tiistai 24. helmikuuta 2015

Näillä mennään

Viilankantolupa-blogin Petra haastoi esittelemään luottomeikkinsä Instagramissa. No, koska tämä oli niin mukava ajatus, ajattelin esitellä omaa naamaani Instan ulkopuolellakin. Koska tältähän minä näytän, jos meikkaan. Nykyisin vedän vaan aika usein paljaalla. (Tirsk.)

Siispä näillä mennään: kunnon kulmat, pikkaisen siipeä silmissä ja tummat huulet. Huulipunaa on oltava. Ja toki iho pitää pohjustaa tasaisemman väriseksi, terveisin Tilkkutäkki-90.

Kivasti nuo kuivat huulet kökkööntyy. Kamera oikein korostaa tätä!
Lempparipunani on aina vaan ihana Macin Diva. Nyt kuumottelen paria muuta tummaa Macin punaa: Sin, Cyber, Film noir tai jokaisen bloggarin ikisuosikki Heroine olisi saatava meikkipussiin. Kevät koittaa kaikille, mutta itse vellon mieluusti synkkyydessä, niin kosmeettisessa kuin henkisessäkin.

Mitä vitsiä, Blogger blurrasi tästä värit! No, antaa mennä.
Pohjalla hyväksi havaittu Lumenen CC, ripsissä Isadoran Buid-up mascara (vedenkestävä) ja kulmissa nyt sitä Rimmelin kulmavahaa, lineri Lumenelta. Huulet rajaan ihan Seppälän huultenrajauskynällä, sävyn nimi Tulip.


Päivän biisi on älyttömyyksiin ja hölmöilyyn sopiva Steve Winwoodin Valerie. Tätä meitsi bailaa aamuisin. Kertsin tuntee ehkä kaikki. Plus tuo video, tuulikone anyone?


Jos et muuten seuraa minua vielä Instagramissa, minut löytää sieltä nimellä @fannilaurella. Sekoilen antaumuksella, kivana bonarina kissoja. Ja hullu määrä selfieitä. Kantsii tsekata, koska mulla on mielenkiintoinen elämä.

Ai ei? No okei, ei sit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!