sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Joulu saa tulla

Joulu, oi joulu! On taas jouluihmisen lempparivuodenaika. En voi sille mitään, että joulu saa hymyn huulille. Vaikka mummun ja ukin kuolemasta saakka joulumieli onkin ollut aika kadoksissa. Mutta tänä vuonna se tuntuu vähän kurkkivan ikkunoista. Nyt kun koti on täynnä tuoksuja ja hyörinää, tuntuu että joulu saa tulla. Olen paistanut kakkuja ja lanttulaatikkoa, piparkakkutaikina odottaa huomista, ja lohi on graavattu. On ihana valmistella juhlaa ja kuunnella joulumusiikkia. Nykyään tuntuu, että se joulun odottaminen ja valmistelu on joskus jopa parempaa kuin itse juhla.



Syksy on ollut aivan sairaan kiireinen ja nyt on aika ansaitulle joululomalle. Yritän kovasti olla availematta koulusähköpostia, mutta se vaatii todellakin tietoista ponnistelua. Ihan vahingossa vaan se sähköposti aukeaa kun avaa puhelimen. Mahtaakohan löytyä jotain virtuaalisia turvalukkoja? Lapsisuojia sopimattomia sivustoja vastaan? Voisikohan sellaisen asentaa blokkaamaan Taideyliopiston Outlookin? Toivonkin tälle joululle rentoutumista ja vapautta puristavasta vanteesta. Ja miksei, sillä tattadadaa...!

KOULU ON TAPUTELTU, NIINGON IHAN LAILLES JA KUNNOLLA. Tammikuussa, jos Luoja suo ja byrokratia on minulle suosiollista, saan maisterin paperit käteen. Huhhuh.



Joten joulu on tänä vuonna tuplajuhla: juhlin Vapahtajaa, mutta hitsiläinen, juhlin vähän itseänikin. Ja saatiinpa ainakin tänne Raumalle luminen joulu. Olen kiitollinen siitäkin. Olen kiitollinen myös uudesta perheenjäsenestä! Maanantaina meille tuli soma pieni kissatyttö. Hän sai nimekseen Lempi. Vilkas veijari tuo varmaan ihan omaa vilskettä ja vilinää tähän jouluun. Ja minulle tarvittavaa tassuterapiaa. Hän nukkui yön vieressäni, ja aamulla heräsin siihen, että kyynärtaivettani putsattiin antaumuksella. Olinkin pessyt sen vähän huonosti, joten hyvä homma sikses.


Lopuksi haluan jakaa teille pienen joulumantelin. Käväisin ystäväni kanssa kirkossa ja lurautin yhden laulun. Olisi tosi ihanaa jos kuuntelisit. <3

Hei tyypit! Ihanaa, rauhallista, rentoa, maukasta, kaunista ja siunattua joulua.




6 kommenttia:

  1. Ihanaa joulua Fanni. <3 Joulu tulee olemaan aina mun lempijuhla, viimeiset päivät töissäkin ei ole voinut kuin hymyillä, joulussa on kummallista taikaa. Ja onnea valmistumisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä samaa, Jonna! ❤️

      Niinpä, joulua ennen on jatkuvasti sellainen ihana, lämmin kihelmöinti. Parasta.

      Poista
  2. Ihanaa joulua sinulle Fanni ja paljon onnea siitä, että sait koulurupeaman nyt kunnialla pakettiin! :)

    Uuden perheenjäsenen kuulumisia olisi kiva kuulla jatkossakin aina välillä, hän on aika suloinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa joulua myös sulle! ❤️ Ja kiitos, tuntuu hurjalta!

      Yritän pitää kissat messissä aina välillä! 😸

      Poista
  3. Ihanaa joulua, Vapahtajan syntymäjuhlaa, Fanni ja onneksi olkoon maisterinpapereista<3 Kyllä se on niin mahtava tunne ja helpotus, kun tutkinto on plakkarissa<3
    Onko video kuvattu Rauman Pyhän Ristin kirkossa? Siitä on niin kauan, kun olen siellä viimeksi ollut, mutta jäi mietityttämään... Upeaa laulua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siunattua joulua myös sulle, Sari! Kiitos kovasti! ❤️ Olo on todellakin helpottunut.

      Kyllä vaan, video kuvattiin just siellä. Ihana kirkko, hauskaa että tunnistit! Ja kiitos kehuista! ❤️

      Poista

Kiva kun kävit!