maanantai 3. kesäkuuta 2019

Toukokuussa

Viikon välkähdykset ei ihan toimi, jos välkähdyksiä ei kerää viikottain. Joten siirryn kuulumisten jakamiseen kuukausittaisella (ungefär) syklillä....Olen kasvatellut avokadoja. Kasvun ihmeen seuraaminen on ollut huikeaa puuhaa. Myönnän: myös tuskallisen hidasta, sillä pistin kivet itämään maaliskuussa. Mutta nyt alkaa näkyä! Kiviin on kasvanut versoja, ja vartta on lähtenyt kunnolla kasvamaan. Katsellaan kuin käy!
...Ylipäätään kasvit ovat tuottaneet yhäkin paljon iloa. Miten se onkaan niin, että vihreä virkistää! Sain vanhemmiltani valmistujaislahjaksi upean "kasvihuoneen", ja sinne olenkin mahduttanut ties mitä kasvatettavaa. Kuten ne avokadot! Olen saanut pari pistokasta, fiilistellyt mullanvaihtoja, uusia ruukkuja ja kirppikseltä ostamaani kasviopasta. Se on suosikki-iltalukemista!...Juhlin vappua. Vappu on aina ollut ihan parasta! Nyt oli taas uudenlaisen vapun vuoro, kun sitä ei enää juhlittu opiskelijastatuksella. Aattona tanssimme Vallilan vapputansseissa, vappupäivänä grillasimme ja hengailimme rennosti. Ystävät, se on se vapun juttu. Ja kevättunnelma.


...Täytin 29. Myönnän, että minua kylmää lähestyvä uusi vuosikymmen, mutta samalla en voi olla olematta innoissani elämästä. Kirjoitin Facebookiin näin: "On ihan hyvä olla 29, vaikka samalla pikkasen karmii olla miltei 30. Tai siis, pitäiskö tässä nyt tietää mitä tehdä isona?Tulen muistamaan kuluneesta ikävuodesta Jumalan ihmeellisen suuruuden, ja sen miten Hän muutti ja kasvatti minua. Olen kokenut paljon rakkautta. Ja nauranut. 29-vuotiaana haluaisin nähdä näitä lisää. Plus kissoja. Paljon kissoja." Juhlin merkkipäivääni ystävien seurassa. Söimme lettuja ja vaan olimme yhdessä....Olen syönyt parsaa ja tahinia. Minulla alkaa varmaan kohta kasvaa korvista parsaa! Mutta lyhyestä sesongista on otettava kaikki irti. Tahinia käytän levitteenä leivän päällä. Ah nam!...Löysin upean silkkipaidan, vintage-Marimekkoa. Ylipäätään huhti-toukokuussa olen kirppisshoppaillut aika tehokkaasti.


...Työt loppui! Lauluyhtyeeni Helsingissä ja Karkkilassa konsertoivat mallikkaasti, ja nyt on hyvä jäädä kesälomalle!
...Kosmetiikkarintamalla olen nautiskellut itsetehdystä kasvovedestä, simppelistä ihonhoitorutiinista sekä Zuiin highlighterista. Siitä lisää kohta!

...Kävin leffassa kahdesti. Leffassa käyminen on kallista lystiä, mutta veli tarjosi synttärien kunniaksi Avengers: The End Gamen (itkin, nauroin, jessss) ja Redissä oli femmalla liput Tolkieniin (itkin, nauroin, jessss)!


Toukokuu hurahti ohi nopeasti, eikä ihme! Näyttäisi olleen aika täysi kuukausi, vaikka välillä tuntui, että eihän tässä tapahdu mitään. Lievä tylsyys on ollut lopulta positiivinen asia, koska olen murrosvaiheessa, jossa opettelen elämään hitaammin ja vähemmän stressaten. Huomaan, että olen jo vähän rauhoittunut elämään nyt enkä ensi viikolla. Se on upeaa.

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuulumisia, ja hitaammin ja ilman stressiä oleminen on parasta. Olen itsekin oppinut aika kivasti kiertämään stressikohdat, jee! Kesäloma onneksi kolkuttaa noin kuukauden päässä, joten silloin voi ottaa myös hitaammin. Olisi kiinnostava tietää mitä siinä itse tehdyssä kasvovedessä on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hidastaminen on alkuun todella vaikeaa, mutta uskon, että lopussa kiitos seisoo! :)

   Kasvovedestä tulee juttua ihan pian, pitäisi vaan kerätä ottamaan kuvat. :D

   Poista
 2. Ai, että tykkään susta. Ihania kuulumisia. Millähän meikäläisestä saataisiin viherpeukalo. Samat leffat katsottu ja ihan samat reaktiot täälläkin.

  Kivaa kesäkuuta Fanni ja onnea synttäreistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana sä! 💛 Mä olin kaikkea muuta kuin viherpeukalo, mutta kun hurahdin, aloin imeä tietoa itseeni kuin sieni!!

   Kivaa kesäkuuta sulle myös, ja kiitos vielä! 💛

   Poista

Kiva kun kävit!