lauantai 2. kesäkuuta 2018

Toukokuun loppuneet 2018

Taas! Taas kuukausi on loppunut! Toukokuun päättyminen ei haittaa, sikses, koska se oli kauniisti ilmaistuna hulinainen. Olen ihan piipussa, joten pieni kesän sivutuotteena tuleva lepo ei ole pahitteeksi. Mutta ennen lepohommia laskeskellaan toukokuun loppuneiden tuotteiden läjä. Joka oli ihan mukava! Taloyhtiöömme tuli muuten muovinkierrätysastia, jes! Tämä helpottaa elämää suuresti!


Loppuneita tuotteita oli 20, joista täysikokoisia 17. Eibä!


Lidlin partahöylä on uskollinen sidekick, koska se on halpa ja hyvä. Nyt kun muoviroska ahdistaa, olen pohtinut josko siirtyisin perinteiseen terään. Saas nähdä. Ostan silti uudestaan, toistaiseksi.

Garnier Respons - Honey Treasures strenghtening conditioner: Olkoonkin Lorkun tuote, en mahda sille mitään, että rakastan näitä Garnier Respons -tuotteita, etenkin tätä hunajasarjaa. Tuoksu on valtavan nostalginen, eikä hoitotehoissakaan ole moittimista. Ostaisin uudestaan. 

Lush - Miranda: Lushin palasaippuat ovat kultaa aina vaan. Tämä hedelmäinen yksilö piristi alusta loppuun. Ostan uudestaan, ainakin muita Lushin saippuoita.


Freedom Makeup London - Pro Studio Radiance Tonic: Tilasin viime vuonna silloiselta Tam Beautylta, nykyinen Revolution Beauty (ja joskus aikoinaan ihan Makeup Revolution... Hohhoijaa, päättäkää!) tämän kuorivan kasvoveden, jonka väittävät olevan dupe legendaariselle Pixin Glowtonicille. Pixiä en ole kokeillut, joten en osaa sanoa siitä, mutta ihan ok kasvovesi tämä oli. En huomannut erityisen kuorivaa vaikutusta, ehkä iho hieman kirkastui. Epäilen placebo-vaikutusta. Tuoksu oli aika tuju. En osta uudestaan. 

Organic Shop - Sea Depth -kasvonaamio: Organic Shopin tuotteet ovat sellaisia takuuvarmoja ja kivoja tuotteita. Niin tämäkin, sikäli. Perustoimiva mutanaamio, joka putsasi ihoa ihan mallikkaasti ja jätti nassun sileäksi. Ei kuivattanut yhtään, eli minun kirjoissani puhdistustehokaan ei ollut yhtä hyvä kuin monissa muissa mutanaamioissa. Ikävää tuotteessa oli ensiksikin se, että sen poispesu oli mahdotonta. Tuntui, että naamio vaan liukuu iholla ja läärää altaan, muttei silti irtoa. Aika paljon sai käyttää aikaa naama hanan alla. Lisäksi tuoksu oli mielestäni aivan hirveä. Se muistutti jostain intialaisesta ihonhoitotuotteesta, jota ystäväni äiti käytti ysärillä. En osta uudestaan. 

Eos huulirasva*: Goodiebagissa tullut Eosin huulirasva jossain marjaisessa tuoksussa oli sellainen huulirasva, jonka elämyksellisyys oli suurempaa kuin itse tuotteen toimivuus. Rasva liukui huulille hyvin, tuoksui ja tuntui ihan kivalta, mutta siinä se. Ei kosteuttanut tai tehnyt muutakaan. En muutenkaan ole enää tällaisten tuotteiden kohderyhmää. Nuorena olisin innostunut. En ostaisi itse. 

Lumene - Valo Hyaluronitiiviste: Nyt kun kulutin viimeisen pullon varastoista, taidan pitää ainakin taukoa tästä tuotteesta. Ihan kiva, jälleen kerran sellainen työhevonen. Plussaa lasipullosta! Ostaisin uudestaan.


