keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Maaliskuun loppuneet 2018

Nyt kun kesä lähestyy, alkaa ajan nopea kuluminen totisesti ahdistaa. Vaan ei auta ahdistua! Onneksi kosmetiikkakaaos selkenee yksi tyhjentynyt purkki kerrallaan. Maaliskuussa olenkin ollut ahkera, sillä tyhjää pönikkää piisaa! Joukossa on jopa yksi hajuvesi, mitä!



Schwarzkopf - Color refresher for cool blonds: Yllättävän hyvä ja riittoisa tuote! Vaahto ei ollut superisti minkään väristä, mutta tämä todella taittoi tukasta keltaisuutta. Lisäksi tuoksu oli kiva ja pullo kesti kauan. Ostan uudestaan.

Pirkka - Color Mask (Frozen): Perustoimiva värinaamio. Hintakaan ei kirpaissut. Saatan ostaa uudestaan.

Lumene- Lähde misellivesi: Ihan ok. Iho jäi tämän jäljiltä joskus vähän kirveleväksi ja punaiseksi. Jokin ainesosa tässä ei siis sovi minulle. Eikä tämä muutenkaan ollut mikään superkokemus. En osta uudestaan.

Missha - Pure Source Sheet mask/Mango: Hyvä kangasnaamio. Tykkäsin tästäkin. Ostaisin itse.


Xtra - Kynsilakanpoistoaine: Perushyvää ja todella halpaa kamaa. Ostan uudestaan.

Himalaya Herbals - Sensi-relief Herbal toothpaste: Hyvä hammastahna! Ei ainakaan aiheuttanut aftoja. Se on aina plussaa! En yleensä varmaankaan kertoisi hammastahnasta, mutta tällaisen hiukan erikoisemman merkin tahnasta haluan jakaa kokemuksen. Ostan uudestaan.


Jurlique - Rose Shower gel*: Tämä ei ihastuttanut. Tuoksu oli epämiellyttävän lääkemäinen, eikä geeli huuhtoutunut iholta millään. En ostaisi.

Dr. Hauschka - Lemon & Lemongrass Vitalizing Body oil*: Vaikken pidäkään sitruunaruohon tuoksusta (nuudeliliemi!), oli tämä oikein mukava kroppaöljy. Imeytyi nopsaan ja iho tuntui kosteutetulta pitkään. Ostaisin itse, ehkä eri tuoksussa.

Dr. Hauschka - Lemon & Lemongrass Vitalizing Bodywash*: Tästä minulla ei ole mitään muistikuvia. Kai ihan kiva? Plussaa metallisesta pakkauksesta! En ostaisi itse.

Dr. Hauschka - Cleansing cream*: En ehtinyt käyttää tuotetta kuin kerran, ja sekin kerta oli kamala, sillä tuote oli mennyt pilalle. Tai ainakin haju oli karsea. Jäi siis käyttämättä. Kiehtoisi kyllä tietää, millainen tuote on ei-pilaantuneena, tätä kun hehkutetaan siellä täällä.



The Body Shop - Vanilla Chai Foaming bath: TBS:n kausituote, en muista mistä olen saanut. Tuoksui ihan kivalta, ja täytti tehtävänsä. En tiedä ostaisinko uudestaan. Ehkä.

The Body Shop - Candied Plum Bath Bomb: Tämä oli kiva! Tuoksusta tuli mieleen jokin takavuosien hajuvesi, ja vesi muuttui kivan violetiksi. Ostaisin uudestaan!

Bvlgari - Goldea Bath and shower gel*: Ihanan tuoksuinen ja ylellisesti vaahtoava kylpyvaahto. Tässä voisin uida. Voisin harkista isomman pullon hankkimista, jos vain rahaa olisi.

Lush - Snowcloud -saippua: Viime joulun kausituote. Ihastuttava palasaippua! Pilven muotoinen, kosteuttava ja ihanan tuoksuinen. Tuoksu koostui ainakin nerolista ja appelsiininkukasta. Jos joskus tulee taas myyntiin, saatan ostaakin.




Natura Siberica - Rhodiola Rosea Face serum: Ihana seerumi! Humahti ihoon jättäen jälkeensä ihanan virkistyneen tunteen. Iho tuntui pehmeältä ja sileältä. Ostan uudestaan.

Burt's Bees - Orange Essence Facial cleanser: Tämä on yksi ehdottomia HG-tuotteitani! Geelimäinen öljyputsari on painonsa arvoinen kultaa. Se pesee tehokkaasti, muttei kuivata. Olenkin käyttänyt tuotetta useiden tuubien verran. Ostan uudestaan.

Adopt - Patchouly rose: Tämä tuoksu oli ihastuttava ollakseen niin halpa! Vahva ja sopivan mummo. Ostin tuoksun kesällä 2015, ja tästä tuoksusta, niin ihana kuin se olikin, tulee mieleeni myös isovanhempieni kuolema. Ihana, mutta haikea parfyymi siis. Pullo hapertui omia aikojaan, onneksi huomasin ennen totaalista katastrofia. Haikeudesta huolimatta ostaisin silti uudestaan, jos nyt jostain syystä tulisi tarve uudelle tuoksulle... Tuskin hetkeen tulee.

