lauantai 21. joulukuuta 2019

Syksyn mittaan loppuneet

En ole kaikelta puuhailultani ehtinyt blogin pariin potkimaan kuollutta hevosta. Vaan raakataanpa nyt syksyn mittaan loppuneita tuotteita. Sillä jo vain, roudasin muutossa mukanani edellisessä asunnossa tyhjenneitä pulloja. Omistautunut olen, vaikkakin laiska. Joten tässäpä kutakuinkin koko syksyn tyhjenneet yhdessä läjässä.




Cutrin Chooz Texturizing Salt Spray suolasuihke (saatu): Minun on pakko myöntää, että kun on kokeillut yhtä suolasuihketta, on kokeillut niitä kaikkia. Ihan hyvä, kai? Eineen verran liian kostea lopputulos, tukasta tuli helposti lähmäinen. Lisäksi suola kopottui suuttimen ympärille. Seuraavaksi aion kokeilla suolasuihkeen tekemistä itse, siitä lisää ehkä joskus. En ostaisi.

TIGI - Maxxed-OutMassive Hold Hairspray: Ööh no olipas hirveä hiuslakka. En tiedä, mistä tämä oli eräänä päivänä kaappiini ilmestynyt, mutta päätin käyttää pois. Vaan en kyenyt

TIGI - Bed Head Small Talk: Aikanaan pidin tästä muotoiluvoiteesta kovastikin, mutta aika meni ohi. Nykyään se on mielestäni tahmaista ja todellla etovan hajuista mähmää. En pidä "synteettisestä" tuotetunnusta hiuksissa. En osta uudestaan.

Lush - Karma Komba -shampoopala: Verinen kyynel! Maailman paras shampoo rest in peace! Nimittäin, Lush lopetti Karma Koomban valmistamisen. Olen käyttänyt tätä shampoota vuosien mittaan useita paloja (tai no, nämähän ovat melko riittoisaa tavaraa, joten ei voida puhua kymmenistä kappaleista... Suosittelen kokosydämisesti Lushin shampoopaloja!), ja viimeistä murenaa säästin kuin arvokkainta sukukalleutta. Mikään shampoo ennen tai sen koommin ei ole pessyt, kosteuttanut, selvittänyt ja tehnyt tukastani niin kaikin puolin hyvältä tuntuvaa kuin Karma Koomba. Ja se tuoksu, se tuoksu. Vaan elämä jatkuu, joskus. Nyt olen murheellinen. Ostaisin uudestaan, jos voisin. VAAN EN VOI.


Luonkos - Radiant Öljypuhdistuskakku (saatu): Tästä olen kirjoittanut aiemmin täällä: KLIK. Mieleni ei ole muuttunut, eli jatkoon! Ostaisin itse.

Nurme - Chamomile Facial Toner: Oikein mukava kukkaisvesi. Nautin eniten suihkutettavista kukkaiskasvovesistä. Ne ovat sopivan simppeleitä mutta tehokkaita. Kamomilla tuntui iholla rauhoittavalta. Saatan ostaa itse. (Tuote tuli kauneusbloggaajien boksivaihtareista!)

Patyka - Double Action Smoothing Scrub: Mukava kuorinta! Ei mielestäni tehokkain mahdollinen, mutta siksi juuri kiva. Kermainen kuorinta ei raapinut tai kuivattanut. Patyka on merkkinä oikein miellyttävä. En ole varma, ostaisinko itse. (Tuote tuli kauneusbloggaajien boksivaihtareista!)

Nivea - Creme Care Cleansing Cream Wash: Peruskamaa! Pidän Niveasta, brändin tavallinen ja puhdas imago vetoaa. Tämä putsari puhdisti ihon muttei kuivattanut. Kevyt meikki irtosi moitteetta ja tuoksu oli taattua Niveaa. Ei suosikkini, en osta uudestaan.

Dermalogica - Special Cleansing Gel: Ööh, no juuh. En ole vielä törmännyt Dermalogican tuotteeseen, josta olisin pitänyt. Brändi ei vetoa, tuotteiden tuoksut ovat tuoksuttomuudessaan kamalia ja mielestäni ne tuntuvat tosi muovisilta. Ihan ok putsari, mutta vähän pakon edestä käytin loppuun. En ostaisi. (Tuote tuli kauneusbloggaajien boksivaihtareista!)

