torstai 26. helmikuuta 2015

Villiruusua iholla

No niin, pikkuoravat. Nyt alan vihdoin avata noita Korres-tuotteita. Aloitetaan ehdottomasti eniten käyttämästäni tuotteesta, nimittäin Wild rose 24-tunnin kosteuttavasta ja kirkastavasta voiteesta rasvoittuvalle- ja sekaiholle. Wild rose-tuotteet ovat Korresin "the sarja" ja ruusuisia tuotteita löytyy moneen lähtöön. Sarja on suunnattu yli 25-vuotiaalle iholle, eli olen ottanut pienen (liian pienen, itseasiassa! APUA!) varaslähdön, mutta lieneekö tuo niin vakavaa. Ainakin ihoni on pelkästään kiitellyt.



Voide on yllättävän runsasta ollakseen seka-ja rasvoittuvalle iholle tarkoitettu. Väitänkin, että superrasvaiselle, nuorelle iholle tämä tuote ei ole omiaan. Mutta kaikille meille, jotka tuskailevat sekä rasvaisuuden että kuivuuden kanssa, on tämä voide aika ässä. Se levittyy iholle miellyttävästi, on riittoisaa ja imeytyy ainakin minun ihooni nopsaan. Se sopii mainiosti meikin alle, eli meikkivoide ei lähde rullautumaan. Voiteessa on myös maissijauhoa, joka imee talia ja jättää iholle mattapinnan. En tiedä tuosta kirkastavasta vaikutuksesta, mutta voiteen jäljiltä iho on kauniin kuulas.

Voiteen vaikuttavia ainesosia ovat tietenkin villiruusuöljy, joka sisältää paljon c-vitamiinia, antioksidanttinen ja kirkastava maustekurkuma, valkopaju-uute sekä kosteuttava savanniruohouute. Voide on melko voimakkaan tuoksuinen, eli tuoksuherkille en tätä ensimmäisenä olisi suosittelemassa. Tuotteen incin löytää tästä: KLIK.



Ja kirsikkana kaakun päällä: tuote on pakattu todella kauniiseen ja painavaan lasipurkkiin. Yleensä pihistelen ja ostan tuubiin pakattuja rasvoja, tai korkeintaan muovipurkkeja. Lasi tuntuu jotenkin, no, ylelliseltä ja aikuiselta. Mielikuvamarkkinoinnin tehoa ei todellakaan kannata aliarvoida.

Päivän biisi on luonnollisesti ruusuiseen teemaan sopiva: ihkun Nick Caven ja Kylie Minoquen "Where the wild roses grow."


Tuote saatu blogin kautta

4 kommenttia:

  1. Korres on taivaallinen merkki. Kaikki mitä ostanut tai saanut testiin sopii herkälle iholleni täydellisesti. Ja ne tuoksut voi maar. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut! Korres on pakkauksia myöten aivan ihana. Tuoksufriikki kiittää myös niitä tuoksuja. :)

      Poista
  2. vaikuttaa hyvältä tuotteelta. 😊 rakastan ruusun tuoksua ja luonnonkosmetiikkaa, joten tässähän yhdistyy kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotteen tuoksu on itseasiassa yllättävän parfyyminen, eikä mielestäni ollenkaan ruusuinen. Se on silti ihana!

      Kannattaa koklata, on olemassa myös kuivemman ihon versio :)

      Poista

Kiva kun kävit!