keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Heinä- ja elokuun loppuneet

Päätin käytännön ja laiskuuden syistä yhdistää kahden kuukauden loppuneet samaan postaukseen. Kesällä kun mukamas loppuu vähemmän... Olin väärässä, mutta kerrankos sitä. Tämän postauksen kuvat on muuten otettu yhdellä tämän hetken hauskimmista kamera-aplikaatioista: Huji. Sillä saa ainakin tällaiselle ysärilapselle nostalgisia "kertakäyttökamerakuvia." Suosittelen!


Rexona - Active Shield -dödö: Toimi niinkuin kuuluu. Ostanen uudestaan, sillä en ole vielä löytänyt sitä oikeaa luomupuolelta.

Herbina - Syväpuhdistava shampoo: Ehkä ihan hyvä? En käytä juurikaan syväpuhdistavia shampoita enää, tämäkin ehti olla avattuna ainakin kaksi vuotta. Jos tulee tarve syväpuhdistavalle shampoolle, voi olla että ostan uudestaan.

Cameleo - Dry shampoo: Erinomaisen toimiva kuivashampoo! Minulla ei ole tästä mitään pahaa sanottavaa! Ostan uudestaan, kunnes löydän jonkin vähemmän jätettä tuottavan version. Saa vinkata "zero waste" kuivashampoista, jos sellaisista tietää!

Cien - Eye make-up remover: Lidlin peruskauraa. Ei minun suosikkini. En osta uudestaan.



Madara - Cloudberry Oat Milk -hand & body soap: Kaunis ja toimiva saippua. Ostan uudestaan.

Organic Shop - Caribbean fruit cocktail -tonic bath foam: Ihanan tuoksuinen kylpyvaahto. Ja melkoinen jättileka, vaan nyt se on tyhjä. Tykkäsin, ja voisin periaatteessa ostaa uudestaan. Tuoksu alkoi kyllä vähän tympiä loppua kohden, joten taukoa aion ainakin pitää.

Dr. Hauschka - Lemon-lemongrass Vitalising Bath essence*: Kiva kylpyöljy! Ostaisin toisessa tuoksussa.

Piparminttusaippua: Äitini oppilas tekee itse saippuaa, joten mitään brändiä ei tällä ole. Mutta mukava, mieto minttusaippua. Itse toivoisin enemmän tuoksua. Muuten ei pahaa sanottavaa.

Yves Rocher - Noix de Coco -bath cube: Nostalgisen tuoksuinen kylpykuutio toimi just niinkuin pitää. Ostan uudestaan.


absolution - La Créme de Santé*: Miellyttävä kasvovoide tuntui rauhoittavalta ja just sopivan kevyeltä päiväkäyttöön keväällä ja kesällä. Talvella tämä tuskin toimisi minulla. Tuoksu oli todella voimakkaan luonnonkosmetiikkamainen, enkä oikein koskaan päässyt sinuiksi sen kanssa. Mutta muuten pidin kovasti! Plussaa mageasta korkkisysteemistä! Saattaisin ostaa itse.

It's Skin - Carrot Sheet mask: Ihan mukava naamio. Ei suosikkini, tykkään lopulta enemmän kosteuttavista kangasnaamioista. En osta uudestaan.

L'occitane - Pivoine Sublime Perfecting toner: Oikein ihana kasvovesi! Toimi tehtävässään moitteetta, tuoksui kivalta ja pullo on nätti kuin nappi! Ostaisin uudestaan.

Montagne Jeunesse - Strawberry Cream -naamio: No en pitänyt. Haju oli kauhea ja tämä alkoi allergisoida minua keväällä. En uskonut kuin vasta kolmannella käyttökerralla, että tämähän sen allergisen reaktion saa aikaan. Holvasin sitten eräänä päivänä ihan huolella kaikkialle paitsi naamaan, eli rintakehälle, selkään ja olkapäille. Virhe. Virhevirhevirhe. Mojova allerginen reaktiohan siitä tuli. En mennyt ulos sinä päivänä, iho oli niin punainen ja kirveltävä. En osta uudestaan.



Makeup Revolution - "Lace" Luxury baking powder: Tästä puuterista tuli HG-kamaa heti ekalla käytöllä. Erinomainen irtopuuteri. Matta mutta kuulas lopputulos, joka pysyi pitkään. Yez pliiz. Ostan uudestaan.

Dr Pawpaw - Tinted balm: Tämä meni tosi äkkiä pilalle! Truuttasin huulille ja naamaa pisin alkoi valua eltaantunutta öljyä. Yäk. En osta uudestaan.

Makeup Revolution - Lip Euphoria: Mahdoinko käyttää tätä kiiltopunaa kuin pari kertaa? Sävy on ihan nätti, mutta minulle aivan väärä. Väärä ruskeanude ei imartele. En myöskään perusta tahmeasta koostumuksesta. Roskiin. En osta uudestaan.

Blistex - Happy Lips Mango: En osaa sanoa mikä oli tämän kosteutusteho, mutta hitsi kun oli nostalginen tuoksu.  Minulla oli lapsena ja teininä aina jotain makuhuulirasvoja, ja tämän Blistexin tuoksu toi mieleen ne ajat. En silti osta uudestaan, koska rasva muuten oli aika jonninjoutava.

Yves Saint Laurent - Black Opium (EdP): Niin makea ja pistävä. Ei jatkoon.

Prada - Candy L'eau: Sama kuin yllä. Ei.

Viktor & Rolf - Bonbon Couture: Kenties toistan itseäni, mutta silläkin uhalla: niin makea ja pistävä. Ei jatkoon. (Tosin tämä yksilö toimi helteellä yllättävän hyvin. Ehkä hiki toi siihen sen kipeästi kaipaamaa suolaa?)



