perjantai 19. lokakuuta 2012

One love, one life

Calvin Kleinin "One" on jotain niin nerokasta, ettei sitä tarvitse varmaan edes mainostaa. Kyllä, sitä hypetetään, kyllä, kyllä. Joskus asioita hypetetäänkin syystä. 

Niinä päivinä, kun olen poikamaisella tuulella, käytän tätä. Kun en jaksa pestä tukkaani, tai laittaa sitä leteille. Tämä on grunge-päivien tuoksu. 

One on tavattoman sukupuoleton. Siis todellakin niille päiville, kun jättää rintaliivit mieluummin kotiin ja laittaa jalkaan maiharit tai tennarit. One-päivinä minulla on usein revityt farkut ja se susiruma lohi-t-paita.One on sen tytön tuoksu, joka ei välitä muiden ajatuksista, muttei myöskään koe suurta tarvetta tehdä siitä numeroa. Tämä tyttö tietää itse olevansa ihan hitsin loistava, ja se riittää hänelle. Olisi mukavaa olla tällainen tyttö.

Tuoksu alkaa sitruksisella nuotilla (sitruunaa, bergamottia, kardemummaa), mutta muuttuu iholla vähän lämpimämmäksi, johtunee myskistä ja meripihkasta. One ei ole millään tapaa hyökkäävä, sitä täytyy nuuhkia toisen iholta huomatakseen sen. (Ou jee, says I!)

Parisuhdetuoksut ovat aina vähän mauton idea (sori vanhemmat!) mutta tämä on myös parisuhdetuoksujen liigavoittaja. Sama tuoksu molemmille! Vinkki kaikille cooleille seurusteleville. Myös Onen Be-versio toimii.

Niin, One on ysärituoksu! Ysärijee!

Ps. Biisivalinta on ihanan kamala. Tästä tulee kaikkien juhlien anthem. "Best song ever! I'm never gonna get tired of it!" 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!