sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Jeffree Starin Birthday Suit, eli kuinka lumiukko tuli porstuan puolelle

Laillinen meikki ansaitsee nykyaikana ihan oman postauksena! Koska onhan tämä historiallista, että jaksoin vetäistä ihan rajaukset silmiin. Olo oli mukava, tosin meinasin koko ajan unohtaa silmämeikin olemassaolon, ja hieroskelin silmiäni ahkeraan. Illasta meikki olikin pitkin poskia, hups. 


Silmiin vetelin Essencen vedenkestävää nestemäistä eyelineria, joka ei enää tunnukaan niin mahtavalta kuin aikoinaan. Jälki on vähän epätasaista, joten rajauksesta tulee reunoilta röpelöinen, ja asiaa pitää paikata tekemällä paksumpaa viivaa. Ärsyttävää. Pehmensin lopputulosta MACin Deep Cravings -luomivärillä, joka alkaa olla niin vanha, että yllätyin sen olemassaolosta.


Huulipunan virkaa toimitti Jeffree Starin Velour Liquid Lipstick, sävyssä Birthday Suit. Ystäväni oli ostanut punan itselleen, mutta se hapettui (true story!) ja sävy oli lopulta väärä. Omilla huulillani hapettuminen oli oivallinen homma, sillä tuubissa sävy oli ehdottomasti kamala. Hapettumisen jälkeen sävystä tuli puuterinen nudehtava vaaleanpunainen. Puna on vegaaninen, cruelty free ja ennen kaikkea, gluteeniton. Kyllä. (En siis suinkaan pilkkaa keliaakikkoja, naurahdin vaan, sillä eipä ole ennen tullut vastaan mainintaa punan gluteenittomuudesta.)

Jeffree ei voisi minua vieläkään vähempää kiinnostaa, mutta tottahan otin punan vastaan, koska all for science. Saanko olla rehellinen? Ai en? No sori siit, aion olla silti. Nimittäin en ihan ymmärrä miksi näitä punia hypetetään. Lopputulos on tosi kuiva ja muuttuu huulilla ajan myötä vieläkin kuivemmaksi. Ja puna näyttää todella saharalta, mikä ei ole mieleeni. Ei sentään mene fliiteiksi, ja se on ihan hyvä. Sävy on kivasti sex kitten ja kyllä tätä käytettyä tulee. Jos päälle laittaa hiukan huulirasvaa, on tuntuma mukavampi. Ja punan pakkaus on "positively ghastly" eli todella mauton. Nestemäiset huulipunat eivät vaan ole minun juttuni, terkuin Vanhanaikainen(ko)?Tuntuupa freesiltä välillä meikata, eli silloin kun se sattuu huvittamaan. Nyt voinkin vedellä lähes nakulla naamalla seuraavan viikon.

Ostin muuten uuden peilin, kun vanha meni hajalle. Rikotan peilejä aika usein, joten seitsemän vuoden satseja on edessä aika monta. Onneksi onni tuntuu olevan myötä, oli melkoisen hyvä tukkapäivä. Peili on tosi viehko, kehtaa pitää esillä. Tigeristä ostin.


Oletko Jeffreen punien ystävä? Katsoin pari kaverin videota. Aika, öh, moisia. Olenpas tänään tirheällä tuulella. Hormonit, hormonit. 

9 kommenttia:

 1. Mäkin joudun laittaan Jeffreen huulilakkojen päälle aina joko huulirasvaa tai kiiltoa, muuten huulet ovat kuivat kuin Sahara. Pidän hyvänä puolena sitä, että ne siitä huolimatta pysyvät huulilla todella pitkään leviämättä, vaikka puhua pälpättäisi koko ajan. Mullahan hapettuu nuo kanssa kaikki tummemmiksi. Ei mulla ole kuin pari sävyä, mutta molemmat kovassa käytössä, varsinkin Watermelon Soda. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyvyys on kyllä hyvä! Ja ainakin tästä sävystä jää kevyt stain, joten kuluminen ei ole rumaa. Vaaleassa sävyssä se on toki aina etu. :D Tuo hapettuminen on jänskä juttu, koska huulipuniin en sitä ole ennen liittänyt! Elä ja opi. Watermelon soda näyttää kyllä ihan sun sävyltä!<3

   Poista
 2. Kaunis sävy, mutta voi vitsi miten kurjan kuuloinen tuo tuntu on! Tuollaisesta kuivattavuudesta tulee mieleen ne varmaan jo reilun viiden vuoden takaiset huulitussit, joista huulet meni aika korpuiksi (lisäksi niissä oli tosi horror haju, joka muistutti tujun marjaesanssin ja permanenttitussin yhdistelmää).

  Näin keliaakikon kanssa asuvana musta on mielenkiintoista, miten tuo kosmetiikkatuotteiden gluteenittomuus on joku juttu. Tästä intoutuneena kipaisin Googlessa ja tässä keliakiasta ja gluteenittomasta kosmetiikasta faktaa suoraan Keliakialiiton sivuilta: https://www.keliakialiitto.fi/kuluttajat/gluteeniton-elama/ukk/
  Eli homma liittynee ennemminkin vehnäallergiaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, ne huulitussit. :D :D Syksyllä taisin heittää viimeisenkin menemään. :D

   Tässähän oppii uutta! Kiehtova juttu!

   Poista
 3. Kiiltoa lisään aina, kun en tykkää kuivasta huulituntumasta. Ihanat kuvat. <3 Se on muuten todella inhaa, kun tulee hierottua silmiä ja onkin kas meikit luomilla.

  Kivaa uutta viikkoa Fanni. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalin mattapunan kuiva tuntuma ei häiritse minua ollenkaan, mutta näiden nestemäisten punien kuivuus on ihan next level. Ja oi, kiitos!<3

   Ihanaa viikkoa! Toivottavasti arska hellii sua!<3

   Poista
 4. 1. Tuo sävyhän sopii sulle! Mulle ei varmaan menisi mikään noin vaalea, mut hei etenkin ton tummemman silmämeikin kanssa sulla tosi jees!
  2. Mä ymmärsin joskus tuosta gluteeniton-hommasta, että sillä voi olla väliä jos on ihokeliakia, mutta voin olla väärässä. Mut suurin osa kosmetiikasta taitaa olla gluteenitonta muutenkin, joten kyseessä on vähän niin kuin markkinointitermi.
  3. Miten kiva peili, tosi kuvauksellinen! :)
  4. Ainiin ja tuosta Jeffreen punien koostumuksesta; ei mustakaan mikään mukavin, mut kiva aina olla jotain pusunkestäviä punia varastossa ;D
  (En tiedä mistä tää tarve numerointiin tuli..)

  VastaaPoista
 5. 1. Kiva kuulla! Luulen että tähän "ongelmaan" liittyy vahvasti se, että miellän itseni punaisen tai tumman huulipunan käyttäjäksi. Vaaleammat herättävät vieläkin epäilyksiä, ja muistoja kavereiden peitevoidehuulista.:D
  2. Tämä on minulle täysin vierasta maaperää, koska lähipiirissä ei ole varmaan yhtäkään keliaakikkoa! Hieman taidan gravitoitua tuon markkinointitermin puoleen minäkin.
  3. Ärsyttää joutua ostamaan jatkuvasti uusia peilejä, toivottavasti saan tämän pysymään ehjänä, kun on niin nättikin!
  4. Pusunkestävyyttä en ole vielä päässyt testaamaan, pitäis varmaan. :D
  5. ARVOSTAN numerointia, näin listojen ystävänä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!