maanantai 12. marraskuuta 2018

Syksyn lempparit

Pitkästä aikaa lempparipostausta! Fiilistelen päivä päivältä enemmän yksinkertaista mutta toimivaa ihonhoitorutiinia, mutta meikkaaminen on alkanut taas innostaa. Tai no, käytän ripsaria ja poskipunaa, heh. Nämä tuotteet ovat osoittautuneet ystävällisiksi ja toimiviksi.


Whamisan Organic Seeds Lip Moisture -huulivoiteen sain syntymäpäivälahjaksi. K-Beauty on minulle hyvin vierasta, ja sanotaanko, että jopa vierastan sitä. Mutta tämä huulirasva ei ole tuottanut pettymystä. Se on todella kosteuttava ja ihanan tuntuinen huulilla. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaakin vielä. Tuoksu on kaakaovoinen, ja se vaati pientä totuttelua. Nyt en enää pane pahakseni.

Lushin Sikkim girls -tuoksu on viihtynyt ihollani tiuhaan tänä syksynä. Se on lämmittävä ja pehmeä, eikä voidemaisella parfyymillä saa övereitä aikaan vaikka yrittäisi. Valkoisista kukista koostuvassa tuoksussa tämä on erinomaisen positiivinen juttu.

Eteeriset öljyt ovat saaneet minut pauloihinsa totaalisesti. Yritän pitää pään kylmänä ja olla ostamatta älyttömiä määriä erilaisia öljyjä. Nyt testailen hiljakseen erilaisia tuoksuja ja miten ne vaikuttavat. Tällä hetkellä piparminttu on ehdoton lempparini. Myös I Love Me -messuilta ostamani May Chang on ihana, piristävä ja virkeä. Kirjoittelen eteerisistä öljyistä lisää myöhemmin!


Frantsilan Ruusunen kasvovesi on vaan ihanaa tavaraa! Se pehmentää, tasapainottaa ja virkistää ihoa. Eikä tule unohtaa ihanaa ruusuntuoksua tai lumoavan kaunista pakkausta. Kasvovesi on pullollaan erilaisia kotimaisia kasviuutoksia (esim. siankärsämöä, puna-apilaa ja niittyhumalaa), ja jotenkin vaan tällainen suloinen kotikutoisen lämmin brändi vetoaa minuun. Siis sellainen, että voisin kuvitella Frantsilan tuotteiden olevan Muumimamman isoäidin reseptikirjasta. Niin, pullo on metallia!

We love the Planet -deodorantti, tuoksussa So sensitive (tuote saatu) on yllättäjä! Voidemainen luonnonkosmetiikan dödö ei herättänyt luottamusta, ja lykkäsin sen kokeilemista pitkään. Mutta eipä olisi kannattanut! Se pitää kainalot hajuttomina mukavasti, ei ärsytä ihoa ja tuoksuu miellyttävältä. Mitään hullumaista hikijumppaa tekokuituvaatteissa se ei kestä, mutta harvemmin tässä tulee tehtyä hullumaista hikijumppaa tekokuituvaatteissa.


Madaran White Clay & Blackberry kirkastava kasvosaippua on huippu! Se pesee kuivattamatta, tuoksuu hyvältä, on kaunis ja tuntuu kyllä kirkastavan ihoa. Eikä tule jätettä kuin pienen pahvipakkauksen verran.


Kirjasuosikkini on ollut Majgull Axelssonin Huhtikuun noita. Todella kaunis, koskettava, surullinen ja jännittävä kirja, mutta silti hämmentävän helppolukuinen. Kirja on mielenkiintoinen yhdistelmä jopa kantaaottavaa realismia ja magiaa. Kirjaa kuvaillaan spekulatiiviseksi fiktioksi ja maagiseksi realismiksi.  Usein pistän kirjanvaihtohyllystä nappaamani kirjat takaisin kiertoon, mutta tämä kirja jää aivan ehdottomasti omaan hyllyyni, sillä uskon palaavan Huhtikuun noidan pariin myöhemminkin.


Loppuun vielä yksi eniten levylautasella pyörinyt biisi, eli Lo-Fangin "The Whole summer." 


Mitkä jutut ovat olleet sinun lemppareitasi viime aikoina? Tai onko tässä joukossa jotain, mikä herätti mielenkiinnon? Jätä kommenttia, on kiva kuulla!

8 kommenttia:

  1. Ei mulla muuta, kuin että mielenkiintoisia lemppareita! Kasvosaippuaa pitäisi uskaltautua joskus kokeilemaan. Jotain mustaa saippuaa joskus ajat sitten kokeilin, mutta se oli kyllä tosi kuivattavaa iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan! Tämä Mádara ei ainakaan mun ihoa kuivata alkuunkaan. Toki voi olla, että meillä on muutenkin eri ihotyypit. :D

      Poista
  2. Madaran kasvosaippuat on ihan huippuja! Yhteen aikaan en muuta käyttänytkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan kasvosaippuoita. Ne ovat vaan näppärämpiä ja mukavampia käyttää kuin tuubiin pakatut tuotteet, ainakin jos minulta kysytään. :)

      Poista
  3. Ooh, taidanpa haastaa itseni kokeilemaan Madaran kasvosaippuaa ens kesänä! Mäkin oon innostunut eteerisistä öljyistä, laventeli ja sit yks sellainen jouluinen öljyseos on mun suosikkeja 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haasta! Niiltähän tuli juuri pari uutta saippuaa, jotka sopivat vissiin myös kasvoille. :) Jouluinen öljyseos kuulostaa ihanalta!!

      Poista
  4. Vitsi toi kirja kuulosti kyllä mielenkiintoiselta, pitäisköhän laittaa testiin... :D Muutenkin kiva lempparipostaus, ei sitä elämään tarvitse muuta kuin poskipunan! <3

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen Huhtikuun noitaa kokosydämisesti!<3 Ja kiitos. Olen taas alkanut arvostaa poskipunaa. :)

      Tervetuloa uudestaankin!

      Poista

Kiva kun kävit!