdistettynä kosteaan maahan ja auringon lämmittämään ihoon. Kesällä teltat on jees! Varsinkin tällainen hippihenkinen kahden kepin ratkaisu. Helppo kasata, helppo purkaa. Sopii kesän ex-tempore -meisinkeihin.


Ja lopuksi se oikea fiilistelykuva: sain kirpparin ilmaislaatikosta "Facta 2001 - Tietovisa" -kirjan. Kirjassa on sikana kysymyksiä, se on kuin Trivial Pursuit! Mielihyvän väreet kulkevat mahassani. Onnellista hyrinää. Nippelitietoa!<3 (Kuvassa lisäksi Weekdayn viime kesän olkihattu ja minttupastilleja, onhan makuni todella mummomainen...)Antaa tulla, kesä! Minä odotan. Loppuun kesäbiisien klassikko, maailman kauneimpien kappaleiden kermaa, pimeiden kesäöiden autoilumusiikkia, Ankia. 

(Eli oikeasti istun koko kesän Musiikkitalon uumenissa vääntämässä jousisovituksia, syön nuudeleita ja juon liikaa kahvia. Mutta aikeeni ovat vilpittömät!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!