tiistai 22. marraskuuta 2011

Löydöksiä (ja yksi turhake)

Aloitan mainoksella: te, jotka satutte liikkumaan Rauman suuntimilla 4.12, tervetuloa kuulemaan lauluyhtyemusiikkia! Myytti (ryhmä paikallisia tyyppejä) johdattelee yleisön jouluun. Siellä tavataan! Ja jos tulee nälkä, kannattaa katsastaa Cafe Luwila, josta saa todella hyvää salaattia, erikoiskahveja, teetä, kakkuja ja vaikka mitä. (En ehkä ole ihan puolueeton arviossani jostain syystä, mutta uskokaa silti!;)) Lisäksi kahvila on tunnelmallinen ja sopivasti moderni. Ja henkilökunta on ihan parasta.Etsivä löytää! Aikaisempi huulipunapostaukseni saa jatkoa, sillä löysin sen oikean (huulipunan siis!) Ihanaiseni on MACin mattapunasarjan "Chili". Sävy tuo silmieni värin esiin ja ei todellakaan kiillä. Autuudellani ei ole rajaa. No joo, liioittelen, huulipunahan se vain on. Mutta hymyilen nyt leveämmin, huulipunaa hampaissa.


Uusi kamerani muuten saapui torstaina. Viikonlopun sukujuhlaa siis säesti iloisen lapsen räpsräps. Ja kamera on ihana. Ja mukana tuli SodaStream. Mietin vieläkin, mihin sijoitan laitteen. Ja miten sitä käytetään? Ja mihin muka tarvitsen sitä? On sellainenkin nyt sitten.

Sisustusideoita suorastaan pursuilee päästäni koska oon niin sairaan luova ja taiteellinen (eikös blogikulttuuriin kuulukin itsekorostus? Sitähän tämä kaikki on.) ja tässäpä vinkki: jos omistaa runsaasti korvakoruja, tietää, että niitä on hankala sijoitella nätisti ja käytännöllisesti esille. Mariskoolin reunoille mahtuu aimo läjä killuttimia, ja loput menevät kulhon sisään. Kätevää! Siisti ja kaunis turhamaisuuspöytä/hylly/laatikko parantaa päivää. Joskus vielä hankin kokonaisen hyllyn kaikelle kosmetiikalle ja koruröykkiöille. Ja hajuvesille!


Ja vielä löytö Helsingistä: etsin jatkuvasti edullisia pashminoita, ja tänään sattumalta kävelin Kaisaniemenkadun Fiorellan ohi. Liikkeen vaatteet eivät voisi olla kauempana tyylistäni, mutta ajattelin silti poiketa sisään. Ja kas! Edullisia pashminoita, ja värivalikoimaakin oli. Huivit on aina jees.

Kukahan sanoi, ettei materia tee onnelliseksi? (No eihän se teekään. Oikeasti.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!