lauantai 9. tammikuuta 2016

Uuden vuoden naama ja pari lahjaa

Kikkeliskokkelis! Ajattelin pistää nopeasti samaan tekstiin meikkini uudelta vuodelta ja joululahjasatoa. Let's go!

Uuden vuoden vietin rennoin menoin ystävieni luona syöden ja hengaillen. Uusi vuosi on juhlana itselleni vähän merkityksetön ja jopa ikävä, joten vietän sen mieluiten mahdollisimman vähäeleisesti. Hyvä seura ja ruoka riittävät. Yleensä nuhjaan kotona vanhempieni kanssa sipsikulhon kanssa, joten olihan tämä nyt poikkeuksellisen juhlava vuodenvaihde. Meikin pidin simppelinä, mutta halusin kuitenkin olla hiukan siistimmin kuin nakulla naamalla. Huulipuna hävisi aika nopsaan huulilta, kun eteen kannettiin peuranpaistia ja mutakakkua.Pidin silmät pehmeinä ja nudeina. Luomilla käytin erilaisia hohtelevia beigejä ja ruskeita Makeup Revolutionin Explicit content -paletista. Harjasin ripsiin ripsaria ja vedin pienet rajaukset Essencen ruskealla kynällä. Ihon koitin saada mahdollisimman heleäksi lisäämällä Benefitin valotuotteita poskipäille ja nenänvarteen, mutta se ei kuvissa oikein välity. (Ylläri, kun kamera nappaa näköjään vain ja ainoastaan lakanaakin valkeamman ihon...) Huulipunaksi valikoitui Lumenen True Passion, sävyssä 02 Varjojen tanssi. Tykkäsin tästä yhdistelmästä, ja oli ihan virkistävää olla ilman vahvoja rajauksia.

Tykkäsin tästä kuvasta, koska kivat kiharat!

Lahjojakin sain jouluna. Suklaat menivät aika nopsaan lantiolle, ja muutenkin lahjamäärä on mukavan maltillinen. Sain pari lahjakorttia, yhden Stockalle ja toinen on tuollainen elämyslahjakortti, jonka ajattelin käyttää johonkin konserttiin. Sain veikaltani toisen Tanssi-mukin, ja vaarilta Sormusten Herran, se tosin minulta jo löytyy hyllystä. Siggin juomapullo tuli vähän niinkuin etukäteislahjana toiselta veikalta, olen tuollaisesta haaveillut jo kauan. Veikan tyttöystävältä sain ihanan kuorintapalan, joka tuoksuu aivan täydelliseltä mansikkakarkilta. Taustalla Ikean kynttilät, jotka tuoksuvat Guerlainin meteoriiteilta.


Vielä jossain vaiheessa päästän ilmoille vuoden 2015 lempparit, mutta sitten voitaisiin pitää katse nykyisyydessä. Jätä takamuksesi menneeseen! 

Mites sun uusivuosi?

4 kommenttia:

  1. Veri nais meik ap! Tuo Varjojen Tanssi on vaan niin huikee <3

    VastaaPoista
  2. Kaunis Fanni <3

    Hei ihanainen, sinulle on haaste blogissani ♥

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!