Origins - Clear Improvement -naamio: Ihan mahtava naamio! Ainoastaan hinnasta mussutan, sillä se on suht kova. Mutta ah, miten ihanaksi iho jäi tämän jälkeen. Kulttimaine ansaittu! Ostaisin uudestaan.

Origins - Modern friction -kuorinta: Kiva, peruskuorinta. Kuorivia palasia oli aika vähän ja ne olivat aika isoja. Ei siis mikään vaikuttava kokemus, vaikka iho jäikin ihan sileäksi. En ostaisi uudestaan.



Essence - Brow Marker: Tussi tuli tiensä päähän. Sillä saattoi saada ihan hyvääkin jälkeä, mutta ei niin hyvää, että ostaisin uudestaan.

Essence - Make me brow -kulmageeli: Aika tummaa geeliä, joka jätti kulmat aika klömppisiksi. Lisäksi harja oli niin kova, että se tuntui raapivan ihoa. En osta uudestaan.

Oriflame Giordiani gold - Highlighting concealer*: Tästä peiteaineesta tykkäsin! Se oli ohutta ja teki tosi luonnollista jälkeä. Ostaisin itse.



Näytteet:

Madara - Smart Antioxidants Fine line minimizing Fluid: Kaiketi ihan mukava kasvorasva. Ei kosteuttanut kovin hyvin, mutta tuoksu oli kiva. En ostaisi.

Nafha - Contour des yeux et lévres -voide: Ties millon saatu näytepussukka silmänympärysvoiteesta. En keksi mitään sanottavaa. En siis ostaisi.

Patyka - Advanced Plumping Serum: Perushyvä seerumi. Ja siksi korkea hinta ällistyttääkin. En ostaisi.

Dior - Hydralife Sorbet Creme: Ihan mahtavankokoinen näytepurnukka. Tästä riitti kolmeen-neljään käyttökertaan hyvin. Voide itsessään oli ihan kiva, ehkä enemmän kesäkäyttöön sopiva. En ostaisi itse, koska tuskin tulee päivää, että minulla on varaa Diorin ihonhoitotuotteisiin. T. Oon köyhä laulaja mä vain.

Esse - Deep moisturiser: Tämä haisi ihan hirveältä. Mieleen ei jäänyt oliko itse voide mistään kotoisin kun haju korvensi nenää. En ostaisi.

Biotherm - Blue Therapy Red Algae Uplift: Biothermin tuotteita en vaan käsitä. Tämäkin oli sinänsä kiva voide, mutta sitä silikonin määrää! Parasta tuotteessa oli tuoksu. En ostaisi.

Lumene - Invisible illumination Beauty Serum ja Watercolor Blush: Väriseerumi oli ihan kiva, poskipuna myös. En vaan pääse yli Lumenen tuotteiden järeästä hinnannoususta, sori nyt. Saattaisin ostaa väriseerumin alesta, koska se jätti ihon tosi kivaksi. Poskipunan kohderyhmää en tunne olevani.

Nivea - Urban Skin Protect -day cream: No olipas todellakin kiva kasvovoide! Pidin tästä tosi paljon, ja tuntui jotenkin ylellisemmältä kuin Niveat yleensä. En osaa perustella miksi. Ostaisin.

Mossa - Vitamin Cocktail Energy Boost Mask: Tämä monikäyttöinen naamio oli tosi ihana! Tuoksui hedelmäpommijugurtilta, ja jätti ihon tosi kauniiksi. Ostaisin.

Lily Lolo - BB-cream: Sain ison näytteen Hehku-myymälästä. Palvelu lämmitti, mutta itse voide jätti kylmäksi. Se rullasi iholla vaikkei alla ollut mitään. En ostaisi.


Poisheitettävät meikit:

Garnier - Pure Extra Strength Sos Pen: Tämä on hillotuotteiden hillotuote. Olen ostanut tämän joskus 10 vuotta sitten. Enkä muista silloinkaan käyttäneeni, koska myrkyllinen haju ja kirvelevä naama. Siksi onkin aika jännää, että tämä on kulkenut mukanani viidessä muutossa. MIKSI? Ihan tieteen nimissä kokeilin tämä yhteen, nykyisin onneksi harvinaiseen pattifinniin. Ei auttanut, mutta kirveli pirusti. ROSKIKSEEN. En osta uudestaan, tietenkään.

Wet'n'Wild nimetön luomiväritrio: Sinänsä kiva luomiväritrio, mutta ei tule käytettyä. Ja onhan tämä ikivanhakin. Alin sävy on tosi nätti, ja se onkin ainoa, jonka olen saanut kuopalle. Ei jaksa enää hillota, roskiin.

Makeup Revolution - Vivid Blush Lacquer (Heat): En pidä nestemäisistä poskipunista. En siis tästäkään. Pigmenttiä kyllä piisasi, ja tällä saikin helposti kivan pellelookin. Roskiin.