Lumene - Glow Reveal Peeling mask: Saanko tunnustaa? Tästä ei jäänyt minulle mitään mielikuvaa. En ainakaan tällä perusteella ostaisi.

Lumene - Bright Now Vitamin C BB Cream: Ikivanha näyte, mutta tuotehan toimii vielä. Tykkäsin aikoinaan kovastikin Lumenen BB:stä, ja täytyy sanoa, että tykkään vieläkin. Uudistunutta versiota en ole vielä kokeillut, mutta täytyy pitää mielessä. 

Melvita - L'Or Rose Firming oil: Miellyttävä vartaloöljy! Tuoksu ihana ja tuntuma mukava. Vartaloöljyt eivät selvästi olekaan niin lähmäisiä kuin olen luullut. Hinta tällä on aika tyyris, mutta voisin ehkä ostaa jos tulisi tarjous vastaan.

Korres - Red Grape Tinted sunscreen: Sävyttävät naamavoiteet ovat aina suosiossani. Tästäkin pidin. Voisin ehkä ostaa.

Joik - Exfoliating facial scrub*: Ihan mukava kuorinta. Tuntui tehokkaalta. Ei tosin jäänyt mieleen mitenkään erityisesti, joten en ostaisi.

Bio-Oil: No hyi, kuka tästä oikeasti tykkää? Pelkkä haju oli aivan hirveä, saatikka mineraaliöljyinen koostumus. En osta.

Whamisa - Organic flowers toner: Ihana, ihana, ihana. Tuntui tosi kivalta, tuoksui miellyttävän luomuiselta ja teki iholle gutaa. Yez pleez, ostan jahka monetaarinen tilanne antaa myöten.


27 loppunutta tuotetta, osa näytteitä, osa täysikokoisia. Lisäksi luovuin heinä-elokuussa kolmesta hajuvedestä (Armani - Si, Joh Galliano - Parlez-moi amour, Narcso Rodriques - Rose Musc) joten melkeinpä nekin voisi laskea tähän kasaan. Ehkä? No miten niin ehkä, kyllä voi! Tämä on minun blogini, joten täällä määrään minä. Ne ovat loppuneita. NIH. :D :D :D ANTEEKSI. 30 tuotetta vähemmän, mieli keveämpänä.

Onko joukossa tuttuja, rakkaita, inhokkeja? Tästä on hyvä ponnistaa kohti syyskuuta! Jos sinulla on mielessäsi jokin aihe, josta haluaisit lukea, kerro ihmeessä!

*tuotteet saatu

10 kommenttia:

  1. Mä en ole koskaan ymmärtänyt Bio-Oilin ihanuutta. Mun mielestä se on kerrassaan epämiellyttävä tuote. Yritin joskus aikoinaan käyttää, mutta no-can-do!
    En ole löytänyt vielä yhtäkään syväpuhdistavaa shampoota, joka oikeasti syväpuhdistaisi kuontaloni. Olen kokeillut tuota Herbinaakiin, mutta mun mielestä se oli ihan perusshampoota;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun se haisee ihan kamalalta, ja ihotuntuma on ällöttävän klähmäinen! :D Huusin vaan "MIKSI" kun levitin sitä iholle.
      Muistoissani on ehkä Garnierin tai Elvitalin syväpuhdistava shampoo 90-luvulta, joka oikeasti syväpuhdisti. Mutta tällaisesta hatarasta muistikuvasta ei nyt ole mitään hyötyä. Vaan eipä ole tullut kokeiltua hyvää syväpuhdistavaa sen jälkeen. Ehkä kampaamomerkeillä olisi, mutta itse olen aika pihi panostamaan hiustuotteisiin määräänsä enempää.

      Poista
  2. Just eilen katselin Revolutionin puutereita Prismassa, mutta mietin että tuo pakkaus on vähän epäkäytännöllinen. Korkki on tosi pieni, joten siihen on varmaan vähän hankala kaataa puuteria ja dippailla sivellintä. Mutta varmaan seuraavan kerran kun tulee puuterin tarve, niin käyn ostamassa purkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä pakkaus voisi olla hieman paremmin suunniteltu. Toisaalta inhoan irtopuuteripakkauksia, joissa on liian suuri korkki, joka vaan levittää sitä puuteria yltympäriinsä. Paras pakkaus on tähän mennessä ollut Lushilla, koska se on vain simppeli lasipurnukka, jossa ei ole sitä "siivilää" ollenkaan. Makuasioita! Tämä MURin puuteri on vaan niin hyvä, että pakkaus on melkein sivuseikka. :D

      Poista
  3. Minä olen pohtinut tuota MUR:in puuteria, ehkä pitää napata se joskus mukaan kerta on hyvä :)

    VastaaPoista
  4. Hajuvedet on ihania, mutta samalla jotenkin myös hankalia. Mulla ainakin on taipumusta siihen, että jos todella tykkään jostain tuoksusta niin sitä käyttää säästeliäästi ja harvoin. Sitten kun joskus innostus lopahtaa niin ne jää käyttämättä :D Nyt oon sentään yrittänyt opetella siitä pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu ongelma. Mutta kun eivät nekään kestä ikuisesti hyvänä. Jos tuoksu on nyt täydellinen, siotä pitäisi nauttia nyt.

      Aika hyvä elämänfilosofia noin muutenkin. 😹

      Poista
  5. Mua on vähän epäilyttänyt tuo Herbinan syväpuhdistava shampoo, kun pelkäään ettei se voi olla yhtä hyvää, kuin vastaava vanhassa vihreässä pullossa oleva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se olekaan yhtä hyvä! Tuoksuu kyllä samalta, mutta toimivuus ei ole sama. Tai sitten kuvittelen vaan ja aika on kullannut muistot. ;D

      Poista

Kiva kun kävit!