Frantsila - Porkkana-Kehäkukkaöljy: Mukava kasvoöljy! En havainnut mitään rusketusta buustaavaa, mutta ihoni imaisi ravitsevan ja silti kevyen koostumuksen kiitollisna. En tiedä, ostaisinko uudestaan, sillä en havainnut merkittävää eroa hinnaltaan edullisempiin kasvoöljyihin, kuten manteliin. Jossain sanovat että on "ulkoiluöljy." Itse käytän mieluummin ihan aurinkovoidetta.


Lush - Yellow Submarine -kylpypallo: Sain synttärilahjaksi kivan kylpypommin. Tuoksu oli kiva ja keltaise sukellusveneen muotoinen pommi kerrassaan lystikäs. Nythän minulla ei enää ole kylpyammetta, joten hetkeen tuskin kylpypommeja ostan.

Bronnley - Pink Bouquet Talcum Powder: Ah! Ikuisuustuote, mutta ilolla käytin. Talkki on näppärä juttu, jos on taipuvainen esim. tihiin, pehiin tai rehiin. Tämä talkki tuoksui ihanalta, ja hei, Kuningatar Elizabeth II käyttää Bronnleyn tuotteita, joten sain kuvitella, että myös Lissu tuputtaa tätä sinne missä on liikaa hikeä. Talkki toimii myös kuivashampoona! Ostaisin uudestaan. 

Dr.Hauschka - Käsivoide: Kuvista unohtunut pikkutuubi oli aivan loistava yksilö. Mukavasti kosteuttava korppuisille käsille, muttei turhan lähmäinen. Tuoksukin on hyvä, vaikka varmasti mielipiteitä jakava. Ostanen täysikokoisena, jahka tuo viimeinen sitkeä käsirasvatuubi joskus tyhjenee.  Pieni vitsi perään: veljeni sanoo aina Dr.Hauschkan hyllyn edessä: "Tässä ei ole Fanni mitään Hauschkaa." Hahahahahahaha.....

Ben & Anna - Indian Mandarin deodorantti (saatu, House of Organic): Tosi hyvin pitävä luonnollinen dödö, jonka pahvipakkaus on nerokas. Ainoa vaan, että sooda ärsyttää ihoani. Harmi!

The Body Shop - Shea Lip Butter: Ei suosikkini. Ei tuntunut huulilla kivalta ja tuoksukin oli epämiellyttävä. (Tuote tuli kauneusbloggaajien boksivaihtareista!)

L'Occitane - Cherry Blossom Hand Cream:
Aluksi ihastelin ja rakastin, mutta pidemmän päälle todella voimallinen tuoksu alkoi tökkiä. Perushyvä rasva, mutta ei todellakaan yhtä hyvä kuin saman talon Shea.  (Tuote tuli kauneusbloggaajien boksivaihtareista!) 


Lumene - Nude Perfection fluid foundation (1 Kultahiekka/Classic beige): Pidin tästä meikkivoiteesta, mutta lopulta sekin alkoi tuntua liian paksulta. Go figure. Se myös tarttui kuiviin kohtiin ikävästi. Ja olihan tällä jo ikää, joten rodeen. Ei myydä enää.

Isadora - Stretch lash mascara:  Sain tämän tädiltäni. Oikein pätevä maskara. Harjan kokoa pystyi säätämään itse, ja vaikka yleensä tällaiset temput eivät kiinnosta, täytyy sanoa, että nyt oli erinomainen harja. Saatan ostaa itse, joskus.
Absolutionin: Le Mascara (saatu): Hyvä luonnonkosmetiikan ripsari! Ostaisin itse.

Boho Volume & Green -ripsiväri (saatu): Tämä ei ollut suosikkini kovan leviämisvaaran takia. En osta itse.

