perjantai 22. heinäkuuta 2016

Nude perfection

Lumenen meikkivoiteet jatkavat voittokulkuaan! Tällä kertaa ihastelen kevyttä mutta peittävää Nude Perfection fluid foundation -meikkivoidetta. Se lupailee virheetöntä, huomaamatonta ja luonnollisen himmeää lopputulosta.


Meikkivoide todella lunastaa lupauksensa! Näin kesällä tykkään kevyemmistä meikkivoiteista, ja kun ihokin on suhteellisen myötämielinen, on tällainen kevyt fluidi täydellinen valinta. Keveys ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö tämä meikkivoide tekisi iholle jotain, sillä ihoni näyttää aivan mahtavalta tämän levittämisen jälkeen. Lopputulos on yllättävän mattapintainen olematta kakkumainen, epätasainen sävy on peittynyt ja pienet näpytkin ovat piilossa. Ja samalla iho näyttää luonnolliselta ja freesiltä. Meikkivoide ei välttämättä kaipaa erillistä puuterointia, mutta jossain vaiheessa päivää pieni sipaus puuteria tekee terää. Kesto on hyvä, eikä meikkivoide katoa tai sula pois.


Ilman meikkivoidetta: ihon sävy on epätasainen ja pikkuvirhettä täynnä. Silmänaluset ovat tummat ja ja leuka punottaa kuin jouluomena. Kamera siistii lopputulosta huomattavasti.


Meikkivoiteen kanssa. No onhan tässä nyt selkeä ero. Lopputulos on kuitenkin luonnollinen ja suht freesi. Käytössä sävy 1 Kultahiekka/Classic beige. 

Meikkivoide on suunnattu normaalista rasvaiselle iholle. Kuiviin kohtiin se tarttuu hanakammin, joteen superkuivalle iholle en tätä ehkä suosittelisi. Plussaa annan pakkauksesta. Huurteinen lasipullo on kaunis, ja pumppu toimii nestemäisen koostumuksen kanssa mainiosti. (Meikkivoide on melko lirua, joten levittämisvaiheessa saa olla varovainen, ettei fluidia löydy vaatteilta tai lattialta.)
Nude Perfection fluid foundation saa minulta kaksi peukkua!

Mitäs tykkäät Lumenen meikkivoiteista? 

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään tästä niinä päivinä kun oma iho enemmän normaali kuin pintakuiva, eli kesä on tälle just parasta aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti kesämeikkivoide. Talvella saa olla muutenkin vähän peittävämpää.:)

   Poista
 2. Komppaan Jonnaa:) Kesällä olen minäkin tätä käyttänyt. Oma ihoni vaan on niin rasvoittuva että se "puskee" ulos lähes kaikki meikkivoiteet:/ Tällainen ohut ja nestemäinen koostumus tuntuu pysyvän kaikkein parhaiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joskus sama ongelma, mutta primerit ovat kyllä auttaneet. Eikä se ihokaan ole enää niin rasvainen kuin nuorempana. Mutta on ihanaa, että rasvaiselle ihollekin tehdään tällaisia ohuita meikkivoiteita. Ällöttää muistot nuoruusajan pakkeleista...:D

   Poista
 3. Tää on kyllä hyvä! :) Sävyvalikoima sais olla vaan laajempi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Lumenella on aika rajattu sävyvalikoima..:/

   Poista

Kiva kun kävit!