torstai 19. huhtikuuta 2018

Lemppareita 2

Viime aikoina olen pyöritellyt näitä tuotteita erityisen aktiivisesti. Laiskuus jatkuu, ja tykkäänkin kaikesta, mikä on helppoa.


I <3 Makeup Lip Lava "Firestorm". U-P-E-A, intensiivinen punainen huulipuna. Kestää ilmiömäisesti, ja pigmenttiä on kuin pienessä kylässä. Pitkäkestoisuudestaan huolimatta ei kuivata.


ACO Face BB-Cream, "Soft beige." Metsästin sävyttävää päivävoidetta iät ja ajat. Lumene meni ja lakkautti sen parhaan jo aikaa sitten, enkä ole löytänyt hyvää sen koommin. Tuntuu, ettei markkinoilla ole sävyttäviä päivävoiteita ollenkaan. Tai jos on, ne ovat niin tummia ja oransseja, että umppalumppa-look on taattu. Yhden hutiostoksen jälkeen aloin luopua toivosta. Eikö missään myydä budjettiystävällistä sävyttävää päivävoidetta? Apteekkireissulla se vihdoin kolahti: täällähän sellaisia on oltava myynnissä. Ja niin olikin. ACOn voide on just sopivan sävyinen, kosteuttava ja ihon sävyä kaunistava nassurasva. Ja edullinen, about 12 euroa. Arkiaamujeni pelastaja!


Sensinity-kynsilakka, "58 Arándanos" oli lohtuostos apteekista, kun lenssua oli jatkunut jo kauan. Ja kyllähän hopeanvärinen kynsilakka, joka on pigmenttinen, peittävä ja pitkäkestoinen, lohduttaa. Plussaa pienestä pullosta. Tulee varmasti käytettyä loppuun saakka!


Victoria's Secret "Secret Charm" -suihkugeeli*. Yleensä inhoan Vickyn salaisuuden tuotteita. Ne haiskahtavat ätäliltä ja synteettisiltä. Mutta tämä goodiebagista paljastunut suihkugeeli ihastuttaa! Sen tuoksu on lumoava, eikä itse pesuaineessakaan ole moittimista. Olen säästellyt tätä, sillä tuoksu kertakaikkiaan herkistää. Harkitsisin jopa vartalosuihkeen hankkimista, jos minulla ei olisi näin suurta asenneongelmaa kyseistä brändiä kohtaan. Nytkin hieman nolottaa tykätä tästä. Vaan ei voi mitään.  Kuusaman ja jasmiinin tuoksu vie mielen alkukesän iltoihin ja ihaniin sinisiin hetkiin. Huoh.


Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy -hoitosuihke on loistava budjettiratkaisu! Gliss-tuotteet ovat olleet vuosia täysin tutkani ulkopuolella, mutta onneksi virhe tuli korjattua. Tukka jää pehmeäksi ja hoidetun tuntuiseksi, vaan ei lähmäiseksi. Plus tuoksu on kiva!


Lush "Jason and the Argan oil" -shampoopala. Pehmentävä, mutta tehokkaasti pesevä palashampoo on taattua Lushia. Tykkään tästäkin shampoopalasta kovasti. Tuoksu on huikea, ruusuinen ja mausteinen. Tämän jälkeen ei välttämättä tarvitse hoitoainettakaan. Erityisesti vaaleille hiuksille suunnattu shampoo tuntuu tosiaan kirkastavan tukan sävyä.


Sellaiset lempparit tällä kertaa! Onko joukossa tuttuja juttuja? Pahoittelen tylsiä kuvia, jotenkin inspiraatio kuvaamiseen on ollut pyöreä nolla jo hetken. Ehkä se inspis sieltä palailee jossain vaiheessa.

Kivaa torstaita, tyypit. Viikonloppu lähestyy!

8 kommenttia:

  1. Mä olin joskus aivan armoton VS-tuotteiden fani, mutta jotenkin se, että niitä saa nykyään vaikka mistä kyläkaupasta, on syönyt innon aivan nolliin :/ Paha inflaatio on iskenyt! Tuo kyseinen tuoksu on kyllä ihana, oisko siinä ollut kuusamaa joukossa...? VS:n vartalovoiteet ovat tosi hyviä, imeytyvät hyvin ja kosteuttavat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ne eivät koskaan juuri houkuttaneet, edes silloin kun olivat Suomessa harvinaisia. Mutta tämä tuoksu, ah. Nimenomaan, kuusamaa on. Niin raikas ja suloinen. Ihan tosissani mietin, josko kuitenkin menisin sinne myymälään ja ostaisin tästä tuoksun. :D

      Ja kyllähän se hiukan kieltämättä laskee tuotteen hohtoa, jos sitä saa ihan tosissaan jokikisestä siwasta. :D :D

      Poista
  2. Sain testerin tuosta Lushin shampoosta ja nyt odotan vaan entistäkin innokkaampana, että käytössä parhaillaan oleva Montalbano loppuu että pääsee kokeilemaan tuota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! Tämä on ihana! Lushin shampoopalat on kyllä kultaa viimeiseen pisaraan. Tai palaan. :D

      Poista
  3. Nämä tuotteet eivät ole tuttujani, mutta tuli mieleen tuosta sävyttävästä päivävoiteesta sellainen juttu, että joskus 30 vuotta sitten (eww, mikä lukema) tuli käytettyä pahuksen monta tuubia Ldb:n sävyttävää päivävoidetta. Se oli silloin ihan must -tuote. Taisin olla sen kanssa aika bronze -sävyinen, heh;)
    Mahtaakohan sitä saada enää mistään...pitänee tsekata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LdB! Siinäpä merkki, joka on unohtunut kokonaan!

      Ja lukemia ei kannata miettiä. Itse en voi miettiä 30:n vuoden taakse, mutta kyllä se alkaa jo masentaa, että voi sanoa moneen juttuun "No tää oli muotia sillon ku olin nuori." Auts.

      Poista
  4. Lushin shampoopalat on kyllä jotain parhautta. Olin aluksi varma, ettei sellaiset voi mulla toimia, mutta kylläpä vaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama! Ja nyt tuntuu, ettei mikään normishampoo voi mitenkään yltää niiden tasolle. Vaan eipä haittaa!:)

      Poista

Kiva kun kävit!