Benecos - Natural Mineral powder (Translucent): Ihan ok irtopuuteri, mutta tällaiset läpinäkyvät ovat iholla aina tosi ankean sävyisiä. Lisäksi koostumus oli turhan talkkinen. En ostaisi itse. (Tuote tuli kauneusbloggaajien boksivaihtareista!) 

I<3Makeup - I Tint my Brows (Medium brown): Tämähän on aivan HG. Mutta nyt kun olen siirtynyt monessa luonnonkosmetiikkaan, luulen, että tiemme eroavat. Mutta pidän sinut mielessäni!

Essence - Make me brow -kulmageeli: En ennen pitänyt, mutta nyt käyttökokemus olikin ihan ok. Sellainen, että jos tulisi hätä, ostaisin tätä. Sehän rimmaskin, terkuin Leinon Eino.

W7 - Mega Matte Lips (Hasta la Vista): Tämä oli tosi kiva nestemäinen huulipuna. Ei lainkaan kuivattava, kivan vaahtomainen. Tuntui huulilla mukavalta ja sävykin mainio oranssinpunainen. En usko ostavani uudestaan, silti. Pystyn elämään ilman tätä.
Colorpop - Ultra Satin Lip (Prim): Rakastin tätä sävyä vielä vuosi sitten. Mutta nyt kun kokeilin, olo oli kiusallinen. Kuka on tämä tummahuulinen nainen? Oli pakko mennä pyyhkimään punat pois Triplan vessaan. Joten hei ny! Tummien punien aika taitaa olla ohi? Outoa ja uutta. Kuka minä olen?
Jeffree Star - Velour Liquid Lipstick, (Birthday Suit): Boy byeeeee. Ei nyt muuta. Sain ystävältä, en ostaisi itse.
Lush - Santa Baby: Pakkaukseton puna alkoi pitkässä juoksussa nyppiä, etenkin kun koostumus kuivahti. Itse punahan oli täykky superpunainen, joten ajattelin sulattaa pieneen purkkiin. Epic mistake! Koostumus muuttui, eli väriä ei enää saanut irti millään. Huoh. Ehkä jätän niksipirkkailut osaaville ihmisille ja tyydyn osaani. Ostaisin tuubiversion uudestaan.


Bonarina: Isle of Wolf: Cinnamon Spice -tuoksukynttilä oli ylellinen, ihana, kaunis! Voisin joskus toistekin hemmotella itseäni jollakin merkin kynttilällä. Ja voin sanoa, että tämä kesti pitkään. En suinkaan raaskinut polttaa tätä jatkuvasti, ja jo lyhytkin poltto levitti huoneeseen ihanan mausteisen tuoksun. Ostaisin uudestaan!

Nythän tilanteeni on sangen kiitollinen. Kosmetiikkakaaos on kutakuinkin taltutettu. On siellä muutama sokea piste, mutta niitä on. Meikkejä ei enää ole aivan järjetöntä määrää (paljon niitä on, muttei järjettömästi!) ja kasvot sekä kropan hoitelen jo minimaalisella arsenaalilla. Hyvä tulee!

4 kommenttia:

  1. Suolasuihkeista ihan samat ajatukset täällä - kun on yhtä merkkiä kokeillut, on kokellut kaikkia. Käytin ennen aivan solkenaan suolasuihkeita, mutta aika meni ohi niistä.
    Nurmen kamomillavesi oli minun mieleen kovasti, samoin Bohon ripsiväri. Se toimi hyvin mun ripsissä, valumatta.

    Leppoisaa joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päätin antaa vielä yhdelle Bohon ripsarille mahdollisuuden, nimittäin sanovat, että se Gypsy-versio kestää hyvin. Lienen masokisti, mutta all for science. :D

      Kiitos kommentista, ja ööh, ehkä tässä kohtaa toivotan hyvää ja siunattua uutta vuotta!<3

      Poista
  2. Kiitos kivasta tyylistäsi kirjoittaa! Tätä oli hauska lukea unettomana yönäkin😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos kivasta kommentista! <3 Näitä usein unettomina öinä raapustelen, joten ehkä se vaikuttaa jotenkin toiseen unettomaan? Mene tiedä. :D

      Poista

Kiva kun kävit!