keskiviikko 15. elokuuta 2018

Kuluneen kesän suosikit

Miau! Kuukauden breikki takana. Se ei ollut ihan tarkoituksellinen, mutta minulla ei ole ollut kirjoitettavaa, tai jos on ollut, ei ole ollut sopivia kuvausolosuhteita. Vietin miltei kuukauden vanhempieni tykönä, ja siellä olin nakulla naamalla. Bloggaamisen tai oikeastaan minkään tekemisen  sijaan keskityin hengenravintoon, kuten lukemiseen ja leffojen katselemiseen (Harry Potter -leffat kärsitty läpi. Parasta niissä on Bill Weasley. Olisin kaivannut lisää Bill Weasleytä!) Hullumaiset helteet eivät ole houkuttaneet minua ulkoilmaan, joten olen ollut aika paljon sisällä hups haha.

Mutta niihin lemppareihin! Tällä kertaa otin mukaan muutakin kuin kosmetiikkaa.


OPI "Race Red." Olen ollut aika laiska lakkaamaan kynsiäni, mutta muuten aika naturellia lookkia piristää kirkkaan oranssinpunaiset kynnet. OPIn lakka on pitkäkestoinen ja huikean peittävä. Sävy sopii ihonsävyyni täydellisesti.

Absolution Sorbet-lipstick, sävy Papaya.* Huulipunat ovat tuntuneet kautta linjan liian raskailta, ja odottelenkin jo kuumeisesti kelien viilenemistä ja tummien punien korkkaamista. Luonnonkosmetiikkamerkki Absolutionin kevyt ja läpikuultava huulipuna on ollut omiaan helteisiin. Se tuntuu enemmänkin huulirasvalta, mutta on pitkäkestoinen ja yllättävän pigmenttinen. Punan hylsy on kaunis ja sävy kivan oranssi, muttei liikaa. Tuoksu on aika vahva, mutta onneksi miellyttävä.


I <3 Makeup Mermaid's heart -highlighter*. Sain tämän kosmebloggaajien pakettivaihdossa Heidiltä. Alkuun ihmettelin, että mihinkäs tätä oikein voi käyttää, sillä värit ovat aika hurjat. Onneksi tajusin vetäistä siveltimen jokaisen sävyn läpi, sillä siten saa iholle aivan uskomattoman hohteen. Sellaisen, joka näyttää että hohtaisin sisältä. Rakastan tätä!


Isabel Allenden Eva Luna on ollut hurmaavaa luettavaa! Tavallaan kevyttä, muttei silti ollenkaan. Juonenkäänteet ja hyvin kirjoitetut henkilöhahmot pitivät otteessaan loppuun saakka. Unenomainen tarina kuljetti eteenpäin ja ihastutti. Etenkin Mimi-niminen transsukupuolinen hahmo oli mahtava, ja yllättävän progressiivinen 80-luvulla tehdyssä kirjassa. Parasta kirjan hahmogalleriassa olikin hahmojen inhimillisyys ja se kuinka heitä kuvattiin lempeästi ja rakastavasti.


Maria Veitolan Veitola-kirjan ahmin muutamassa päivässä, riippumatossa makoillen. En voi muuta sanoa kuin että Maria Veitola on ollut jo vuosia idolini, eikä tämä kirja lainkaan vähentänyt hänen asemaansa. Päinvastoin! Kirjassa on kokelma hänen kirjoittamiaan kolumneja sekä kommentaari niihin. Hauskaa, koskettavaa, viisasta. Lukekaa tämä kirja, ette tule katumaan!

Kasper ja Mikko - Suomen suosituin podcast. Voi veljet. Onneksi tajusin alkaa kuunnella podcastia keväällä ollessani tappoflunssan kourissa. Aivan loistavaa huumoria ja jutustelua, juuri minun makuuni sopivan absurdia ja ironista.


Myytin kesäkuussa julkaistu levy, "Illalla se alkaa." Jos ja kun haluat tilata levyä, nykäise hihasta. 15 € hintaan pääset nauttimaan laadukkaasta a cappellasta. Minun sovituksiani mm. Joose Keskitalosta, J. Karjalaisesta ja kansanlauluista. Mitä vielä odotat?


Valmis gradu. Nuff said.

Lopuksi maistiainen Myytin levyltä. Tämä biisi on minulle tosi rakas ja pakko sanoa, että on tämä meidän versiommekin aika hieno, sikses.



Mitä sun kesään on kuulunut? Mikä on ollut parasta?

*Tuote saatu 

6 kommenttia:

  1. Parasta tässä kesässä on ollu lattia, koska sielä on ollu viileintä olla. Heinäkuussa tuli vietettyä paljon aikaa lattialla makoillen ja lukien.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki (lainmukaiset!:D) keinot ovat mielestäni sallittuja tuollaisilla tappohelteillä. Eli lattia kuulostaa hyvältä. :)

      Poista
  2. OPI:n punaiset ja oranssinpunaiset, niistä löytyy monta mun lempparia,täydellisiä. <3 Parasta on ollut lämpö ja valo, mutta parhain on vielä edessä yhteinen loma miehen kanssa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä tosi hyvä lakka. Harvoin tulee ostettua mitään "kalliimpia", koska harvoin sitä eroa huomaa, mutta tämän kyseisen lakan tapauksessa todella huomaa. :) <3

      Oh, yhteinen loma. Parasta!<3

      Poista
  3. Pitää varmaan testata OPI:n kynsilakkaa seuraavaksi. Lakkaan kynsiäni vaan värittömällä lakalla. Tähän mennessä oon käyttänyt lähinnä Lumenea, mutta kiinnostelee nimenomaan kokeilla olisiko jollain hitusen kalliimmalla merkillä parempi kesto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsilakalla saa tyylin freesattua käden käänteessä (pun intended!) ja pelkästään kivan värinen lakka sormissa voikin olla koko asun juju. :) Lumenen lakat ovat kyllä mun mielestä markettilakkojen parhaimmistoa! Tai ainakin ennen olivat, en sitten tiedä vaikuttiko brändiuudistus asiaan.

      Poista

Kiva kun kävit!