maanantai 16. huhtikuuta 2018

Essence Tint & Colour Shot

Essencen kevätkokoelmassa (älkää kysykö missä niistä, olen aika kassalla. Mutta ihan uusia nämä ovat!) oli yksi tuote, joka kiinnosti minua erityisesti. Nimittäin Tint & Colour Shot -huuliväri. Muutamia vuosia sitten muodissa olivat kaikenlaiset lip tintit ja stainit, mutta ne väistyivät mattapunien tieltä. Itsekin unohdin koko konseptin. Vaan nyt vähän kevyempi, mutta silti matta väri alkoi kiinnostaa. Siksipä nämä punat tulivat vastaan kuin tilauksesta.


Tint & Colour Shot -huulivärit lupaavat superkevyen tuntuista mutta pitkäkestoista sävyä huulille. "Stainin" ideahan ilmenee jo nimessä, eli se, ööh, miten tämän nyt kääntää, "tahraa" huulet niin, että sävy on kevyt. Parhaimmillaanhan sellainen, joka näyttää siltä että olisit juonut vähän viiniä ja käynyt iltahiprakassa marjapuskassa napostelemassa, tai syönyt mehujäätä. Ja kyllä vaan, Essencen huuliväri todellakin toimii juuri näin. Se on levitettäessä miellyttävän liukuva ja vesimäinen. Se on alkuun hieman kiiltävä, mutta kiilto taittuu äkkiä. Lopputulos ei ole täysmatta, vaan himmeä. Väri on ohut, mutta tosiaankin intensiivinen. Kerrostamalla saa lisää jytyä. Tuntuma on viileä ja kevyt. Vähän kuin huulilla olisi vesiväriä. Kun väri kuluu pois, se jättää jälkeensä tosi kauniin sävyn.Ostin sävyt 04 Magic calmness ja 05 Classic simplicity. Magic calmness oli ehkä hiukan huti, sillä luulin ostavani kirkkaanpunaisen sävyn, mutta sehän paljastuikin oranssinpunaiseksi. Oranssi huulimeikki ei ole hetkeen oikein napostellut, ja tämä kyseinen oranssi kaikenlisäksi saa hampaani näyttämään jäätävän keltaisilta. Katsellaan uudestaan kesemmällä, kun naama on saanut vähän väriä. Classic simplicity sen sijaan, huh miten nappiin se osuikaan! Se on ihana, murrettu syvä punainen. Vähän verinen! Tällaista sävyä minulla ei ihan oikeasti juuri nyt ollut. Se muistuttaa minua vuosien takaisesta lempparipunastani, taisi olla Biothermin, jonka hukkasin. Ja jonka perään itkeskelen vieläkin, sillä sen sävy oli upea. Tämä on aika lähellä, jes! Nimenomaan tämän punan jälkeen huulille jää se ihana viinitahrainen sävy.Hauskaa näissä punissa on se, että satunnainen huulten nuolaisu tai syöminen ei näitä pilaa. Sopivat siis hyvin arkiseen käyttöön. En voi kuin suositella! Essence teki sen taas.

10 kommenttia:

 1. En ole kärryillä Essencen mistään kokoelmista, mutta hyvältä näyttää huulijuttuset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama. Multa menee ylipäätään kaikki limited edition -hommat miltä tahansa brändiltä yli hilseen. En vissiin ole kuitenkaan riittävän kiinnostunut. :D :D :D

   Poista
 2. Tuo jälkimmäinen sävy on aivan ihana! Multa löytyi joskus sellainen Max Factorin huulitussi, mutta se näytti helposti huonolta, jos oli vähänkin jotain kuivaa kohtaa huulilla. Tuo vaikuttaisi kuitenkin himpun verran peittävämmältä. Houkuttelee ostamaan, vaikka en värikosmetiikkaa huulilla juurikaan edes käytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli se! Se oli niin siisti, mutta niin surkea. Muistan, että hieroin sitä huuliini antaumuksella kun menin Tori Amosin konserttiin syksyllä 2011. Se myrkyllinen maku on jäänyt mieleen. :D Kannattaa antaa näille mahis, sopii varmaan just sellaiselle joka ei juuri käytä huulipunaa! :)

   Poista
 3. Onpa hyvä pysyvyys, et varmaan ylläty jos sanon et mun suosikki on toi oranssi. :D

  VastaaPoista
 4. Äh, miksi mulla on jo ennestään niin paljon huulijuttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, no comment. :D Itseä se ei valitettavasti koskaan ole estänyt...

   Poista
 5. essence uudistaa hyllynsä kaksi kertaa vuodessa eli kevät ja syksy. Nämä tuli nyt pysyvään valikoimaan siihen asti, kunnes vaihtaavat tuotteita (joihin ei välttämättä aina ne keväällä tulleet uutuudet lukeudu) eli nämä ovat pysyvää valikoimaa :)

  Se syvennys yhdessä metrissä on se, joka vaihtuu tiuhaan ja on trend edition. Saksassa taitaa olla 1-2 kokoelmaa kk, meillä ei ihan niin hurjasti.

  Asiaan! Mie tilasin yhden tämmöisen ja oli kiva yllätys, eikä tosiaankaan haittaa tuo päivän/illan aikana kuluminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah! Olen taas viisaampi! Kiitos! :) Raumalla on yhdessä kaupassa nyt se leveä hylly, kolme metriä oisko. Siinä oli kyllä ihan liikaa kaikkea kivaa. :D

   Nämä on kyllä ihania arkipunia. Tekisi mieli hankkia lisää sävyjä, mutta koitan järkeistää, joten ehkä pärjään näillä. :D

   Poista

Kiva kun kävit!