Rimmel - Moisture Renew Lipstick (620 Coral Queen): Ihan kamala malibukoralli puna! Minulle täysin väärä sävy, jonka ostin vuosia sitten, koska piti saada korallinsävyinen puna. En myöskään lämmennyt koostumukselle. Mietin juuri, milloin viimeksi olen ostanut mitään Rimmeliä. Merkki on jäänyt minulla täysin paitsioon.

Viva la Diva - huulipuna (98 Bubble): Tämä puna ostin joskus keikkaa varten. Sen jälkeenkin tuli käytettyä, vaikka väri on oksettava. Näiden Viva la Divan huulipunien pakkaukset ovat mauttomuuden multihuipentuma.

Max Factor -huulipuna (812 Flame Tree): Sinänsä kiva punainen huulipuna, mutta kun minulla on ollut jo vuosia niin paljon parempiakin. Miksi siis säilöä.

Makeup Revolution - Lipstick (Make me tonight): Punan sävy oli ihan hauska mustanruskeanvioletti, mutta laatu oli kamala. En käyttänyt kodin ovien ulkopuolella kertaakaan.

We Care Icon -huulipuna: Sävyn nimi on kulunut pois, ja vaikka sävy on kiva, on minulla kivempia, jotka ovat aktiivisessa käytössä.


23 täyttä, 10 näytettä, 7 muuten vaan poistettavaa. Yhteensä 40 tuotetta roskiin! OHO. Tämä on huikea saldo, ja olenkin oikein tyytyväinen. Olen myös antanut joitakin juttuja, kuten luomivärejä ja tuoksuja, eteenpäin. Miksi säilytän, kun en käytä? Vähänkäytetyistä jutuista joku kaverini voi saada iloa. Se lämmittää!

10 kommenttia:

  1. Mahtava satsi ja ihan ilo silmälle:) Loistavaa, että raaskit heittää pois monta hillotuotetta. Kunpa minäkin raaskisin;)
    Biothermistä olen ihan samaa mieltä; en vaan ymmärrä suosiota. Musta niissä on aivan liikaa silikooneja ja alkoholia tai jompia kumpia. Kaikki Dr. Hauschkan tuotteet haisee mun nenään pahoilta tai siis ainakin kaikki käyttämäni hauschkat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan ehkä ennenkin päivitelty tuota Biothermia! Ei vaan pysty käsittämään, nimenomaan pelkkiä silikoneja JA alkoholia. Dr. Hauschkan tuotteissa on tosi usein erittäin voimakas "luonnon"tuoksu, joka toimii joskus. Itse en pane pahakseni, vaikkakin merkki on suht vieras.

      Poista
  2. Onpa kyllä huima määrä loppuneita!!

    VastaaPoista
  3. Olipa huima määrä :D

    essen tuoksusta en miekään tykännyt, ei hivellyt miun aisteja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :D

      Kukakohan noiden tuoksusta tykkää? Se on ihan hirveä!!

      Poista
  4. Oho mikä saldo! Loppuukohan mulla noin paljoa kosmetiikkaa edes vuodessa. Edelliseen roskapostaukseen sain alle 10 tuotetta. Mutta ihan fiksua myös kyllä heittää vanhat pois ja laittaa turhat kiertoon :) Hämmentää toi Lumenen misellivesi ja miten se jakaa porukkaa. Osalle siitä tulee luottotuote ja osalla taas on tota punoitusta ja kirvelyä. Siitähän tuli nyt myös versio, jossa on mukana öljyä. En tiedä olisiko hellävaraisempi. Mulla on vielä misellivedet kokonaan kokematta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lutraan niin paljon, että pakostikin loppuu jotain. Tosin sitten taas on tuotteita, joita en ikinä saa tyhjäksi, kuten luomivärit ja tuoksut. Ihonhoitotuotteitahan kulutan eniten. Tässä kuussa kyllä tuo näytteiden määrä hämää! ;D

      Misellivedet on sellaisia ihan kivoja tuotteita, joita olen käyttänyt paljon, vaikkei yksikään ole ollut mitenkään järin kaksinen. Nyt minulla ei ole pulloa kaapissa, ja mietin, että pärjään varmaan ilmankin.

      Poista
  5. Oot ollut kyllä tosi ahkera! *antaa ablodit* Oon kade tuosta määrästä, saispa itsekin noin paljon loppumaan. :D

    Vaikka Hauschkasta pidän niin tuosta Cleansing Creamista en tykkää minäkään, käytän mieluummin sitä emulsiota, joka on mun lemppareita. Tossa Cleansing Creamissa on muuten aika voimakas tuoksu normistikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. ^^ Oon kyllä ylpeä. Vielä kun saa osan kierrätettyä oikein voin kokea mielenrauhaa. :D

      Hauschka on vähän semmonen hit or miss -merkki. Jotkut tuotteet tuoksuu kivalta, kuten kasvovesi tai vartalonhoitotuotteet. Ja sitten taas osa käyneeltä liejulta. :'D

      Poista

Kiva kun kävit!