lauantai 3. helmikuuta 2018

Tammikuun loppuneet


Tähän voit mielessäsi lisätä tekstiä ajan nopeasta kulumisesta jne. Vaan niin se on, että tammikuu on historiaa. On siis aika katsastaa kuun loppuneiden tuotteiden saldo. Luulin taas, etten saa mitään tyhjäksi, mutta toisin kävi.


Klippoteket - Silver spray balsam: Tuote, joka tuoksui kivalta ja kosteutti kevyesti. Mutta en ihan havainnut blondia tukkaa kirkastavaa vaikutusta. Sen sijaan koko ympäristö oli tämän suihkimisen jälkeen täynnä violettia roisketta. Naamassa se näytti tyylikkäältä... En osta uudestaan.
Biozell - Volumizing Dry shampoo: Mikä pettymys! Anteeksi vain. Halusin niin kovasti tykätä tästä, mutta kuivashampoo ei tehnyt tukalleni yhtikäs mitään. Lisäksi pullo tyhjeni todella äkkiä. En osta uudestaan.
Schwarzkopf - BC Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner: Tähän jätettävään hoitoaineeseen olen palannut uskollisesti varmaankin yli 10:n vuoden ajan. Toimii aina vaan, eli silottaa, auttaa selvittämään, taltuttaa sähköisyyttä ja pehmentää. Lisäksi liukastaa lattian ihanasti, en tiedä milloin opin, ettei kannata mennä villasukkien kanssa luistelemaan kylppäriin tämän laittamisen jälkeen. Ostan uudestaan, tosin nyt mietin että pitäisikö sitä kokeilla jotain muuta sorttia välillä.
Linna Shampoo: Ostin pullon nostalgiahöyryissä lähikaupassa käydessäni. Käyttökokemuksesta puuttui vain saunamakkara, Jaffa ja lauantain Avara luonto. Shampoo pesee tehokkaasti, mutta yllättävän hellästi. Tuoksu on ihana. Ostan varmasti taas seuraavaksi kun tulee pakottava tarve palata lapsuuden lauantaisaunaan.


Natural Care - Almond oil -käsisaippua: Ah minkä tuoksuinen käsisaippua! Aivan ihana. Ja mukava käyttää, sillä pesi kuivattamatta. Sarjan muutkin saippuat ovat kivoja. Ostan uudestaan.
Sense of Karma -suihkugeeli*: Kivan tuntuinen, mutta karsean hajuinen suihkugeeli. Voimakas eteeristen öljyjen tuoksu oli jopa minulle liikaa. Laventeli, ylang-ylang ja kehäkukka yhdessä olivat aika tuhti kombo. Pullo tosin on nätti kuin sika pienenä. En ostaisi itse, eikä kyllä ole käryäkään mistä tätä edes saisi. On tullut goodiebagissa.



Rexona - Motion Sense Aloe vera -deodorantti: Perusasioiden äärellä. Ostan uudestaan.
Himalaya Herbals - Complete Care Herbal -hammastahna: Kiva hammastahna. Ei liian tuju, eli ei aiheuta minulle aftoja. Liian voimakkaat hammastahnat nimittäin räjäyttävät suuni ihan kamalaan kuntoon. Ostan uudestaan. Tai siis, ostin jo.
Nivea - Vanilla & Macadamia -huulivoide: Voide oli niin ikivanha, että haju oli muuttunut aika erikoiseksi. Muutenkin lärpitty ja ties missä pyörinyt voide oli ällöttävä, joten roskikseen. Pidän kovasti näistä Nivean huulivoiteista, nyt kierroksessa on Kookos, jota käytän vain iltaisin kotioloissa. Tämä vaniljantuoksuinen oli ehkä hitusen liian ätälä makuuni. Mutta muussa tuoksussa ostaisin uudestaan.



Elizabeth Arden - Visible Difference Refining Moisture Cream Complex: Nimihirviö nassuvoide oli oikein kiva. Hyvin tavanomainen, no nonsense -tyyppinen ratkaisu, joka toimi ainakin minulla. Lisäksi isosta pönikästä holvasi kaulan ja dekolteen ilman tunnontuskia. Äiti osti kaksi jättilekaa laivalta aika halvalla, jos oikein muistan. Ostaisin uudestaan.
John Rosebrook - Complete moisture cleanse*: Jolie lahjoi minua näillä näytteillä I Love Me -messuilla. Ihan kiva, mutta putsari oli mennyt pilalle. Se oli pieni hyytelöklimppi purnukan pohjalla. En siis osaa sanoa, millainen tuote on.
John Rosebrook - Nutrient Day cream*: Purnukassa oli tavaraa ehkä puolikkaalle naamalle. Purkkien kokoon nähden on aika härskiä pakata tuotetta noin vähän. Ja sanon näin ihan vaan siksi, että jätteen määrä pieneen voidetilkkaan nähden on aika iso. Ei jatkoon. (Purkit tosin säästän, sillä niihin voi pakata reissukosmetiikkaa.)
PS... - Brightening Pearl Sheet mask: Jälleen kerran kiva kangasnaamio. Taisi kihelmöidä hiukan? Näemmä kulutan näitä yksi per kuukausi -tahdilla. Ostaisin uudestaan, jos jossain mielenhäiriössä kävisin Primarkilla.


