maanantai 5. marraskuuta 2018

Lokakuun loppuneet

Ah, miten ihanaa alkusointuisuutta! LOkakuun LOppuneet.



Rimmel - Match perfection -silky loose face powder: Perushyvä irtopuuteri, jonka ostin vain, koska elämäni the puuteri (Revolution Beauty - Lace) oli loppu, enkä ollut ehtinyt ostaa sitä netistä. Eihän tämä ole mitään siihen verrattuna. Todella talkkista kamaa, joka pölisi ja kuivatti. Mutta täytti ihan tehtävänsä, sikses, jos ei osaa vaatia parempaa. Minä osaan, joten en osta uudestaan.

Korres - Lip Butter (Mango): Rakastin näitä huulivoita joskus aikoinaan. Nyt tajusin, että tämä on lillunut laatikossa aivan liian pitkään. Yritin käyttää pois, mutta sormella sörkitty tuote alkoi vähän etoa. Joten roskiin. En osta uudestaan, vaikka joskus rakastin. Vaan hellyys arkiseksi käy. 

Catrice - Peel-off Brow Tint: Tuote vaikutti kiinnostavalta kahdesta syystä: 1) "peel-off" kestoväri kulmille, 2) Catricen gender neutral kausimallisto. Mutta pettymykseksi tämä osoittautui. Kulmat eivät saaneet väriä juuri lainkaan! Ehkä vaaleammat karvat saisivat sävyä? Minulle tämä oli täysi huti. En osta uudestaan. 

Ikivanha kynsiviila menee vähän niillä rajoilla, kuuluuko tähän joukkoon. Mutta niin vaan sen loppuneiden joukkoon sujautin. Hähää.


Formula 10.0.5 - Down to the pore -mustapäälaput: Olkaa nyt ihan rehellisiä: toimivatko tällaiset laput ihan for realzies? En vaan usko! En osta uudestaan.

Yves Rocher - Pink Grapefruit Vitamin Face Mist: Kiva tuote kesähelteillä! Mutta suoraan sanoen aika turhia nämä ovat, joten en osta uudestaan. 

Signe Seebid - Roos Kristallideodorantti*: Ehkäpä paras kokeilemani luonnonkosmetiikan deodorantti evö! Piti hajut kurissa, tuoksui mukavalta ja pullokin on nätti kuin mikä. Ostaisin itse! 

Lush - Jason And The Argan Oil -shampoopala: Lushin shampoopalat ovat poikkeuksetta toimivia. Niin oli tämäkin. Etenkin tuoksu oli ihastuttava, mausteinen ja ruusuinen. Ostan uudestaan.


Bernard Cassiere - Bamboo puhdistusmaito*: Miitistä takavuosina saatu puhdistusmaito jäi käyttämättä. Avasin ja tuoksu oli karsea, joten roskiin. En ostaisi itse. 

Origins - High-Potency Night-A-Mins -yövoide: Aivan erinomaisen hyvä nassurasva! Kosteutti riittävästi, ja tuntui ihan tosissaan, että kirkasti ihoa. Tuoksu oli hauska, vähän ehkä kokismainen. Saattaa jakaa mielipiteitä, mutta minä tykkäsin. Voisin ostaakin uudestaan, vaikkei olekaan luonnonkosmetiikkaa. 

Origins - Ginzing Eye cream: Perushyvä silmänympärysvoide, joka sisälsi jotain valoaheijastavaa. Mutta vähän turhan kevyttä tällaiselle ikääntyvälle iholle, hehe. En osta uudestaan.

Sensai - Silky Purifying Cleansing Cream (Step 1): Aina kaikki hehkuttavat näitä Sensain tuotteita, mutta tästä en kyllä saanut mitään irti. Putsari ei irronnut ihosta sitten millään. En ostaisi itse. 

BioEffect - EFG-seerumi*: YASSSS KWEEN! Onhan tämä ihan sairaan hyvä seerumi, ihan rehellisesti sanottuna. Käytin kuurinomaisesti kun iho kenkkuili, ja lopputulos oli kuulas ja tasainen. Kyl mar. Hinta on kuitenkin niin hirvittävä, etten ainakaan hetkeen voi kuvitellakaan ostavani itse.

Burt's Bees - Almond & Milk Hand cream: Ihana käsirasva on oikea kosteuspommi. Jos on kuivat tassut, niin eipä ole enää tämän käyttämisen jälkeen. Paksu rasva oli minulla yksinomaan yökäytössä. Pakkaus on hurmaava ja tuoksu ihana. Ostan uudestaan.


Avon - Mark Liquid Lip Lacquer Matte*: Markkupa huulipunan väsäsi. Kaikella ystävyydellä, tämä oli ehkä yksi huonoimpia kokeilemiani huulipunia, koskaan. En vaan saanut tätä levittymään nätisti, huulituntuma oli outo, ja pysyvyys pyöreä nolla. En ostaisi itse.

Lumene - True Passion Lip Colour (6 Häikäisevä kauneus)*: Aikanaan pidin näistä, mutta nyt puna oli mennyt pahaksi. Kirkkaan värisissä punissa suosin muutenkin mieluiten mattaa, se tuntuu luotettavammalta. Näitä ei taideta enää edes myydä?