Wet'n'Wild - Comfort Zone: Tämä oli aikoinaan ihan ehdoton lempiluomiväripalettini. Silloin, kun aloin innostua meikkaamisesta, eli, öö, jurakaudella? Säästin tätä ihan vain sentimentaalisuuttani, ja olihan siinä se hieno duochrome. Kokeilin käyttää palettia toukokuussa, ja kyllähän se hyvä on. Pigmenttinen ja hyvin häivyttyvä. Sävytkin kivoja. Mutta ihan aikuisten oikeasti, tiesin jo kauan sitten, etten tule tätä enää käyttämään. Ja kun se duochromekin räsähti rikki, totesin kylmästi adios. Suosittelen tätä palettia silti lämpimästi, käsittääkseni on myynnissä vieläkin. Ostaisin uudestaan, jos pitäisi alkaa luoda meikkikokoelmaa uudestaan. 

Rimmel - Mono eyeshadow: Ikivanha sinkkunappi. Olen ostanut tämän Rauman Seppälästä silloin, kun Seppälässä vielä myytiin Rimmeliä. Ja hups, silloin kun Seppälä ylipäätään oli olemassa. (RIP!!!) Eli ainakin 10 vuotta sitten. Syytä tämän kertakaikkiaan surkean napin säästämiselle ei ole. Se pyöri paniikkimeikkipussissa, ja olenkin sitä sutinut luomille niissä hätätilanteissa, kun on pitänyt saada naamalle ja kulmiin vähän väriä. Roskikseen. En osta uudestaan.

Mystinen luomivärisivellin on pyörinyt samassa meikkipussissa. Ällöttävä kapistus joutaa hautausmaalle sekin. 

Catrice - Eye Brow Stylist (040 DON'T LET ME BROW'N): Oikein pätevä kulmakynä! Halpa, toimiva, täydellisen sävyinen. Ostan uudestaan. 


Lumene - CC Color Correcting & Blurring primer: Ihan hyvä primeri, mutta pitkin hampain käytin loppuun. En enää pidä primereista, koska silikoninen tuntuma äklöttää, enkä ihan tosissanikaan huomaa mitään eroa meikin kestossa. Käytän mieluummin setting sprayta, jos niikseen tulee. En osta uudestaan. 

Isadora - Wonder nail, sävy Atlantis: Nyyh! Yksi lempilakoistani evör otti ja loppui. Tai no, pohjat menivät niin paksuiksi, että tuotetta ei enää saanut kuin yhteen käyttökertaan. Kevyet mullat ystävä. Ostaisin, jos myytäisiin.

Catrice - Velvet Matt Lip Cream (070 Into the rosewoods): Oikein mukava, hmm, mattainen kevythuulipuna. Puna oli keveä, kosteuttava ja näppärä laiskuustuote, jolla sai pientä piristystä nassuun. Pakkaus oli mennyt hajalle, joten roskiin. Ostaisin uudestaan.

Colourpop - Ultra Satin lip (Cozy): Mukava puna, noin käyttöliittymältään. Väri oli alkuintoilun jälkeen loppupeleissä aivan liian räikeä oranssinpunainen, jota en vaan osannut käyttää. Viimeisellä kerralla huomasin punan härskiintyneen vasta, kun olin jo laittanut sitä nassuun. Yök. En osta uudestaan. 

Inika - Mattifying setting powder*: En ihastunut tähän puuteriin. Siinä oli hieman samaa fiilistä kuin noissa HD-puutereissa, eli minun ihollani silkkaa valkoista talkkia. Pieni pakkaus on näppärä, sen säästän reissupuuteria varten. En ostaisi itse. 


L'Occitane - Terre Lumiere edp (näyte): Tällaiset lappunäytteet korpeavat minua aivan suunnattomasti. Tästä hieraisi juuri ja juuri yhteen ranteeseen. Ihan kiva tuoksu, mutta tällä kokemuksella paha mennä sanomaan muuta. Voisin ainakin kokeilla uudestaan. 

