tiistai 26. toukokuuta 2015

Viva la revolución!

Ah, mikä kosmetiikkabloggarin unelmapäivä: huulipunavallankumous! Tänään rohkaisen jokaista naista punaamaan huulensa kirkkaalla punaisella! Idean taustalla on Sydänliitto, ja homman tarkoituksena on vaan sanoa, että hei naiset, hoidetaan sydämiämme. Aika monessa perheessä ja suvussa on sydänvaivoja, ja vaikka tässä nuoruuden omnipotenssissa messiasharhassaan luulee olevansa voittamaton, voi se sydän kuitenkin joskus sairastua.


Kopsaan härskisti suoraan tapahtuman Facebook-sivulta:

"Tänä vuonna huulet punataan 26. toukokuuta. Huulipunavallankumoukseen osallistumalla osoitat, että naisten sydänterveys on lähellä sydäntäsi.

Punainen kannustaa ja innostaa naisia pitämään huolta hyvinvoinnistaan pienillä teoilla. Uskomme, että onnistumiset saavat lisäpotkua rohkeudesta ja itsevarmuudesta. Mikäpä muu olisi siihen parempi onnenamuletti kuin rohkeasti punaiset huulet?

Haastamme kaikki naiset (ja miehet) mukaan Huulipunavallankumoukseen.Viime vuonna kumousta oli tekemässä yli 40 000 – tänä vuonna pistetään paremmaksi.

Homma toimii ensimmäisestä Huulipunavallankumouksesta tutulla tavalla: julkaise kuva punaisista huulistasi ja kutsu ystäväsi mukaan. Tehdään yhdessä punaisen suukon arvoinen kampanja!

Huulipunavallankumous laajenee nyt myös Instagramiin. Julkaise kumouksellinen huulipuna-kuvasi Instassa ja liitä sen yhteyteen #huulipunavallankumous- ja #punainensuukko -tunnisteet.

Huulipunavallankumouksen järjestää Sydänliitto. Lisätietoja:www.punainen.fi
Itse en ole kirkkaanpunaista punapäisyyteni aikana käyttänyt, koska mielestäni punainen tukka ei toimi punaisten huulten kanssa. Ja pah, kivaltahan tämä näyttää. Punan virkaa toimittaa ikivanha We Care Icon -merkin puna, sävyn nimi on kadonnut aikojen saatossa. Aikast oollreit, sanon minä. Ja eikun viisumikuvattavaksi.

Ei muuta kuin muisk ja (mustan) sydämen sykäyksiä.

8 kommenttia:

 1. PAH! Näyttää ihan tosi kivalta! Ehdottomasti sun pitää useemmin käyttää piristyspunaa! Mulla oli kauheet issuet aamulla, kun en millään halunnut meikata (mulla on jo naturelli-elli-vaihe menossa vissiin), mutta ois ollut tää Huulipunavallankumous. Päätin kuitenkin jatkaa nakulinjalla, punaan sit joku toinen päivä huulet ja ajattelen sydäntäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus ihmisellä on ihmeellisiä fakkiutumia siitä, mikä hänelle sopii, ja mikä ei. Nyt loppupäivästä jo viihdyn tässä, eli yksi vuori valloitettu! :)

   Naturelli-elli on just hyvä! Meinasin itsekin jättää naaman paljaaksi, kun väsyneenä könysin ylös sängystä. :D

   Poista
 2. Täh, tänäänkö se jo on? :o Mennyt ihan kokonaan ohi! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Oli mennä multakin, kun en ollut saanut tapahtumakutsua FB:ssa. Vielä ehtii!! ;)

   Poista
 3. Upea puna, mikä se sitten ikinä onkaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kieltämättä vähän noloa, että puna on joku ikivanha ja nimetön, mutta pigmentti ja kesto tässä ovat vaan ihan mielettömiä. :D

   Poista
 4. onks smokey eyes plus huulipuna liikaa? nimimerkillä "huomisen_keikkameikki_desperate90"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikkameikissä ei. Tai ei kai muutenkaan, jos miettii klassista Hollywood-meininkiä. Eli antaa palaa! ;)

   Poista

Kiva kun kävit!