tiistai 19. heinäkuuta 2016

Shoppailua

Oho, nyt on tullut tehtyä ostoksia oikein kunnolla. Ensin tilaus Asokselta, kirppiskierroksia ja sitten vielä pieni Turkupyrähdys. Oisko siis paikallaan pieni materialismin ylistyslaulu?



Kivaa kotiin: kirpparilta löytyi ihana ikoni, vähän The Beatlesia (Help!-purnukka ja Help!-lp) sekä Stockmannin alepöydältä maidonvaahdotuskannu. Olen hieman skeptinen lasisen kannun suhteen, mutta hintaa sillä oli seitsemisen euroa, joten päätin olla kokeilumielinen. Kirjoja en oikeastaan saisi ostaa, mutta enhän minä voinut jättää pränikkää The Oxford Illustrated history of Britain -kirjaa hyllyyn, varsinkaan kun joku oli päättänyt myydä sen vaivaisella eurolla. 





Olen hurahtanut Asokseen, joten sieltä lähti minulle iso paketti vaatetta. Pari juttua tosin lensi bumerankina saman tien takaisin, kun ihana neule paljastuikin napapaidaksi... Hups. Maailman parhaimman malliset farkut jäivät kuvaamatta, kun en halua teidän näkevän housukokoani, hoh. Ne ovat kuitenkin niin kivat, että aion tilata samanlaisia eri väreissä. Minun on pitkään tehnyt mieli vähän löysälierisempää hattua, ja tämä Viirusta ja Pesosesta muistuttava hattu täyttääkin tuon tarpeen. (Mallipäänä isäni veistämä kotkanpää.) Valtava harmaa huivi odottaa kylmempiä kelejä. Se on täydellisen ihana, iso ja pitkä. Glitterkengät säästän myös syksymmälle. Minun oli pakko saada nuo. Kengät ovat nahkaa ja paritan niitä jo mielessäni farkkujen, mustan paidan ja harmaan huivin kanssa. Ah.


Indiskasta löysin ihanan hopeoidun sormuksen ja Bik Bokista feikkiseptumkorun. Haaveilen vieläkin siitä septumista, ajattelin testailla feikin kanssa, miltä se näyttäisi naamallani.


Hame H&M. Olen haaveillut pitkään tällaisesta kevyestä kesähameesta, ja viiden euron hinta ratkaisi jutun aika nopsaan. Väri ja malli ovat täydelliset.


Paidan sain itseasiassa tädiltäni, mutta sisällytin sen juttuun, koska se on myös tosi kiva kesäpaita. Ilmeisesti H&M. 


Shaalin sain myös tädiltäni. Rakastan kaikenlaisia liehukkeita. Tämä on Seppälästä. 


Minun piti äkkiä saada uudet kengät vanhojen rikkouduttua keskellä Manskua, joten kipaisin H&M:lle ja ihastuin näihin. Hauskat tennarit muistuttavat lapsuudesta ja sopivat täydellisesti kesään. Olen ehtinyt jo tahria nämä mustikkametsällä, hups.


Huivi kirpparilta. Rakastan liehukkeiden lisäksi huiveja. Kaikki mihin voi kääriytyä saa sydämeni läpättämään. Huivin värit ovat niin minua.


Tämän kimonon olen bongannut Indiskasta aikoja sitten, ja aina sitä hipelöinyt ihastuneena, mutta hinta on saanut minut aina pistämään sen takaisin rekkiin. Nyt kuitenkin lapussa luki 17 €, joten kiikutin sen kassalle. Iloisena yllärinä hinnasta tipahti vielä puolet pois. Olen vähän kahden vaiheilla otanko tämän käyttöön aamutakkina vai ihan vaatteena. Oli miten oli, olen onnellinen, että sain tämän. 




Palan painikkeeksi kosmetiikkaa, koska daa. Lumenen Nude Perfection -meikkivoidetta ja Bright Now Hyaluronihappotiivistettä minun on tehnyt mieli pitkään, joten tarjousten edessä olin heikko. Meikkivoide on ihanan kevyt, ja tiivistekin ihan mainio. En tosin monien tapaan ole täysin hurahtanut siihen, mutta kelpo tuote se silti on. 

Kicksin alepöydältä löysin Burt's Beesin Coconut foot creamin ja "lehmäkäsirasvan" (Almond & Milk Hand cream) todella passeliin hintaan. Taisivat olla ungefär kuusi euroa kipale. Kipin kapin Kicksiin, jos näitä mielii. Tarjolla oli myös banaanikäsirasvaa. Eräältä bloggaajakollegalta lunastin Colorpopin Lippiestixin sävyssä Nevermind. Ihana tummanliila puna huutaa pimeneviä iltoja, ja on ensimmäinen kosketukseni Colorpopiin.

Silviisiin! Rahaa on palanut tavaramäärästä huolimatta maltillisesti, sillä kaikki kama on alelöytöjä tai kirpparilta. Mutta nyt ehkä jätän shoppailut hetkeksi, tai ainakin yritän...

8 kommenttia:

  1. Glitterkengät on ihan älyttömän makeet! <3

    VastaaPoista
  2. Huikeat nuo glitterikengät :o :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! Ajattelin että pieni säihke ei tee lainkaan pahaa..:D

      Poista
  3. Aivan ihanat nuo kimaltavat kengät! <3 Tuosta Lumenen meikkivoiteesta olisi kiva kuulla lisääkin jossain kohtaa! :) Meikkivoiteet aiheuttavat mulle todellista päänvaivaa. Haluaisin arkikäyttöön jonkun meikkivoiteen, joka on hyvin saatavilla. Plussaa tulee siitä, jos hintakaan ei ole pilvisssä.

    VastaaPoista
  4. Ihanan liehuvia vaatteita! Haluaisin kesäksi shaalin ja mennä merenrantaan sitä liehuttamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Joo, mulla on aina kymmenen erilaista liehuketta päällä, ja joskus tuntuu että lähtee lentoon..:'D

      Poista

Kiva kun kävit!