torstai 3. tammikuuta 2013

Kiehl's ja tuoksurakkaus

Kiehl'sin tuoksuvalikoima, ainakin Suomessa, on aika rajallinen. Mutta millainen valikoima! Toki aiemmin hehkuttamani Original Musk, jonka muuten ostin itselleni joululahjaksi, on täydellinen ja Se Oikea.

Mutta ottivat ja yllättivät, nuo rasvakauppiaat! Suhteellisen uusi Aromatic Blends -sarja on vietävän hyvä sekin! Sarjassa on kolme melkoisen hyvää tuoksua. Tuoksuja ei kaupata hajuvesinä, vaan "aromatic misteinä." Testaukseen sain Orange flower & lychee -tuoksun. Odotin tuoksua, joka tulee ja menee, mutta tämähän pysyi aika hyvin. Kehitysvaiheita siinä ei sinänsä ollut, mutta en edes odottanut monimutkaista tuoksua. Keväämmällä tuoksu löytääkin ehkä uuden kodin, on se sen verran suloinen. Ja yllättävää, hedelmäinen. (Hedelmätuoksut - ei mun juttu!) Myös Vanilla & Cedarwoodia olen nuuhkinut yhden ystäväni lähellä. Ihana on, vähän savuinen vanilja. Ja se Figleaf & Sage, freesi ja hiukan maskuliininen. Voi minua.


Kiehl'sin muuhun kosmetiikkaan en ole juuri tutustunut, mutta ne hajuvedet puhuvat äänellä, jonka kuulen. Hengellä jonka haistan. Ja näyttävät kauniilta. Yksinkertaisia, tyylikkäitä, vanhanaikaisia pulloja.

Ai niin, onhan niillä ne tuoksuöljytkin. Peukut pystyyn Kiehls'ille. Nuuh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!