keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Huhtikuun loppuneet 2018


Siinä missä maaliskuussa loppui armoton läjä kamaa, oli huhtikuu huomattavasti maltillisempi. Huhtikuussa minua alkoi riivata allergia, joka on näyttäytynyt myös iho-oireina. Kaikki kasvonaamiot ja monet voiteet kirveltävät ja tekevät naamasta ravunpunaisen. Olen siis käyttänyt maltillisesti melkein pelkästään öljyjä ja Avonin herkän ihon perusrasvaa. Iho ei suoraan sanoen ole kiittänyt naamiorutiinin hylkäämisestä, mutta eiköhän tämä tästä pian helpota. Myös silmien meikkaaminen on ollut arsesta, koska nehän kirvelevät ja vuotavat kuin seula. Siksi juuri mitään ei ole loppunut, koska olen käyttänyt tosi vähän mitään.



Wella Professionals - Enrich Kiharavaahto: Tämä tuote on mummun peruja, muistaakseni hänen suuria suosikkejaan. Minulle jäi yksi pullo, jota olen silkasta sentimentaalisuudesta säästellyt. Hassu minä. Vaan eipä siinä, mukava keveä muotovaahtohan tämä oli! Kosteutti ja antoi sopivasti tukea. Voisin ostaa.

Schwarzkopf Poly Color - Sävyteshampoo 15 Keskivaalea: En tiedä mainitsinko epäonnista hiustenvärjäysepisodia, jossa vetäisin Rialilla Draco Malfoyt. Paikkasin tilannetta sävyteshampoolla, joka tosiaan auttoi ilmiömäisesti. Luvattua 28:aa pesua tämä ei päässä kestänyt, vaan ei se mitään. Just hyvä kevytväri, jossa minulle melko täydellinen sävy. Ostan uudestaan.

Biozell - Texturizing spray*: Himomiellyttävä muotoilutuote! Tukka ei jäänyt yhtään lähmäiseksi, mutta sen sijaan jämäkäksi ja pehmeäksi. Tuoksu oli tosin aika epämiellyttävä. Ostaisin itse.


Missha - Pure Source cell sheet mask (Shea Butter): Taas yksi tällainen! Olen päättänyt, etten enää osta kangasnaamioita, koska näistä tulee aivan simona jätettä verrattuna hyötysuhteeseen. Pidän näistä kovasti, mutta pärjännen ilmankin. Tämä kyseinen oli oikein hyvä, kosteuttava ja kivantuoksuinen.

Resultime - Microdermbrasion Scrub*: Ikuisuustuote! Pieni purkki tuntui kestävän loputtomiin. Ei mitenkään järin kummoinen kuorinta. Tuoksu oli epämiellyttävä, ja ihotuntuma vähän väkivaltainen. En ostaisi.

Lumene - Time Freeze Instant lift serum: Milloinkohan olen tämänkin näytteen saanut? En ole ihan tuotteen kohderyhmää, mutta päätin lutrata pois. Ainoa vaan, että pilallehan se oli mennyt. Haju oli hirveä. Onneksi en ehtinyt laittaa naamalle asti.

Essence - Make me brow! -powder: Tästä tuotteesta en saanut otetta sitten millään. Johtunee siitä, että oli vallan surkea. Puuterikynästä ei irronnut väriä yhtään, ja sekin vähä pöllysi kaikkialle paitsi kulmakarvoihin. En osta uudestaan.


Korres - Peonia Vanilla Amber Pear*: Rasti seinään! Täysikokoinen pullo hajuvettä tyhjeni! Tuoksu oli ihana, makea ja raikas. Se oli tosi lineaarinen, ja säilyi iholla samanlaisena alusta loppuun. Ainoa miinus on tuoksun olematon kesto. Sitä sai olla lisäämässä jatkuvasti. Ja silti tuntui, ettei tämä lopu millään. No nyt loppui. En osta uudestaan.

Lancome - La Vie est Belle L'Eau de Parfum: La Vie est Belle on yksi inhokkituoksujani evö, ja pitkään mietin, uskallanko edes kokeilla. No uskalsin, vaan ei olisi kannattanut. Hyi, tässä tuoksussa on kaikki pielessä. En tykkää muilla, en itselläni, ei ei ei. En ostaisi.

Missoni Eau de Parfum: Tästä tykkäsin! En ehkä niin paljoa, että ostaisin, mutta oikein kiva perustuoksu, jossa on joku juju. Olo oli leikkisä kun tätä käytin.

Moschino - Fresh Pink edt: Blergh. Nuorena rakastin Moschinon tuoksuja, mutta aika ajoi ohi. Aivan liian kitkerä ja kirkuva, mutta samalla mitäänsanomaton. En ostaisi.

Versace - Eros pour femme Edt: Ei tällekin. Kamalan makea ja hyökkäävä. Toisaalta mitäpä muuta voisi odottaa tuoksulta, jonka nimi on Eros.

