perjantai 28. heinäkuuta 2017

Uudet prillit

Prillisilli täs moi! Vanhat kakkulat alkoivat kyllästyttää jo vuosi sitten, mutta suuret vedet tms, joten sain aikaiseksi hankkia uudet näkövehkeet vasta nyt. Samalla ostin aurinkolasit, koska sain kahdet yksien hinnalla. Specsavers on ollut luotto-optikkoni jo parien lasien verran, ja tälläkin kertaa koen saaneeni asialliset lasit asialliseen hintaan. (Tai niin asialliseen, kuin tällainen vaikeasilmäinen nyt ikinä voi saada. Kolminkertaiset ohennukset olivat tällä kertaa must, sillä prismaa on niin maan petkuleesti. Mutta näköön kannattaa panostaa, vaikka se tarkoittaakin kengännauhabudjettia ja vanhempien ruokakaappia kesän ajaksi.)


Halusin ehdottomasti jotain vintagehenkistä, mutta vähän pienempää ja keveämpää kuin entiset tv:n kokoiset Cheap Mondayn silmälasit. Aika äkkiä hyllystä valikoitui Gantin havannakuosinen pari. Lasit ovat samalla keveät ja kuitenkin niissä on sopivasti persoonallisuutta. Ja ah, ne eivät peitä koko naamaa. Hieman pyöreämpi muoto on fresh, ja nyt näkyvät kulmakarvatkin. Nämä ovat muuten ensimmäiset nenätyynylliset rillit ensimmäisten lasieni jälkeen! (Gant on muuten inhokkimerkkini, en voi sietää niitä tähtityynyjä...)Arskat sen sijaan saavat olla puolestani vähän isommatkin. Olin korvamerkinnyt Love Moschinon kissansilmälasit jo aiemmin, ja olinkin tyytyväinen, kun ne sopivat kuin nakutetut. Ne ovat hieman samantyyppiset kuin aiemmat lasini, joten malli on testattu ja hyväksi todettu. Mielestäni sopivan räyhäkät ja samalla elegantit lasit sopivat mihin tahansa asuun mukavasti.Olen oikein tyytyväinen uusiin plehoihini. Olen köyhä, mutta ainakin näen tyhjän pankkitilini kirkkaasti.


Mitäs tykkäät?

Ps. Huomenna Lauluyhtye Myytti esiintyy Vanhan Kirkon Raunioilla, klo 23. Tervetuloa kuulemaan kesäyön ääniä! 

10 kommenttia:

 1. Tosi tyylikkäät aikuisen naisen silmälasit. Sopii sulle erinomaisesti:) . Hiustyylikin on ihan laseihin mätsätty:)
  Aurinkolaseissa näytät ihan filmitähdeltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuisen naisen! APUA. :D No ei, eipä tässä enää teinejä olla.
   Filmitähti sen sijaan, hih!

   Poista
 2. Ihanat uudet lasit! Mä rakastan silmälaseja ja uudet prillit hinottaisi itseänikin 😊 Myös sun arskat on tosi mageat 😍

  VastaaPoista
 3. Jos olisin huononäköinen, niin tuommoset lasit mullekin ihan varmasti tulisi :)

  VastaaPoista
 4. Ihan superi hankinta nuo lasit! Sopii sulle tosi hyvin :o Tulee itsellekin lasikuume :D Omistan siis lasit pienillä vahvuuksilla, mutta pärjään hyvin ilmankin niin en käytä niitä. Niiden hankinnasta tosin on varmaan 3-4 vuotta, niin pitäis varmaan käydä taas näöntarkastuksessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viihdyn kyllä hyvin. :) Kannattaa käydä tsekkaamassa näkö, nimim. asiat muuttuneet radikaalisti muutamassa vuodessa.. :D

   Poista
 5. Ihan tosi hyvin sopii nuo molemmat sinulle! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!