torstai 2. toukokuuta 2019

Huhtikuun loppuneet

Huhkikuu tuli ja meni! Itse kärsin aivan eeppisestä väsymyksestä, joten kuukausi meni osittain vähän sumussa. Sitä se stressin purkautuminen, allergia ja todennäköinen raudanpuute teettää. Lisääntynyt valo on samalla ihanaa ja kamalaa, kun sisäinen rytmi menee pitkäksi aikaa aivan sekaisin. Vaan eiköhän tämä tästä!  Pistetääs peraten huhtikuun loppuneet tuotteet! Ilolla katson tyhjeneviä laatikoita ja myöskin pieneneviä loppuneiden läjiä.


Huhtikuussa loppui tai muuten vaan loppunsa kohtasi 15 tuotetta. 


Beauty Garden - Chamomille Cleanser * (tuote saatu): Tämä tuote ei oikein kolahtanut, vaikka kovasti olisin halunnut. Öljyinen "misellivesi" oli käyttöliitymältään vähän kömpelö. Toimi kyllä miselliveden tapaan, mutten pitänyt ihotuntumasta. Pullon aion hyötykäyttää, kunhan löydän kauniin puisen korkin. Pakkausdesign siis hivelee! En ostaisi itse.

The Body Shop - Tea Tree Squeaky-clean scrub: Sain ystävältäni tämän kuorinnan, koska ei sopinut hänen iholleen. Oma nassuni tykkäsi kuorinnasta, joka oli suhteellisen rouhea ja tehokas. Ei tuote päivittäiseen käyttöön, mutta kerran viikossa käytettynä putsasi ja tasoitti ihoa kivasti. Lääkemäinen teepuuöljyn tuoksu ei ehkä ole kaikkien mieleen, enkä itsekään siinä uida haluaisi. Saattaisin ostaa itse.

Inari - Midsummer Magic Sleeping cream * (tuote saatu): Ylellinen ja erittäin pätevä yövoide. Vaikka ihoni ei ole erityisen kuiva, on se selkeästi ollut janoinen, sillä Inarin voide imeytyi nanosekunneissa. Ja iho oli kiitollinen. Tuoksu oli kiehtova, alkuun en lämmennyt, mutta lopulta pidin. Paksu koostumus levittyi helposti. Jos olisin rahoissani, ostaisin itse.

Vittore de Conti - Bath&Shower gel: Hotellisaippua, joka tuoksuikin kivalta eikä ollut superkuivattava! Käytin kylpyvaahtona. Vanhemmat aina tuovat minulle hotellikosmetiikkaa, ja yleensä hotellikosmetiikka on kuraa. Tämä oli positiivinen yllätys.

Nesti Dante - Rosa Sensuale -palasaippua: Näitä saippuoita hehkutinkin juuri! Kovempi koostumus kestää käytössä pitkään. Miinusta kuivattavuudesta. Muuta pahaa sanottavaa en keksi. Tämä tuoksu ei ollut suuri suosikkini, mutta hyvää keskikastia kuitenkin. Ostan uudestaan, eri tuoksussa tosin.


Essence - Lash Princess Mascara: Lash Princess oli joskus ihan lemppari, mutta nyt se ei oikein pelittänyt. Vai oliko tämä nyt nimenomaan se väärä versio, en ikinä muista kummasta pidän, vihreästä vai violetista. Seuraavaksi varmaan ostan sen violetin ja ihmettelen taas että mitenkäs tämä nyt menikään. Mutta, sopivasti pidentävä ja tuuheuttava maskara, joka ei ennen ole paakkuuntunut. Nyt tuli aika hämähäkkiripset.

Lush - Strawberry Bombshell Lip tint: Kosteuttava ja mukavan tuntuinen huulisävyte. Pigmenttiä aika paljonkin. Nyt en enää kokenut kylmänpinkkiä sävyä omakseni, ja koostumus olikin mennyt huonoksi. Varmasti silti ostan Lushin huulituotteita taas jossain mutkassa, koska pidän niistä.

Lumene - Arctic Glow Lip Oil (100 Hohde) * (tuote saatu): En oikein tykännyt, ihmeellistä lähmää joka vain haihtui huulilta. Ei kosteuttanut tai antanut sävyä, ja maistui ikävältä. Huuliöljytrendi oli kummallinen, en ymmärtänyt silloin enkä ymmärrä nytkään. En ostaisi, jos vielä myytäisiin.