elf - High Definition Powder: Vuosia sitten hankittu puuteri oli ikuisuusprojekti, jonka suhteen luovutin. Koska vaikka kuinka yritin, oli tämä puuteri sanalla sanoen perseestä. Iho jäi kummallisesti sekä kiiltäväksi että kuivan kakkumaiseksi. Ja "läpikuultava" sävy oli ainakin minulla vitivalkoinen, vaikken mikään rusketuskuningatar olekaan. Hyi. En osta uudestaan.
Lumene - Longwear Blur Foundation (1 Kultahiekka): Hehkutettu meikkivoide ei toiminut minulla. Se nappasi kiinni huokosista, eikä levittynyt kunnolla vaikka kokeilin about kaikilla välineillä. Lisäksi lopputulos oli makuuni liian paksu. En osta uudestaan.
L'oreal - Nude Magique Cushion Dewy glow foundation*: Lorkun tuote, en siis sano sen enempää. Voisin kyllä kokeilla muilta merkeiltä tällaisia tyynytuotteita. Vaikkakin hiukan ärsyttää, että näissä pakkaus on kammottavankokoinen muoviklömppi. En ostaisi itse. 
Essence - Longlasting Eye pencil (02 Hot chocolate): Hyvä kynä kuivahti ennen aikojaan. En juurikaan käytä ruskeita meikkikyniä nykyisin, mutta jos käyttäisin, ostaisin taas Essenceä.

Tammikuussa loppunsa kohtasi 17 tuotetta, joista lähes kaikki täysikokoisia. Helmikuun tavoitteeksi asetankin näytekokoisten tuotteiden tehokäytön, niitä lilluu laatikossa kasoittain. Turha niitäkään on hillota. Palataan astialle siis! 

12 kommenttia:

  1. Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner on kyllä ihan huippua tavaraa! Jostain syystä ostin viimeksi sen värjätyille hiuksille tarkoitetun, mutta pitää sen jälkeen kyllä palata vanhaan suosikkiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se värjätylle tukalle tarkoitettu ei ole läheskään yhtä hyvä! Onneksi noita saa nykyisin edullisesti vaikkapa Hullareilta (jos uskaltaa lähteä väentungokseen..:D), yleensä aina bongailen sellaisia ikuisuuden kestäviä jättipulloja.

      Poista
    2. Ostin BCn 400ml pullon viikonloppuna Tokmannilta 12,95.

      Poista
    3. Ja nyt näyttäisi olevan vieläkin edullisempi tarjous käynnissä! :)

      Poista
  2. Mulle tuo Blur on täydellinen, levittyy hyvin Sigman kabukilla tai meikkisienellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika moni sitä hehkuttaa, siksi olin tosi pettynyt, ettei se toiminut mulla. :/ Mutta onneksi oikeastaan kaikki muut Lumenen meikkivoiteet ovat minulla erinomaisia. Ja tulipa todettua, etten pidä superpeittävästä. Niin ne ajat muuttuvat. :D

      Poista
  3. Sun postaukset on aina erittäin viihdyttävää luettavaa:) Biozellin kuivashampoo on mun mielestä hyvää, se sopii mun hiuksille, mutta aina voi kaikki sopia kaikille. Bonacuren tuotteita olen käyttänyt jo melkein 40 vuotta sitten, mutta ei ehkä ole sama kuin Schwarzkopfin BC. Mun mielestä taas Elizabeth Ardenin pitkänniminen voide oli aika peruskauraa. Luulin ostaneeni jonkin luxus-tuotteen, mutta ei ollut ihan sellainen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) :) Tuota hoitoainetta olen käyttänyt varmaankin toistakymmentä vuotta, ja se on yhä vaan hyvä. Hauskaa, enpä ole ajatellutkaan! Ja Elizabeth A:n voide oli nimenomaan peruskauraa, ei luksuksesta tietoakaan. Ehkä jo se, että voide myytiin tuplapakkauksessa kahdellakympillä indikoi sitä, mene tiedä. :D

      Poista
  4. Ihana Fanni, mä niin rakastan sun tapaasi kirjoittaa :) <3

    Hei se Sense of Karma oli kyllä tosi stydi! Ehkä vähän liikaa kaikkea sekaisin? Sitä sai niinkin tavanomaisesta kosmetiikan hankkimispaikasta kuin Ellos :D Mä kans käytin omani pois silleen semisti irvistellen. Mikke kuittaili mulle aina suihkun jälkeen, että "jaaha, rouva pesi itsensä taas Intialla" :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih!<3

      Ja niinpäs olikin, Ellokselta! Saippua tuntui tosi kivalta eikä kuivattanut, että harmi tuo tuoksu, sikses. Teidän miehen kommentit on aina parhaat. :D

      Poista
  5. Mistä tollasia Nivean huulirasvoja enää ees saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tjaa, nyt kun kysyit, niin enpä osaa sanoa. :D :D Luulin, että ihan isoista marketeista, mutta saatanpa olla väärässä. Ovat loppu ainakin Sokoksen verkkokaupasta, eikä Nivean sivuillakaan ole enää mainintaa. Eli poistuivat ehkä markkinoilta hipihiljaa? Rip. :D:D

      Poista

Kiva kun kävit!