lauantai 23. toukokuuta 2015

Hempeä lauantai

Heisunhei! Tarkoitukseni ei ole olla taas hempeä, mutta sori, nyt kävi näin. Kaikki lähti uudesta silmämeikinpohjustajasta: nappasin ostoskoriini elf:in Eye primer & liner sealerin. Kyseessä on kaksipäinen tuote: toisessa päässä on nudenvärinen primeri ja toisessa nestemäinen "kiinnittäjä" jonka avulla voi tehdä luomiväristä nestemäisen eyelinerin.  Hintaa tuotteella oli huimat 6,90. Mutta voiko näin halpa tuote olla oikeasti hyvä? Sen saan selville tänään, eli luvassa on reaaliaikainen postaus, jonka pariin palaan viimeistään huomenna! Nyt meikki on ollut silmissäni kolmisen tuntia, ja se on vielä paikoillaan. Yleensä viimeistään viiden tunnin jälkeen luomiväri katoaa juonteisiin, eli saas nähdä!



Tottakai hipelöin tuubia ennen kuvan ottamista...Hups.
 Ostin Makeup Academyn "Undressed"-paletin aikoja sitten, mutta olen käyttänyt sitä ehkä pari kertaa. Paletti on täynnä ihania hohtavia nudeja ja joukossa on muutama käytännöllinen matta nappi. Pohjustamisen jälkeen maalasin luomet vanhan roosan sävyisellä Tawnylla, ja häivytin hohtavan nudella Puffilla.


Jotta meininki ei olisi liian söpöä, rajasin silmät ja sisäluomet Lumene Natural Coden Eye intensifier -silmänrajauskynällä (tästä lisää asiaa pian!) Häivyttelin mustaa Tawnylla. Ripsiin harjasin mustaa maskaraa.


Huulille taputtelin Lumenen Rasberry miracle -huulipunaa, sävy 03 Kukkiva maa. (Vitsi, olisipa nastaa päästä kehittelemään tuotenimiä Lumenelle; ne ovat yleensä aivan älyttömiä..!)


Söpöön tunnelmaan sopii ihanasti Ylpeys & Ennakkoluulo -elokuvan (2005-versio) soundtrackin eka raita, Dawn. Ah, miten ihana kappale.


Mites sun viikonloppupläänit?

EDIT

Tässä lopputulema:


Kuvassa meikki on ollut naamassa about yhdeksän tuntia. Luomiväri on pikkuisen karannut juonteisiin, mutta yllättävän vähän. Ilma oli todella kostea kaatosateen takia, ja kosteassa ei meikki vaan pysy. Kuvassa tämä korostuu, livenä ei näyttänyt noin pahalta. Rajauskin pysyi paikoillaan, vaikka näyttää harmaalta. Syytän vessan valaistusta.. ;)  All in all, elfin primeri on kelpo tuote, se ei pidä meikkiä paikoillaan maailmanloppuun saakka, mutta puolivälin yli kuitenkin. 


6 kommenttia:

  1. heh, elf on niin "se juttu". mulla elfin sun btw suosittelema duo-concealer pohjustaa luomet juurikin niin hyvin kuin arvelit sen tekevän... jokseenkin hyvin pysyy meikki paikallaan, ainakin super paljon paremmin kuin ilman sitä peitevoidetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mahtava tuote! Mulla se ei tosin pidä luomiväriä kauhean kauan, ku mulla on niin rasvaset luomet. Elf on kyllä mahtava, tai hintaan nähden ainaski! :)

      Poista
  2. Just ihanan hempeä meikki! Herkullisia sävyjä tossa MUA:n paletissa. Ja herkullisen punanen on kyllä toi huulipunakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä paletti on kyllä ihana, täytyy käyttää useammin. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tämä oli todella todella ulkona mukavuusvyöhykkeeltäni, mutta kyllähän tämä oli nätti. :)

      Poista

Kiva kun kävit!