torstai 25. tammikuuta 2018

Yves Rocher -haalinta

Pistin pitkästä aikaa tilauksen rakkaalle fransmannille, eli Rosserin Yvesille. (Muuten mielenkiinnosta, miten teillä päin on lausuttu tämä nimi silloin ennen vanhaan? Yritän just kovasti muistella, miten mummuni lausui sen. ) En enää tilaamishetkellä muistanut mitä minun oikeastaan piti tilata, mutta sain tarpeellisia ja vähemmän tarpeellisia täydennyksiä. Suihkugeeliä en tilannut yhtään, sillä totesin, että käytetään nyt ensin nämä varastot loppuun. Kohta saan taas mennä pesuaineostoksille. Tuttua kaurashampoota oli pakko tilata. Kiinnostavimmat jutut tässä satsissa ovat puhdistusöljy sekä kasvosuihke. Lisänä tuli yllätyspaketti, mikä on aina hauskaa.


Paketista löytyivät siis seuraavat tuotteet:

Nutri-Silky Treatment Shampoo
Anti-Breakage Fortifying Serum
Pink Grapefruit Vitamin Face Mist
Cleansing Micellar Oil
Bath Cube - Raspberry Peppermint sekä Coconut
Long-Lasting Moisturizing Hand Cream
Sekä yllätyslahjana Naturelle L'Eau de Toilette

Onko joukossa jokin tuote, josta haluat ehdottomasti tietää lisää? Pakko sanoa, että rakastan Yves Rocheria, ja sydämessäni on ikuinen lovi, kun myymälätoiminta lopetettiin. Ei mahda mitään. 

Mikä on sinun Yves-lempparisi?

17 kommenttia:

 1. Mua aina "hävettää" hakea paketti ärrältä, koska siellä kysytään minkä firman paketti on tulossa. Joskus koetan lausua "aivs roshäär" vai miten se meneekään, mutta yleensä sanon ihan niinkuin se kirjoitetaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaha, joo! On jotenkin kuumottavaa joutua lausumaan sanoja tai nimiä, joita ei osaa lausua oikein. :D (Ja käsittääkseni [iiv] on oikea tapa lausua. Tai niin luulisin.)

   Poista
 2. Mie sanon aina, että "Yves" :D Maijan tavoin, ennen piti miunkin sanoa Ärrällä mistä paketti oli tulossa, mutta he uusivat varastonsa, niin siellä on nyt hyllypaikat.

  Mie en tykännyt tuosta kasvosuihkeesta :( Ja yllätyslahjan tuoksu oli ainakin omaan nenään aika vihreä (miekin sen ilmeisesti taas saan, joten eteenpäin menee jälleen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yves on ainakin selkeä!

   Tuoksu on ihan kiva, sellainen helppo. Voi olla että kokkaan uudestaan kun lämpötilat nousevat. Kesällä saattaa toimia. Tai sitten annan äidille.. :'D

   Poista
 3. Mulla on niin kova ikävä noiden myymälöitä! Niissä oli kiva käydä ihmettelemässä ja tuoksuttelemassa. Pitää taas tilata jotain kunhan varastot hupenee. Kerro joskus tuosta face mistista käyttökokemuksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tilaaminen on edullista ja yleensä aina on joku ylittämätön tarjouskin käynnissä. :) Facemist-raporttia seuraa jossain mutkassa!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. En ole tiennytkään Face Mististä! Putsausöljyjä aion tilata testiin :) ja ainahan sitä muutakin "Yvesiltä" tarttuu mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä oli kahta sorttia jopa! Oli ihan pakko tilata testiin. Öljystä olen kyllä innoissani.

   Yvesillä jos missä sorrun heräteostoksiin. :D

   Poista
 5. Mua kiinnostaa Cleansing Micellar Oil. En tiennytkään, että [yves rokkerilla] on sellaistakin.
  Mä en jaksa lausua tota nimeä koskaan oikein... lausun sen noin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin aika uusi tuote. Kivaa että edulliset merkit nappaavat kiinni trendistä.

   Yves Rokker on hyvä lausuntatapa. ;D

   Poista
 6. Face Mist on kiva, tykkään käyttää sitä kesällä, suihke voisi ehkä hivenen olla vielä hienojakoisempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole käyttänyt juuri tällaisia tuotteita, joten kiva päästä koklaamaan. :)

   Poista
 7. Kerro ihmeessä tuosta öljystä! Mulla alkaa olemaan nykyisessä öljyssä pohjat enää jäljellä ja pikkuhiljaa olisi aika hankkia uusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron heti kun pääsen korkkaamaan. Pitää ensin käyttää tuo vanha alta pois. :D

   Poista
 8. Eikö se oo vaan yves rokker? :D Mää oon tykänny shampoista ja hoitoaineista ja käsirasvoista kyseiseltä firmalta. Ehkä pitäis taas tehä tilaus ku edellisestä tilauksesta on jotain miljoona vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, myöskin! :D Kantsii tehdä tilaus, siellä on aina joku ale käynnissä. ;)

   Poista

Kiva kun kävit!