perjantai 6. heinäkuuta 2018

Kesäkuun loppuneet 2018

Aika kuluu nopeasti jne. Katsastetaanpa siis kesäkuussa loppunsa kohdanneet tuotteet. Nyt saldo oli melko kohtuullinen, mutta kaaos hupenee. Hyvä niin!


Annoin kesäkuussa pois viisi hajuvettä todettuani, että mitä näitä hilloamaan, kun en käytä. Uudet omistajat saavat niistä toivottavasti iloa. Tavoitteenani on tuoksutarjotin, jossa on vain tuoksuja joista pidän niin paljon, että sydän alkaa läpättää. Aletaan olla lähellä.


It's Skin - Watery Mask Sheet/ Green Tea: Vaikka olin päättänyt lopettaa näiden naamioiden käyttämisen, sorruin yhden todella väsyttävän päivän jälkeen ostamaan vielä pari. Naama turpeana ja mieli sumeana nappasin tämän ostoskoriin. Oiken miellyttävä ja kostea kangasnaamio, ja auttoi ainakin siihen naaman turpeuteen. Ostaisin uudestaan.

Missha - Pure Source Cell Sheet mask/Tea Tree: Viimeinen Heidin boksin kangasnaamio oli tässä. Pidin tästäkin. Napakoitti ja tuntui pienentäneen ihohuokosia. Pidän tosin enemmän noista kosteuttavammista versioista. Ostaisin itse. 

Signe Seebid - Punaisen saven saippua*: Mahtava naamasaippua viimeiseen atomiin saakka. Viimeinen kikkare luiskahti kädestä kylpyammeen alle – mutta onneksi vain sellainen millimetrin mittainen. Ostaisin itse.

Korres - Wild Rose & Vitamin C Dark spot correcting treatment: En osaa sanoa tästä mitään. Ehkä ihan kiva? En ostaisi. 

Biotherm - Aqua Source gel: Kuten aina, niin tämäkin Biotherm oli silkkaa silikonia. Parasta tuotteessa jälleen sen tuoksu. En ostaisi. 


Burt's Bees - Very Volumizing Conditioner: Sain hoitoaineen joululahjaksi pari joulua sitten, ja käyttelin pois hitaanlaisesti. Ei ollut minulle se oikea, ja loppua kohden aloin holvata vauhdilla, koska tuoksu alkoi muuttua. Käytin lopulta pääasiassa sheivausvoiteena, ja siinä tämä toimi moitteetta. En ostaisi itse.

The Body Shop - Strawberry Shower gel: Jos minun pitäisi nimetä joku "the tuote" TBS:lta, olisi se Mansikkasarja. Äärettömän ihana ja nostalginen tuoksu. Ja nythän TBS on omistajanvaihdoksen myötä poissa pannasta, eli ostan uudestaan, todennäköisesti palasaippuana.

Joik - Citrus & Bergamot Body Butter*: Ihana vartalovoi! Tuoksu ei niinkään suosikkini, mutta koostumus ja kosteutusteho sen sijaan kultaa! Tässä olisin voinut uida. Paksua muttei liian, imeytyi hyvin ja iho tuntui ihanalta. Voisin ostaa itse jossain muussa tuoksussa! 


Essence - The Gel Nail polish (100 Miracle Stone): Tosi kaunis harmaa kynsilakka, joka shiftasi violettiin ja sisälsi pientä hilettä. Niin kaunis, mutta kuivui pulloon pentele. Ostaisin uudestaan. 

Avon - True Color Eyeshadow Primer (Light beige)*:  Loistava primeri! Piti meikin paikoillaan erinomaisesti. Ostaisin itse.

philosophy - vanilla birthday cake lip shine: Sain tämän lahjaksi vanhemmiltani osana settiä, johon kuului samantuoksuinen kylpyvaahto. Kiitos vaan, vanhemmat, mutta tämä oli kamalaa mähmää. Ätälän tuoksuista ja tahmeaa, eli ei kiitos. En osta itse. 


Chloé Eau de Parfum: Ihana tuoksu, mutta pullon suihkemekanismi on mennyt hajalle aikoja sitten, joten jäi käyttämättä. En jaksa enää hillota pelkkänä koristeena, joten bye bye. En osta uudestaan.

Pure DKNY edt: Erittäin kaunis vaniljatuoksu! Raikas ja pehmeä. Muistaakseni tätä ei enää valmisteta, ja se on sääli. Voisin ostaa, jos tulisi vastaan vielä. Saa sydämen läpättämään! 

Dior - J'adore EdT: Kiva tuoksu, muttei yhtään minua. Aivan liian hienostunut leidituoksu: tätä käyttäessä tuli olo, ettei sovi juoda femman stobea tennareissa. En ostaisi.

Kesäkuussa siis loppui/kaatistuomion sai 13 tuotetta, joista 9 oli täysikokoisia. Hyvä! Oliko joukossa tuttuja juttuja? Jotain mistä olet samaa mieltä, eri mieltä, onko missään mitään mieltä? Tällaisiin metafyysisiin kysymyksiin, Fanni kuittaa. 

*tuote saatu 

11 kommenttia:

  1. Biothermin Aqua Sourcesta samat aatokset: ei vaan innosta, vaikka kuinka tuoksuisi hyvältä. Onneksi ei ole joutunut käyttämään kuin lehtien välistä tulevia näytepusseja, huh;)

    VastaaPoista
  2. Munkin tavoite on omistaa vaan niitä täydellisiä tuoksuja. Nyt koitankin hirveällä vimmalla saada käytettyä pois kaikki ne, jotka ei osu täydellisyys-kategoriaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tämä on se kivuliain vaihe. Mulla on tuossa pari tuoksua, joita en halua antaa eteenpäin koska ne uskon saavani käytetyksi, mutta on siinä silti savottaa.. :D

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa luin vähän väärin. :D Mutta siis jee, että TBS:n vaihtoi omistajaa, itselläni ei ole entistä omistajaa vastaan mitään, mutta musta TBS ei ollut oikein sopiva brändi niille, ihmettelin, että miksi myivät itsensä aikoinaan sinne. Ilmeisesti tajusivat virheliikkeensä ja korjasivat sen aika nopeastikin. :)

      Poista
    2. Itse loikin tasajalkaa kun sain kuulla, että suunnittelevat uutta myyntiä. Vanha omistaja oli mulle varsinkin TBS:n kohdalla kynnyskysymys, koska koen ristiriitaisena TBS:n eettiset arvot ja ex-emoyhtiön ei-niin-eettiset arvot. Hyvä näin!

      Poista
  4. Mullakin on tuo philosophyn kiilto, ihan käyttämättömänä tosin :DD miksihän olen sen edes ostanut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus tätä kysymystä joutuu esittämään itselleen. Liian usein, jopa.. :D:D

      Poista
  5. Olisi ihanaa, jos tekisit joskus postauksen lempparituoksuistasi! Mullakin tavoitteena on täydellisen kiva tuoksuhylly. Valikoimista löytyy vielä muutama semmoinen tuoksu, jotka on säväyttäneet joskus, mutta ei enää. Suurimman osan yritän käyttää kuitenkin itse arkituoksuna pois. Siinä tosi menee ikuisuus, kun tuoksut on loppupeleissä tosi riittoisia. Täydellinen tuoksuhylly 2021 tai jotain sellaista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää tehdä, ja on ollutkin luonnoksissa pitkään.:D

      #täydellinentuoksuhylly2021 tässä hyvä tavoite!!

      Poista

Kiva kun kävit!