Wamisha - Organic flowers toner: Ai että miten mukava tuote! Tuntuma, toimivuus, tuoksu, kaikki just napissa! Whamisa on ehdottomasti kiinnostuslistallani. Viime aikoina minulla ei vaan ole ollut varaa ostaa juuri mitään kosmetiikkaa. Mutta aion mennä hypistelemään lisää. Ostaisin. 



Elizabeth Arden - Green Tea edt: Ostin tämän tuoksun keväällä 2010. Muistan sen tarkasti, sillä tätä tuoksua käytin kun kävin Akatemian pääsykokeissa. Kevyt teetuoksu ei enää ole ihan ominta minua, mutta kovin miellyttävähän tämä klassikko on. Nyt pullon pohjat olivat menneet pilalle, joten roskiin. Voisin ehkä ostaa uudestaan, miksipäs ei.

Flow Cosmetics - Lime & Strawberry Himalayan salt body scrub*: Härjentes miten ihanan tuoksuinen tuote. Uskomattoman herkullinen, teki joka kerta mieli lipaista vähän suuhunkin. (Myönnän, kerran kokeilin. En suosittele.) Kuori tehokkaasti ja jätti ihon tosi kosteutetuksi. Suolakuorinnat ovat vaan siitä ikäviä, että jos ja kun iholla on jotain pientä haavaumaa, kirveltää se aivan helkkaristi. Muuten kyllä mainio tuote. Ostaisin itse.

Signe Seebid - Laventeli-kylpyöljysydämet*: En koskaan saanut näistä juttua aikaiseksi blogiin, mikä on sääli. Ihanan laventeliset "kylpykonvehdit" sulivat kylpyvedessä, ja tekivät vedestä tuoksuvaa ja kosteuttavaa. Joukossa oli myös ihan oikeaa laventelinkukintoa. Kunnon rauhoittava  hemmottelutuote. Ostaisin itse.

Sellainen roskaläjä! Onko joukossa jotain tuttua? Jotain, mistä olet eri mieltä? Kerro toki! Kesällä muuten nämä postaukset saattavat harveta, sillä kesäisin asustan kahta paikkaa, enkä kyllä ala roudata kamoja loputtomiin, niin uskollinen harrastaja en ole.

*Merkityt tuotteet saatu

8 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita ja hyvät arviot! Lumenen tiiviste on kyllä hyvä, mullakin odottelee yksi kaapissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä todella tyydyttävää puuhaa tämä näiden listaaminen! :D Ja kiitos!

      Poista
  2. Oman Wet n Wildin Comfort Zonen kohdalla oon miettinyt, että pitäiskö siitä luopua, kun sitä niin vähän tulee käytettyä, mutta kun se duochrome.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se duochrome oli ainoa syy säästellä tätä, ja kun vääjäämätön tapahtui oli pakko tehdä kylmästi. Sitä jään kyllä kaipaamaan!

      Poista
  3. Wet n Wildilta on tullut uusi versio Comfort Zonesta, mutta tykkään ehkä hieman enemmän vanhasta versiosta. Se duochrome nyt ainakin on ihan huikea, mun mielestä ainakin.
    Tykkään myös melkein kaikista Garnierin Respons -hiustuotteista, vaikka onkin Lorkkua;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti heti mennä googlaamaan, ja toden totta. Se uusi on myös kivan näköinen, tai siis ne uudet sävyt olivat kivoja. Mutta typerät ne vinot pannut, tuli jo turhankin halpa vaikutelma. Mutta jos tulee joskus vastaan voisi harkita ostamista silti.. :D

      Responsit ovat kultaa, ei mahda mitään!

      Poista
  4. Voi miten ihanan kuuloisia noi kylpyöljysydämet! Mistä semmoisia löytyy? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://bonavalere.com/fi/kylpytuotteet/34-signe-seebid-laventeli-sheavoi-kylpyvoide-7-kpl.html Tuosta! Signe Seebidillä on muitakin laventelisia tuotteita, jotka siis todella ovat sitä ihtiään eli laventelia. Luulen että tykkäisit!

      Poista

Kiva kun kävit!