Guerlain - Palete 5 Couleurs (02 Tonka Imperiale): Voitin luomiväripaletin Ilonan blogiarvonnasta. Tulihan tätä käytettyä, sillä neutraalit ruskeansävyt ovat aina kiva juttu. Olin vaan pettynyt luomivärinappien pigmenttiin, tai enemmänkin pigmentin puutteeseen. Nyt myös oli niihin tullut outo haju, joten roskiin. Harmi, olisin tästäkin halunnut tykätä enemmän. En ostaisi itse.

Essence - BB Beauty Balm Lipgloss (05 Heartbreaker): Mukava sävyttävä huulivoidekiilto, sellainen arjen työhevonen. Oli mennyt härskiksi joten baibai. Saattaisin ostaa uudelleen eri sävyssä.


We Love The Planet - So Sensitive Deodorant* (tuote saatu): Erittäin hyvä deodorantti, ihan kaikilla mittapuilla. Tätä suosittelen sinulle, jonka iho ei kestä ruokasoodaa! Tehokas, riittoisa ja hellävarainen dödö! Käsin levittäminen ei ole bestiä shittiä, mutta aivan sama, itse kestän sen ihan hyvin. Ostaisin itse.

Elizabeth Arden - Green Tea EdT:  Aloin taas pitää tästä tuoksusta todenteolla! Nyt tekisi mieleni jotain teetuoksua! Kirpakka, raikas, virkistävä. Sellainen on Green Tea! Kesto ei ole kummoinen, mutta niin särkyvää on onni tää. Ostaisin uudestaan, ehkä.

Stella McCartney - L.I.L.Y EdP: Tjaa, mahtaakohan olla lakkautettu tuoksu? Oli miten oli, koska rakastan Stellan Stellaa, odotin aikanaan tätä L.I.L.Y:ä kuin kuuta nousevaa. Pettymys oli kova, sillä tämä tuoksu olikin todella unohdettava. Nyt löysin näytteen ja käytin loppuun. Tuoksu toimi ihollani ja siinä on jotain mukavaa "hikisyyttä", johtuneeko tryffeli-nuotista. Mutta jo muutaman käyttökerran jälkeen olin kyllästynyt. En siis näe käyttäväni lilyä. Sori, Stella ja Paul (niin siis, jos nyt et sattunut tietämään, Stella on Paul McCartneyn tytär).

Frantsila - Eteerinen öljy Piparminttu: Piparmintun eteerinen öljy on yksi lempiöljyistäni! Se on monikäyttöinen ja miellyttävä. Kirjoittelen eteerisistä öljyistä vielä jossain kohtaa lisää, lupaan! Ostan uudestaan.

Höylä: Olen ollut näiden Lidlin partakoneiden ystävä jo vuosia. Mutta koska nyt siirryin ihan lailliseen partahöylään, jää näiden muovikikkareiden käyttö historiaan. Ja tosiaan, tähän varteen ei saa pelkkiä teriä erikseen. Pitää aina ostaa uusi varsi, joten nopealla laskutoimituksella sitä jätettä syntyy aivan saakelisti.

--

Sellaisia! Mitäs, mitäs? Onko joukossa jotain kiinnostavaa? Vai ihan peruskauraa?

4 kommenttia:

  1. Samaa mieltä tuosta Green Gardenin kamomillaputsarista. Liian heikkotehoinen mun makuun, työläs siis käyttää. Ja yksimielisyys vallitsee myös We love planetin peltipurkkidödön suhteen; siitäkin oon tykännyt. Toimii erittäin hyvin.
    Mäkään en muista millään essencen ripsivärien nimiä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan usein yksimielisiä näistä! :)

      Ja Essencen tuotteiden nimet on älyttömyydessään jotenkin ihan toisesta maailmasta! Mun on vaikea muistaa ylipäätään mitään muuta kuin että jokin tuote on "huulipuna," ja sitten yhtäkkiä onkin "Extra Bomull Lovely Soft Amazing Härlig Lips." Huoh. :D

      Poista
  2. Olen jotenkin missannut tuollaisen asian kuin huuliöljy, mutta en kyllä varmaan ole menettänyt mitään. Ei kuulostanut kovin kätevältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä oli pari kolme vuotta sitten joka paikassa. :D Mutta todellakin turhia ja outoja!

      Poista

Kiva kun kävit!