maanantai 22. tammikuuta 2018

Huulipunahamsteri

Sorruin taas uusiin huulipuniin. TAAS. Ja silti suunnittelen nytkin paraikaa mitäs sitä seuraavaksi. Pysäyttäkää minut! Tässä ei ole järkeä. Onneksi en ehkä joudu rahallisesti perikatoon (ainakaan tällä kertaa...), sillä Kosmetik4Lessin hinnat olivat erinomaisen kilpailukykyiset. Mitä siis nappasin ostoskoriini?


W7 Mega Matte Lips, sävy Hasta la Vista. Oranssinpunainen, nestemäinen huulipuna on koostumukseltaan vaahtomaista, liukkaasti levittyvää mattapunaa. Se ei kuivu täysin, joten huulituntuma on miellyttävä. Sanoisin, että puna on samassa kategoriassa Nyxin Soft Matte Lip Cream -punien kanssa. Tuoksukin on sama! Kesto on mainio, ja hinta-laatusuhde erinomainen. Sävy on ihanan piristävä. Vaikka kyllähän minulla punaisia huulipunia olikin jo, köh öh ja eteenpäin.



Essence Ultralast Instant Colour Lipstick, sävy 12 HEAD TO-MA-TOES. Kirkas, tomaatinpunainen huulipuna oli pikainen pakko-ostos. Olin matkalla keikalle, ja unohdin sovitun punaisen asusteen. Nopea ratkaisu oli ostaa punainen huulipuna, halvalla. God bless Essence! Puna ei ole onneksi yhtään hassumpi. Se on neutraali, arkisen punainen puna. Koostumus on ohut, muttei liian liukas. Tuntuma on miellyttävä, vähän huulirasvamainen. Puna on alkuun hieman kiiltävä, mutta hetki laittamisen jälkeen kiilto katoaa. Tuoksu on miedon marjaisa.



Makeup Revolutionin Renaissance Lipstick, sävy Lifelong. Ihan alkuun: mikä pakkaus! Metallinen, ruusukullan sävyinen hylsy on u-pea ja ylellisen oloinen, vaikka kyseessä on halpa puna. Sävy on murrettu nuderoosa. Ei ihan my lips but better, mutta silti sopivan neutraali ja helppo joka paikan höylä. Puna tuntuu huulilla miellyttävältä ja tuoksuu kivalta. Tämä on ollut arkipunasuosikkini, sillä helppo sävy freesaa hetkessä, mutta on silti hyvä niille päiville, kun ei jaksa koko ajan tarkistella onko puna huulilla kurantissa kunnossa.



Essence Longlasting Lipstick, sävy 19 Black Gossip. No niin. Olen etsinyt uutta mustaa huulipunaa ties kuinka pitkään, mutten ole pihinnyt ostaa kallista. Essencen Suomivalikoimiin tämä puna ei kuulu, mutta onneksi Setä Internet auttoi. Niin kuin aika usein muutenkin Essencen meikkien kanssa, on tämäkin puna erinomainen. Se saisi olla ehkä hieman mattaisempi, mutta en valita, sillä se levittyy hyvin eikä karkaile juonteisiin. Rajauskynää käytän kyllä. Punassa on jokin hento marjaisa tuoksu, mutta se katoaa aika pian huulilta. Tuntuma on mukavan kevyt. Hylsy on kevyttä muovia ja halvan oloinen, mutta sentään musta ja simppeli. Ja no, kahden euron punalta ei voi oikein odottaakaan järin hintavaa pakkausta.



Sellaiset punahaalinnat! Mikä oli sinun lempparisi? Onko sinulla hallintaongelmia, vai olenko yksin olemattoman impulssikontrollini kanssa...?

8 kommenttia:

  1. Sori, tässä asiassa en pysäytä sua. :D Huulipunia ei voi olla koskaan liikaa! <3 Essencen puna on hurjan nätti, just mun makuun, samoin MR.

    VastaaPoista
  2. Tuo Makeup revolutionin huulipunan hylsy on samanlainen kuin Charlotte Tilburyn punissa ;-) noillahan melkein kaikki on kopioita jostain muusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin taitaa olla! Ja tosiaan, ovat kopioita, mutta itse tykkään että ovat sellaisia ihan käyttökelpoisia. ;) :D

      Poista
  3. Ihania sävyjä, joista kaikki sopii sinulle paremmin kuin hyvin! <3

    VastaaPoista
  4. Oho! Ompa Makeup Revolution kopioinut aika tarkasti Charlotte Tilburyn pakkauksen :/ Sävykin näyttää aika paljon CT:n Pillow Talk sävyltä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltä vaikuttaisi. Charlotte Tilburyn punat houkuttelevat kyllä kovasti, jos vaikka jossain törmäisi. Kalliita punia ei uskalla tilata sokkona. :D

      Poista

Kiva kun kävit!