keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Blackstar

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet jostain syystä vähän raskaita, joten blogi on jäänyt vähän heitteille. Pitkästä aikaa on tuntunut siltä, ettei ole oikein mitään annettavaa tai sanottavaa. Lätkäisen tähän kuitenkin päivän naaman, joka tuntui ihan onnistuneelta. Olkaa armollisia, kyllä tämä blogimasis vielä voitetaan!Huulilla Macin Nightmoth-huultenrajauskynä (rakkautta!) ja Makeup Revolutionin Salvation Lip lacquer, sävy Black Heart. Huulipuna näyttää hyvältä hetken, mutta annas olla kun syö tai juo: se muutuu fliiteiksi ja lopulta murustuu. Nam. Joten ei parane syödä tai hymyillä. Tai puhua. Tai laulaa. Olen innostunut pehmeistä luomivärirajauksista, ne tuntuvat freeseiltä pitkän eyeliner-kauden jälkeen. Nenän kraateritkin ovat pienentyneet ja meikkivoide alkaa näyttää ihan hyvältä.


Bowie on mielessä aina vaan. Siksi linkkaan viimeisen levyn nimikkoraidan. Blackstar on ahdistavaa shittiä, mutta resonoi sieluni syvien kielien kanssa.


14 kommenttia:

 1. Aaah Bovie ja päivän naama on hieno ja sinun näköinen. <3 Musta huulipuna ei oikein meikäläiselle sopisi, johtunee korkeasta iästä. ;) Kivaa päivää ja kyllä se blogi-into sieltä vielä palaa.

  VastaaPoista
 2. Kivannäköinen meikki. Mullakin on yksi tuollainen mustanpuhuva huulipuna.

  Joskus tosiaan iskee jonkinlainen blogilama (minullekin), ei keksi mitään sanottavaa, tai joskus on niinkin päin, että sanottavaa olisi niin paljon, että ei tiedä mistä päästä aloittaisi :) Kyllä se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!:)

   Joo, se tuntuu harmilloiselta kun ei saa mitään paperille, mutta kai se menee ohi. Kohta on taas puhuttavaa liiaksikin..:D

   Poista
 3. Mää oon pitkään jo tehnyt rajaukset luomivärillä, koska ne antaa vähän enemmän anteeksi sitä ettei ne ole ihan just :D

  VastaaPoista
 4. Upea meikki ja tsemppiä! Bloggaat sitten kun siltä tuntuu :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!