Makeup Academyn poskipuna: Tämä oli jo niin kulahtanut, ettei pohjassa lukenut mitään. Ihan ok poskipuna, mutta en jaksa hillota, kun ei kerran tule käytettyä, eikä näin kulunutta viitsi laittaa edes eteenpäin.

Essence Longlasting Lipstick, (19 Black Gossip): Ostin tämän alkuvuodesta, ja kehuin tykkääväni. Vaan pitkässä juoksussa en sitten tykännytkään liukkaasta koostumuksesta, joka ei oikein pysynyt. Mustan huulipunan soisi pysyvän tiukasti paikoillaan, koska levinnyt musta väri näyttää vähän liian black metallilta. En osta uudestaan. 

//

Semmoinen läjä siinä! 18 tuotetta tyhjänä tai muuten roskiin. Katsotaan milloin tämä kaaos saadaan kuriin, ei ehkä koskaan. Mutta yritän parhaani!

Onko joukossa omia suosikkeja tai lemppareita? Jaa ihmeessä ajatuksia. 

14 kommenttia:

  1. Noissa sensain putsareissa on muuten tosi tärkeää vaahdottaa ne eka käsien välissä pienen tilkan kanssa vettä, mitä muhkeampi vaahto sen parempi. :D Näin en ainakaan itse ole huomannut, että niitä ei saisi ihosta irti. musta ne ei edes liu'u iholla, jos ne suoraan lappaa siihen kuten muut putsarit. :D

    Bioeffect on kyllä huippu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa! No kappas, eipä ihme, ettei toiminut. :D :D En tiedä, miksen edes googlannut, onko tuohon jotain kikkakolmosta... T. Urpo

      Poista
  2. Bioeffectiä olisi kiva kokeilla, mutta hintataso on vaan hulppea, että sanon itselleni "in your dreams";)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jepulis. Laskeskelin, mitä tuollainen minipullo maksaa, ja järkytyin. Ehkä joskus sulle tulee vastaan niin loistavaan hintaan, että on tieteen nimissä pakko hankkia. :D

      Poista
  3. Mie tykkään Misshan mustapäälapuista sekä Biorén, ovat parempia kuin Nivea ja aiempi suosikkini essence :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korealaiset kai ovat aina parempia, mutta eikös tuo 10.0.6 ole korealainen myös..? Oli miten oli, minun kohdaltani näiden lappujen kokeilut jäävät nyt tähän. :D

      Poista
  4. Mulla tuo Rimmelin puuteri alkoi päivän aikana jotenkin hajoilemaan, tai ainakin pigmenttipartikkelit, niin että loppu päivästä saattoi iholta bongata semmosia omituisia punaisia pilkkuja. Muuten hyvä puuteri, mutta toi oli vähän ärsyttävä ominaisuus. :[

    VastaaPoista
  5. Sulla on kyllä hauska tyyli kirjoittaa! Mullakaan ei kyllä toimi nuo mustapäälaput, pari matoa saattaa hyvällä tuurilla irrota, mutta plääh onko se nyt sen arvoista sitten. Signe Seebidin dödöä on kyllä pakko tilata lisää, kunhan joskus muistaisi! Se toimi muistaakseni superhyvin ja mun kainalot ei oikein nyt kestä juuri mitään tököttejä niin tuo voisi kaikessa yksinkertaisuudessaan silti toimia. Tuosta Burtsin käsivoiteesta tulee vähän paha mieli, kun musta on niin kamalaa tuhlausta laittaa maitoa kosmetiikkaan. Maitoteollisuus on ihan karmea bisnes ja tuntuu hirveältä että maito sitten vielä tuhlataan johonkin noin turhaan. Samat fiilikset tulee myös mehiläisvahasta ja hunajasta. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :))

      Ja hei, toden totta, tuo maito/hunaja -homma. En ole oikein ajatellutkaan enää, että tuossa voiteessa on ihan maitoa. Hunajaan en välttämättä suhtaudu ihan niin kriittisesti (tai siis, käytän hunajaa satunnaisesti ruokavaliossa, tosin vain luomua ja yleensä sellaista lähituotettua, jonka alkuperä on helposti jäljitettävissä...) mutta maito kosmetiikassa on kyllä todellinen turhake. Nyt tuli vähän nolo olo, kun hehkutin. :D Kiitos kun huomautit! Arvostan! <3

      Poista
  6. Siellähän oli monta tuttua tuotetta. Tuo Signen dödö on kyllä oikeasti ihan huippu! Minulla myös lähentelee loppuaan eikä ole tullut vielä yhtä hyvää luonnonkosmetiikan dödöä vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tästä dödöstä puhunut nyt useamman ihmisen kanssa, ja mielipiteet ovat olleet yksimielisesti sitä, että huikea on! Täytyy vaan pistää tilaukseen itsekin.

      Poista
  7. Mullekaan ei mustapäälaput toimi. Tosin yhden paketillisen Nivean mustapäälappuja tuloksetta käyttäneenä aloin miettiä, että onkohan mulla edes mustapäitä vai kenties vaan normaaleja ihohuokosia. Hienoa minä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tulin siihen lopputulokseen, että ehkäpä on ihan hyvä, ettei niihin lappuihin tartu mitään. JA aika monethan sanoo, että nuo laput tekee enemmän haittaa kuin hyötyä. Tyyliin venyttävän vaan huokosia turhaan. Paremman lopputuloksen saa kun kuorii ihoa ja käyttää naamiota. :)

      Poista

Kiva kun kävit!