keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Vuoden yllättäjä

Kyllä vaan, nyt ollaan jännän äärellä! Olen varmasti maininnut ennenkin, että luomivärit eivät aina tahdo pysyä luomillani. Olen kokeillut muutamia primereita, eikä yksikään niistä ole täysin onnistunut tehtävässään. Haluan paitsi pysyvyyttä, myös päälle levitettävän värin korostumista. Aiemmin kirjoitin Korresin luomiväristä, joka vastaa tähän tarpeeseen lähes täydellisesti. Nyt kerron toisesta tuotteesta, joka kyllä yllätti minut perin pohjin. Kyseessä on H&M:n voidemainen luomiväri.


Kokemukseni voidemaisista luomiväreistä rajoittuu pitkälti 2000-luvun alkuun, kun Maybelline toi markkinoille voidemaiset Cool Effects -luomivärit. Muistan omani, maailman mageimman helmiäissinisen sävyn ja viilentävän tunteen. Muistan myös, että tuote pysyi paikallaan noin vartin, ennen kuin pakkautui kasaan. Silmäluomeni kun ovat tällaiset raskaat ja vähän aasialaiset. Hylkäsin siis voidemaiset luomivärit täysin, ja olenkin tuhahdellut kaikille markkinoille ilmestyneille versioille.


H&M:n Beauty-hyllyn uudistuttua törmäsin edullisiin voidemaisiin luomiväreihin, ja hetken mielenhäiriössä kokeilin paria sävyä kämmensyrjääni. Ne kestivät saippuoinnin, hikoilun ja tiskaamisen. Ajattelin, että tähän hintaan (5,99) en ainakaan joudu konkurssiin, jos tuote ei toimikaan luomilla. Mutta se toimii! En käytä väriä pelkilteen, vaan levitän aina päälle puuterisen luomivärin. Ja tuo kombo on niin kestävä, että menen ihan sanattomaksi. Se kestää ympäri vuorokauden täydellisenä, testattu on. Tosin on sanottava, että ostin vahingossa väärän sävyn. Minun piti ostaa sävy Champers, mutta nappasinkin koriin sävyn Countess. Se on vähän tummempi hohtava nude, eli päälle ei voi levittää kovin värikkäitä luomivärejä, joten käytän sitä vain nudemeikeissä.

H&M:n meikit jaksavat yllättää. Pakko se kai on uskoa, että ne ovat tosiaankin laadukkaita ja vastine rahoille. Eläinkokeetonta kosmetiikkaa ne eivät valitettavasti taida olla. Itse olen paha ihminen aina sille päälle sattuessani, en sitä kiellä. Sävyvalikoima on mukava, ja tuote on pakattu painavaan lasipurnukkaan, joka tuntuu hintaansa ylellisemmältä.

Joko tämä luomiväri on tuttu? Mikä on suosikkiprimerisi?

EDIT: Sain palautetta Henkkamaukkalaiselta, että H&M tosiaan on eläinkokeeton. Linkin takaa voit lukea lisää: http://sustainability.hm.com/en/sustainability/downloads-resources/policies/policies/animal-welfare-policy.html

10 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että luomiväri on mieluinen! On myös yksi omista suosikkituotteistani :) H&M ei hyväksy eläinkokeilla testattua kosmetiikkaa, täältä lisää infoa: http://sustainability.hm.com/en/sustainability/downloads-resources/policies/policies/animal-welfare-policy.html. Kivaa kesänjatkoa! T. Tiina H&M:ltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos selvennyksestä Tiina! Korjaan linkin tekstiin. :)
   Iloista kesää sulle ja!

   Poista
 2. Pakko varmaan kokeilla tällaista budjet-versiota, jos nää oikeasti pysyy. Tykkään tällaisesta helposta meikkaamisesta. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla ei myöskään toimi mitkään primerit luomilla, joten täytynee piipahtaa H&M:lle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa luulen että heillä on valikoimassa ihan oikeakin primeri. Sitäkin vois testata..;)

   Poista
 4. Pitääkin kokeilla! :) Mun ikisuosikki primer on UDPP! Ei oo sen voittanutta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häpeän, koska en ole vieläkään kokeillut UDPP:tä. Mulla on ollut näyte odottamassa varmaan puoli vuotta. :D

   Poista
 5. Mulla on käytössä ihan toi sama HM:n luomiväri Countess! Ja sama käyttötarkoitus ja toimii erinomaisesti!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!