Yves Saint Laurent - Mon Paris edp: Perustrendikäs tuoksu, joka ei herättänyt mitään tunteita. Jatkumoa viime vuosien fruitchouli-trendiin, joka itseäni on väsyttänyt jo pitkään. En ostaisi.


Elf - Translucent Matifying powder: Halpa ja ihan toimiva peruspuuteri. Ei mikään mullistava, eli en varmaan osta uudestaan. (Jäi muuten puuttumaan tästä kuvasta. Hups.)

Yves Rocher - Intense Colour Single eyeshadow (101 Rose The Mat): Ikivanha nude luomivärinappi siltä ajalta, kun käytin aina nudea luomiväriä ja ruskeaa ripsaria, eli öö, jaa, 2012? Ihan hyvähän se on, mutta koska on lojunut käyttämättömänä laatikossa pari vuotta, on sen aika mennä roskikseen.

Elizabeth Arden - Beautiful Colour Mascara: Sain joskus näitä minimaskaroita, ja ne ovat lojuneet matkameikkipussissa häveättävän kauan. En ole edes varma, käytinkö tätä kuin tyyliin kerran, ja silti on ryönäinen kuin mikä. Hyi, roskikseen.

Gosh - Long Lasting Lip Marker (003 Berry): Vieläkö jengi muistaa huulitussit? Nämä olivat ihan paras juttu aikoinaan, koska kaikenlainen "gimmick-y" kosmetikka vetosi nuoreen Fanniin. Nyt kun tätä ei ole tullut käytettyä enää neljään vuoteen, totesin, että no niin no, irti päästä olet vapaa lentämään. Vieläkö Goshia muuten myydään? Se oli ihan lemppari joskus myöhäisteini-iässä.

Max Factor - Xperience Sheer Gloss Balm (03 Amber): Sävyttävät huulivoiteet ovat aina jees, tämäkin, mutta sävy oli huono. Silti käytin sitkeästi, mutta nyt riitti. Roskiin.

Burts Bees huulikiilto: Nimi on kulunut pois aikain saatossa. En käyttänyt tätä kuin ehkä viidesti, koska huulikiillot eivät vaan ole makuuni. Väri oli ihan kaunis, syvä ja pigmenttinen marjanpunainen. Mutta kun se tahma ja kiilto. En osta uudestaan.

I<3Makeup - Super Wow! -lipstick, Atomic ja Maria: Nämä olivat tosi pigmenttisiä ja kauniita punia, mutta pirnaleen vaikeita levittää. Lisäksi tumma Maria lähti leviämään pienestäkin tuulenpuuskasta. Kauniita, mutta niin vaikeita käyttää, että ei tullut käytettyä. Roskiin!

Huhtikuussa loppui siis 21 tuotetta, joista suuri osa kylläkin ihan vaan vanhentuneita/muuten vaan poisheitettäviä. Tavaravuori vajuaa lupaavasti!

6 kommenttia:

  1. Mä en muihin Mon Pariseihin ihan hirveästi ihastunut, mutta se on uusin versio on aivana. Se on tosi erilainen kuin aikaisemmin ilmestyneet, pitää kirjoitellakin siitä jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan analyysiä! En ole muita kuin tuota perusversiota tuoksutellut, koska pelkästään tuoksun visuaalinen maailma menee aivan ohi oman kiinnostuksen. Oon vähän tällainen pinnallinen jäärä. :D :D

      Poista
  2. Hyvä pointti huomioida miten jäätävän paljon kangasnaamioista syntyy jätettä. Ei ole kaikista ekologisin valinta, mutta ehkä jäteongelmaan ongelmaan kehitellään jokin nerokas ratkaisu, luulen minä. Syytä olisi!
    Olipa muuten taas hauska lukea sun erittäin osuvia luonnehdintoja tuotteista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon kyllä, että joku ratkaisu kehitettäisiin. Vaikkapa ihan biohajoavat naamiot. En ole teknokemisti tai mikään muukaan fiksu ihminen, joten en osaa edes ajatella mitään ratkaisuja. :D:D
      Ja kiitos! Kiva kuulla, että tykkäsit. :)

      Poista
  3. Minuakin on noiden kangasnaamioiden ekologisuus mietityttänyt! Suosin naamioissa tuubeja ja vastaavia, joissa on useaan käyttökertaan. Joskus harvoin saatan myös jotain yksittäispakattuakin mähmää käyttää. Kangasnaamioissa on se tekstiilikuitu ikään kuin ylimääräisenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse valitsen mieluiten myös tuubin, koska siinä on suhteessa jätteeseen kuitenkin enemmän tavaraa. Nyt olen siirtymässä jauhemaisiin naamioihin, joista tulee vielä vähemmän jätettä. Mutta kyllähän tässä aina pysähtyy miettimään, että jopas vaan minä tuotan hirveästi roskaa maailmaan. :/

      Poista

Kiva kun kävit!