maanantai 23. huhtikuuta 2018

Insta lately



Viime aikoina Instagramini on ollut aika sinertävä, vihertävä ja utuinen. Olen ihan tietoisesti yrittänyt pitää tietynlaista estetiikkaa yllä. Viime vuonna minulla oli vahva keltainen kausi, ja nyt näköjään sininen. Olen pitkään tykännyt murretusta, vähän haaleasta värimaailmasta. Aloin itseasiassa kiinnittää enemmän huomiota Instafiidini johdonmukaisuuteen ja tyyliin vähän yli vuosi sitten. Lakkasin postaamasta mitä tahansa randomotoksia. Katosihan siitä tietty spontaanius, joskin kyllä sinne välillä mahtuu niitä spontaaneja kuviakin, etenkin jos ollaan ystävien kanssa liikkeellä. Ja throwbackit nyt ovat aina kultaa.



Instagram on minulle esteettinen hyvän mielen paikka. Tykkään katsoa kivoja kuvia ja inspiroitua. Hassua kyllä, blogi ei siellä juuri näy. Jotenkaan en jaksa enää kiinnostua kosmetiikkakuvista, tämä on ehkä hälyttävää. Juuri nyt kiinnostaa enemmän sisustus ja kuvat taloista. Talot ovat ihania. Mutta kiinnostus menee aaltoliikkeinä sinne tänne. Ja jotenkin tuntuu, että kosmetiikkakuvistani tykätään aina vähän vähemmän. On tosin ylipäätään jännää, että vaikka minulla on about 500 seuraajaa, kuvat saavat järjestään alle 40 tykkäystä. Olenkin ihan rehellisesti miettinyt, että pitääkö tässä tehdä joku Instastrategia. Mutta sitten taas: miksi? Mitä se tuo elämääni? Miksen vaan pidä Instaa rentona, kivana paikkana?



No niin, mutta. Viime aikoina olen postaillut aika melankolisia kuvia. Se kertoo ehkä mielialastani jotain, vaikken pyrikään siihen tietoisesti. Autiotalojen ja kaikenlaisen hapertuneen fiilistely on myöskin ollut hallitseva piirre. Eikä siinä, tykkään autiotaloista ja kaikesta hapertuneesta. Olen itsekin välillä vähän autio ja hapertunut. Kuvat muokkaan melkein järjestään joko VSCO:lla tai Afterlightilla. Joskus hinkutan molempien ja vielä Instan omien muokkausasetusten kanssa. Ei oo helppoa puuhaa! Mutta valokuvien ottaminen on vaan niin kivaa! Rakastan kauniiden asioiden bongailua arjessa, ja se onkin tällä hetkellä yksi niistä ainoista jutuista, josta tunnen saavani energiaa ja iloa. Siksi en pane pahakseni, vaikka puhelimen kapera on melkein koko ajan päällä.

Oletko sinä Instagramissa ja jos olet, onko sinulla jokin tietoinen staili? Jos en seuraa sinua, linkitä tilisi! Minut löytää nimellä @fannilaurella. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!